Сватба, булките на 2019 тема 4

• 33 686
  • 759
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Йеее! Много сте красиви! 😍
При мен проблема е, че съм много слаба и повечето рокли ми стоят като на закачалка, затова се надявам да намеря нещо подходящо с което да се харесам, по-скоро съм се ориентирала към русалка, но ще видим 😉

Висока съм 168см и съм 48 кг 🤣

Хаха и аааз! 168 и 47-48 кг 😂 Направо е ужасно! Все има някой кокъл, който ми стърчи от там където не искам... Супер трудно ми е да се харесам.

# 136
Йеее! Много сте красиви! 😍
При мен проблема е, че съм много слаба и повечето рокли ми стоят като на закачалка, затова се надявам да намеря нещо подходящо с което да се харесам, по-скоро съм се ориентирала към русалка, но ще видим 😉

Висока съм 168см и съм 48 кг 🤣

Хаха и аааз! 168 и 47-48 кг 😂 Направо е ужасно! Все има някой кокъл, който ми стърчи от там където не искам... Супер трудно ми е да се харесам.

Русалките ми се сториха неудобни за движение-уникални са ми,но ще ходя,като пингвин.Ще си намериш нещо,което ще ти седи страхотно Simple Smile сигурна съм

# 137
Моля някой, който ще има взимане на булката, граждански и църковен да сподели каква му е програмата, че ми е голяма мъка да го измисля. Чудя се и кога да е фотосесията и поздравлението с гостите. При нас всичко е на едно място и изходната ми точка е -15:30 - граждански.

Дано ти е полезно, при нас е така:

Скрит текст:

След църковния брак ще е фотосесията, като единия вариант е там около черквата да се снимаме с всички гости, а другия е просто да се появим по-рано, по време на Уелкъм дринк-а, за да направим снимки. Но аз не държа толкова на фотосесията.

# 138
Идеално е, и аз горе долу така си го представям, че ако фотосесията е преди ритуалите, ще е много топло.

# 139
При нас .....
Вземане на кумове 11.30-12.30
Тръгване за булката около 25 км от града 12.30-13.30
Вземане на булката с всички ритуали посрещания,изпитания за младоженеца
13.30-14.30
Едно хоро долу и после по колите 😀
15.30 ни е подписа ...фотосесия и в 18 влизаме в ресторанта

# 140
  • Sofia
Аз мога да се похваля също с рокля - от Fede в София. От там ми е абитуриентската рокля Simple Smile 10 години по-късно и булчинската. Беше първата рокля, която пробвах. Мерих още 15-тина в 3 различни магазина, но се върнах и капарирах на деня . Мога само да похваля отношението в магазина и качеството на изработка. Препоръчвам за дамите, които търсят изчистени, леки и удобни модели.

# 141
  • Бургас
Момичета, утре сме на Асеновград да търсим роклята и костюм. Силно стискайте палци да се намерим... Вълнението е голямо още от сега Simple Smile

# 142
I.v.y. Пожелавам ти търпение и успех! Дано я намериш! Flowers Rose

# 143
  • Варна
I.v.y. , Успех! 😊Да се похвалиш после 😉

# 144
Ние отиваме на Мавриций. Хотелът предлага такава услуга. Ще си легализираме след това брака в България.

# 145
Момичета, ще прави ли някоя от вас църковен брак на 22 юни? Уж не било в забранените за венчавка дни, но пак били пости - Петровите, които не са толкова строги, но все пак...?

# 146
Момичета, ще прави ли някоя от вас църковен брак на 22 юни? Уж не било в забранените за венчавка дни, но пак били пости - Петровите, които не са толкова строги, но все пак...?

Първата дата за сватбата ни беше за 22 юни и нямаше никакви проблеми, относно църквата...

# 147

Нашата ще е на 16-ти юни - ден, който пак има забрана, нестрога, Петдесетница. Говорих с попа в избраната църква какво съм чела и ми обясни, че няма да имаме проблем.

# 148
Тъй като темата с безалкололните и алкохола беше изместена от далеч по-интересните булчински рокли ♡ бих искала да направя запитване към булките от Варна и региона за видеото. Кого сте ангажирали и какъв бюджет сте определили за видеозаснемане?

# 149
Ние да, записахме се в църквата и никой не е казал да е проблем!

Общи условия

Активация на акаунт