Пролетта дойде с пъстри цветове--още мъничко остана, мое МАЙско дете!

• 31 653
  • 720
  •   1
Отговори
# 570
Момичета с наближаването на термина взех много да се стресирам, чак взех да се замислям дали да не избера секцио. На такива мисли ме влече искам нормално, но взех много да се плаша.

# 571
  • София
От каво се плашиш? Болка?

# 572
Да от болката най-вече, имам навика при по силна болка да повръщам като фонтан, имам много нисък праг на болка. не знам до каква степен мога да издържа.

# 573
  • София
Ами упойка, ако си поискаш?

# 574
Охх, и мен много ме тормози тази прослувута родилна болка... изобщо си нямам на идея как и дали ще я понеса. Смятам, че не съм с чаак толкова нисък праг на болката, но наистина няма как да знам отсега Disappointed Relieved
Много се чудя и за упойката... в плана за раждане не съм отбелязала, че искам, надявам се в хода на раждане ако не издържа, да мога да си поискам на момента...

# 575
  • София
Няма да откажат упойка в хода на раждането, освен ако вече, не сте достигнали пълбо разкритие.
Първия път на мен при 7см ми я сложиха, въпреки че оставаше малко.
Не се знае как ще реагира организма ви, не го мислете от сега. Просто си предвидете за всеки случай упойка.

# 576
  • София
Значи не се притеснявайте, аз съм страшна лигла, пък издържах. Поисках си упойка, ма беше късно..и пак се справих. Няма страшно.

# 577
И мен само болката ме притеснява, не съм с много нисък праг на болка, но все пак не знам какво да очаквам и именно това ме плаши. Хем искам упойка, хем искам да си е естествено и още не съм говорила с док на тази тема.. В крайна сметка се успокоявам, че организма ни е създаден за това и трябва да можем да го понесем. И така до следващия път, в който притеснението ме завладее. 😁

# 578
  • София
Все пак не боли нон стоп, между контракциите си почиваш. Абе щом аз го издържах, значи всеки може. Да, боли, но се преживява. След няколко часа ще си готова да го изтърпиш пак, само като видиш малкото човече. Не се шашкайте, ако наистина толкова ви тревожи, просто заявете упойка. Аз , въпреки че знам колко боли, даже не знам дали ще си поискам упойка. Както казах, търпи се.

# 579
Всички на този свят идваме чрез раждането. Мисля, че е търпима болката, особено при правилна настройка. Иначе е нормално да се страхуваме от това. Мен ме е страх  от секциото, но какво мога да направя освен да се надявам всичко да е наред с мен и бебо. Медицината е напреднала, разчитаме на добри специалисти и в крайна сметка болките си заслужават.
Георгиева, стискам палци да ни се похвалиш.

# 580
Момичета, при секциото също има болка. Няма лесно раждане. Разликата е, че всичко е свършило.

# 581
  • Лондон
Съветвам момичетата с нисък праг на болка да поускат упойка веднага след като започне раждането.Моето раждане беше предизвикано,тук в Англия,и ми сложиха епидурална още на 2 см разкритие.Не съм усетила абсолютно никаква болка.Тя дойде после,когато родих,упойката ме пусна,бях мн отекла,ухлузена ( бебето беше едро) и имах шевове.Но по време на самото раждане не ме е боляло ( с ММ си разказвахме вицове ,заливайки се от смях и акушерките не можеха да повярват).
Моето секцио го преместиха в петък.Уф,дано издържа до тогава.

# 582
  • София
При мен също бяха предизвикани първите две раждания, преносвах. Мислех си с първото, че имам висок праг на болка, но като ме зачаткахаболкитр, нкаря и казвам на моята докторка "Искам секцио, не мога повече", тя така ме изгледа, и изтърча да вика анестезиолога, че точно си беше тръгнал от отделението.

# 583
Момичета как се справяте с болките в кръста? От 2 дни толкова ме боли, че всяка крачка е болезнена.

# 584
Момичета как се справяте с болките в кръста? От 2 дни толкова ме боли, че всяка крачка е болезнена.
Аз си почивам повече или поне се старая.    Вече тежи доста и не ми се иска да се залежавам, но..

Мен масово ме отказват от упойката, защото: "имало някакъв риск, било опасно"

Общи условия

Активация на акаунт