Пролетта дойде с пъстри цветове--още мъничко остана, мое МАЙско дете!

• 31 187
  • 720
  •   1
Отговори
# 645
Така искам, да. Имам си дата. Само остава Бог да ме пощади и да не ме вкарва в някой хорър сценарий по пътищата или незнайно в какви ситуации.
 Нали виждате какво се случва с мен - ден през ден съм с тревога и стрес. Нямам търпение да родя и честно ще ида на психиатър и най - безцеремонно ще си искам антидепресанти. Нито кърменето ме вълнува, нито пък мнението на хората. Разкъсах се.
С ужасен гърлобол съм . Не мога да спя. Тъкмо се върнахме от Пловдив. Надявам се да има антибиотик за бременни , утре ще го зачаткам с удоволствие. Падна ми пердето вече. Преди два дни се върнах от болница , щото лежах за кръвно , а малко по - преди кървих. Аман , момичета. Даже сила нямам да се ядосам. Искам само болката да спре. Искам да я извадят, да се свършва. Нямам сили вече. Молих се за една глупава, смотана, долна седмица без мъки и няма. Сякаш ми се изсипват на главата простотия след простотия.

# 646
Добро утро, момичета. Вчера мина секциото. В 9:15 се роди Антоана 3170гр, 50 см съвършенство.
На 5тия час ни раздвижиха. Вода дадоха веднага, а бисквити с кисело мляко за вечеря.
Имам висок праг на болка, но боли. Боли въпреки обезболяващите.

# 647
  • София
Монамур, честитоооо 🥳💐🎉 Да е жива и здрава прицесата!!!! Леле като се сетя от първата тема кой с какви притеснения беше 😘   Чакаме и другите момичета с добри новини
Леко възстановяване и гушки на беба

# 648
Честита рожба, monamour!💕Да бъде здрава, а на теб бързо възстановяване!

# 649
  • София
Честита Антоана, много здрава, щастлива и късметлийче!

# 650
  • Лондон
Монамур,честита дъщеря!Нека пътя й бъде огрят с мн щастие и любов!Здраве желая на теб и твоето семейство!
Lolita,успокой се мила.Разбирам,че периода през който минаваш не е лесен,но не бива да падаш духом.В крайна сметка остана мн малко.Сигурна съм,че като видиш бебето,ще се успокоиш и ще ти стане по-леко на душата.Според мен антидвпресантите са мн мн крайна мярка,вече когато наистина няма на къде.Помисли добре

# 651
Честито бебче Монамур, да е жива и здрава и да расте щастлива и палава! На теб бързо въстановяване!

# 652
Амурче, честито! Да ти е жива и здрава малката рожба! HeartbeatHeartpulseТака е. Секциото боли после. . Първите няколко дни са гаднички. Каквото е, това е, ще го изтърпим. Но и за някои естествени такива съм чувала, та няма пълно щастие. Не се знае какво ще ни се падне от родилната лотария. Ако мога да върна времето назад, бих избрала естествено за първото. И сегашното щеше да е естествено. Но.......
Аз довечера влизам в болницата за малко магнезий и наблюдение. Изкарах тежка нощ, много контракции и силни продължителни менструални болки. Няколко часа се мъчих и се чудех дали да не събудя ММ и да бягаме към спешното. Но в крайна сметка с 2 но шпата се поуспокоих, макар че не мина изцяло. Днес карам на но шпа, иначе пак започват болките. На сутринта се разбрахме с доктора довечера да ме приеме в болницата. Изчистих, оправих, приготвила съм какво ще вечерят, майка ще гледа детето докато дойде ММ от работа. Сега ще пукам от скука няколко дни в болницата, но ме е шубе да не тръгне по-рано това диване. 34+3 не му е още времето.

# 653
Монамур, честита рожбичка и бързо възстановяване! 💓
Момичета, и аз имам болки предимно вечер. Все ми се струва, че с всяка изминала нощ стават по-силни, а си мисля, че му е рано едва 35+2 съм. Въпреки това реших да оправя и да приготвя всичко, което ми беше останало за дооправяне. Болките от снощи се появиха и днес през деня за кратко и всичко утихна. Аз се чудя от скоро, има ли възможност определения термин да не е точен? Моят случай беше малко особен: близо 40дни закъснение, 3 отрицателни теста правени през няколко дни и прегледи при АГто, който ми заяви "Няма бременност, но няма и признаци за наближаваща менструация." И така на 4тия тест ми се показа 2ра ясна чертичка и последва потвърждение за бременност. От тогава насам не съм имала никакви проблеми или оплаквания. Но именно това, голямо забавяне ме кара да се чудя дали пък малкия няма да реши, че термина му е по-рано от колкото знае мама..

# 654
Минах и аз днес през болницата. Седях на тонове почти час, защото бебето спеше явно и тоновете бяха равни, което безкрайно ме притесни. Поисках после и ехо, въпреки, че миналата седмица също се гледахме. 35+1, бебето е 2500, седалищно и не иска да се обърне. Така или иначе секциото е насрочено, броя дните вече... Нямам търпение да минава и да спрат моите драми и притеснения. Време е да се пазарува и да се стяга багаж, колкото и да не ми се ще и да ме е шубе. Хем искам, хем умирам от страх - то угодия няма...

Shakri, Soul - как сте момичета, с вас треперехме за мерките и теглилките, прееклампсиите и прочие. Не сте писали скоро, да не се похвалите Hug

# 655
  • Sofia
Здравейте момичета, присъединявам се към вашата темичка, въпреки че термина ми на 05.06. Ние чакаме госпожица, която от 4 месец е седалищно и правя и струвам, но не се завърта и това е. Днес вече ми насрочиха дата за секцио 28.05 и се местя при вас Simple Smile. Връщам се да изчета назад темичкта Wink.

# 656
Честити бебчета на родилите мами!
И при мен е същото, хем броя дните и нямам търпение, хем ме е страх. Много смесени чувства. Хайде още малко и на всички ни ще се появят бебчетата, и няма да помним страха и напрежението.

# 657
DianaG, monamur, честити бебчета! Да са ви живи и здрави, много да ви слушкат и радват! Бързо и леко възстановяване! Пишете как е минало, като можете. ❤❤❤🤗

# 658
Монамур честито бебе и на теб Simple Smile живи и здрави и бързо възстановяване.
На данито майка му успех и на теб и дано нещата са по план не@сран 😄
Аз и аз от снощи имам менструални болки , но не съм пила нищо, а и мисля и да не пия . В 38 седмица съм ,при мен и да тръгне ще е нормално ,за това избягвам да пия каквото и да е ,че да не е после нещо да не е Ок.

# 659
Забравих да допълня за Зизу - аз съм с лапаро от началото на 2018 г. и никой не е обелил дума, че няма да мога да родя нормално заради него т.е. казаха, че няма проблем за нормално в тази връзка. А ходя при този, който ме оперира и още един, който ме проследяваше т.к. наясно са докторите  напълно с положението. Най-добре си коментирай с лекаря относно раждането, някои доста се презастраховат явно.

Общи условия

Активация на акаунт