Пролетта дойде с пъстри цветове--още мъничко остана, мое МАЙско дете!

• 31 885
  • 720
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Татаааа моля посрещнете с аплодисменти първия ни мъж в темата 💙💙💙
НОщес ми изтекоха водите и сутринта се срещнахме с нашия Стефан
Изобщо не се оказа гигант: 3280 и 50 см
Чао и ви чакам и вас с добрите новини 🍀🍀🍀

# 511
Koko, честит да е Стефчо. Идеални мерки, да е жив и здрав и на теб бързо възстановяване Hug

# 512
Коко, Честито, да ви е жив и здрав малкият юнак Blue Heart
Естествено ли беше раждането?

# 513
Ехеее каква хубава новина! ❤❤❤Честито бебче, Коко! Да сте живи и здрави и бебче много да слушка и да радва мама! Леко възстановяване и бързо адаптиране!
Разкажи, като имаш време как е минало раждането.

# 514
Честито бебче и от мен Коко Simple Smile да е живо и здраво ,а на теб бързо възстановяване Simple Smile

# 515
Честито бебче, Коко! Да е много здравичък и усмихнат, борбен и упорит! А на теб бързо възстановяване! Blue Heart
Разкажи повече, когато можеш и се чувстваш по-добре Simple Smile

Относно помощта от роднини - казала съм на майка ми, че ще дойде да ми помага известно време, но никой друг. Мама си е мама и не ми е чужд човек, както например ми е свеки. Нямам нищо против жената, но след операцията ще имам нужда от спокойствие и да не е съобразявам с никого - с ММ и мама не се съобразявам, тях мога да ги сиктердосам по всяко време като ме ядосат Satisfied Ако пък нещо много ми дотегне, защото тя е малко устата, ще си я изпратя по живо по здраво и ще се оправям сама.

# 516
Честито бебче! Да ви е живо и здраво и с много късмет в живота! Simple Smile

# 517
  • София
Благодаря на всички за благопожеланията 😘 Пожелавам на всички мами да гушнат здрави бебчета 🙏
Секциото ми беше За понеделник. Но момчето както и сестра му някога си избра сам дата.
Към 5 отидохме в соешния на Надежда. 1 тон документи, преглед и ме качиха за изследвания, клизма и 3 банки с физиологичен разтвор. Дори не се обадих на моята лекарка, те й бяха казали и жената дойде.  В 8:44 ч проплака моето момче.
Сега съм в реанимация. 4 жени сме и преди малко ни доведоха 2 момичета и 2 момчета да си ги погушкаме.
Момчето прояви мъжка солидарност и се роди в петък. Каката и кучето вече са при нашите и тати е готов за 🥳🥃🍺

# 518
Честит юнак,да ти е жив и здрав и много да те радва.Бързо възстановяване и да си се гушкате скоро у дома.

# 519
  • Пловдив
При положение, че нещата се стерилизират за 5 минути, спокойно можеш да го използваш и като се върнеш от болницата направо.

ditmade, така е, но се надявам първите дни след раждането да ми трябва помпата за кърма и поне нея и 1 шише ще трябва да подготвя преди раждането.

# 520
Честито бебче, Коко!
Да е много здравичък и послушен малкият принц Heart Eyes Hug

# 521
Ах, каква радост! Да е жив и здрав Стефан и да ви радва много! Леко възстановяване. Много хубаво име.

# 522
KokoJ, честитооооо! Blue Heart Да ти е жив и здрав, добър и послушен!
Бебешката вълна вече започва! Yellow Heart

# 523
Честит да е Стефан! Бъдете здрави и щастливи цялото семейство 💐

# 524
Честита рожба KokoJ! Да бъде здрав бебе Стефан, а на теб бързо възстановяване!

Общи условия

Активация на акаунт