С какво ви дразнят свекървите - тема 108

• 39 154
  • 795
  •   1
Отговори
# 240
Я си кажете кой с какво е мил тенджерите днес 😁 (сменям темата)
хахахахахах
Няма да мия тенджери ,опасно е...особеон ако споделя тук.

# 241
  • при късмета
Изобщо не съм мила тенджери днес. Всъщност не съм мила почти нищо от седмица. Банята е в ремонт, болна съм и едва успявам да изчистя прахоляка като си тръгнат майсторите. С битовизмите се занимава мъжа ми като се върне, затова и детето е при баба си за няколко дни

# 242
Аз със моята свекърва мога само да се похваля . Прекрасна жена ! Разбрана,  добра  обичаме се много и двете . Пожелавам на всяка жена свекърва като моята Simple Smile

# 243
  • Варна
Аз със моята свекърва мога само да се похваля . Прекрасна жена ! Разбрана,  добра  обичаме се много и двете . Пожелавам на всяка жена свекърва като моята Simple Smile
Тогава защо си в темата? И аз мога да кажа същото за моята, но сегашната. Бившата просто е извън категориите за неприятен човек.

# 244
Тогава защо си в темата? И аз мога да кажа същото за моята, но сегашната. Бившата просто е извън категориите за неприятен човек.

А защо Не? Има забрана да се изказват други мнения , които са положителни ли ? Това си е свободна тема и всеки може да си изказва мнението.  Не мисля че има нещо лошо в това че съм изразила мнение.  Тук съм , писала съм ЗАЩОТО така съм преценила .

# 245
Защото темата е с какво ви дразнят свекървите, а ти не отговаряш на основния въпрос.

# 246
Защото темата е с какво ви дразнят свекървите, а ти не отговаряш на основния въпрос.

С нищо не ме дразни! Задоволителен отговор по темата ли е вече?

# 247
  • при късмета
Има друга тема, в която се хвалят със свекървите

# 248

С нищо не ме дразни! Задоволителен отговор по темата ли е вече?
Браво! Скокни сега до проблемното и им се похвали колко бързо и безпроблемно си забременяла. Може и във форума на самотните родители да се отбиеш, за да им разкажеш за прекрасното си семейство и колко се обичате с мъжа ти.

# 249
Е, тя темата не е кой как и къде си развозва роднините, ама ето на няколко страници това се дъвче.

# 250
Да, обсъжда се, защото дразни и е по темата

# 251
  • Най-красивата страна
Когато се прибирам сама в България от летището хващам такси до автогарата.Никога не купувам билет за автобуса предварително.
На автогарата има автобуси на няколко фирми.Не ми се е случвало да няма билети.

Не бих молила никого да идва да ме посреща.Защото ми е съвестно да накарам някой от близките ми да кара 500км в едната посока и още толкова в другата заради мен.Бих се притеснявала.

# 252
Вчера ми дойде на гости майката на БНД, да види внучката си. Първото свеки. Направо ме взе за бюро оплаквания. Тая жена идва 2 пъти годишно и само когато е замислила нещо. Съжалявам я. Бърше старчески задници в Германия за да поддържа дъщеря си тук и 4те и деца, а благодарност от никъде не получава. Дори уважение нямат към нея. Тя сама си го е направила де. Оставила е сина си и дъщеря си при баща им, когато каката е била на 4, а сина и на 2 и се е върнала да ги търси след 14 години. Каката имала вече дете (родила е на 16), а сина и вече бил непоправимо изтърван. След това решава да се прави на майка и до ден днешен ги дондурка, но е доста закъсняла.

# 253
Нищо, де! Добре е да има и такива мнения от време на време, че инак някакси се изкривява общата картинка. Четейки тук, човек остава с впечатлението, че свекървите са само и единствено лоши, тъпи и малоумни, а снахи - все невинни прекрасници Simple Smile Особено като се включат някои съфорумки, които обичат да обобщават едно такова на едро и за които освен черно и бяло друг цвят няма... Wink

# 254
  • при късмета
Защо ли тогава като има и тема за хвалене на свекървите, един Господ знае на коя страница е заминала? Повдигнете я и в нея ще изглежда, че всички са бели и добри

Общи условия

Активация на акаунт