Сватба, булките на 2019 тема 4

• 33 744
  • 759
  •   1
Отговори
# 390
Слънчоглед има и в София, но предполагам ще са скъпи.

# 391
  • Sofia
Здравейте! Някоя от вас ходила ли е до Одрин за халки, рокля за преобличане или обувки? Може ли да препоръчате магазини? Смятаме да отидем по празниците.

# 392
  • Варна
Слънчоглед има и в София, но предполагам ще са скъпи.
Да, сега видях, че не са много евтини, но зависи колко и трябват и за какво. В Джъмбо има, но са по-продълговати като епруветки са.

# 393
Здравейте момичета,
Малко странен въпрос, ама някой да познава Октай и Десислава - да се женят на 09/08/2019

Дойдоха ми едни магничета и имам 10 бройки с тяхното име измежду нашите Grinning Явно са смесили поръчките
Та може да си им трябват
Не ми се хвърлят Simple Smile

# 394
  • Пловдив
Здравейте! Някоя от вас ходила ли е до Одрин за халки, рокля за преобличане или обувки? Може ли да препоръчате магазини? Смятаме да отидем по празниците.
За халки не си струва - в момента златото тук е по-евтино.

# 395
Относно халките - получих си ги вчера и съм супер радостна и доволна. Моите ги поръчах  от каталога на Сара Трейд , добро качество са. Около 13 гр са и ни излязоха 800 лв ако  някой го интересува. Не успях добре да ги снимам, нещо телефона ми не успя да ги фиксира    

Последна редакция: пт, 19 апр 2019, 16:46 от melany123

# 396
Полина, такива бурканчета съм виждала в Слънчоглед, ама не си спомням колко струват. Предполагам в Джъмбо ще има подобни, може да видиш и из китайските сайтове.

# 397
Момичета,помагайте!!!Някой беше пуснал линк за поръчка на бяло платно с инициали на младоженците.Може ли да ме подсетите за сайта,моля.Тъй като отказахме посрещането в ресторанта от обредния дом,нямаме платно.Сега издирвам да поръчам такова.

# 398
Марулета, аз гледах тези, но още не съм поръчала и не знам цената
https://www.kugoart.com/products_preview.php?id=861

# 399
Mомичета, някой знае ли дали в България предлагат роклите на Ирина Котапска?

# 400
Марулета, аз гледах тези, но още не съм поръчала и не знам цената
https://www.kugoart.com/products_preview.php?id=861

Благодаря!

# 401
Момичета,помагайте!!!Някой беше пуснал линк за поръчка на бяло платно с инициали на младоженците.Може ли да ме подсетите за сайта,моля.Тъй като отказахме посрещането в ресторанта от обредния дом,нямаме платно.Сега издирвам да поръчам такова.
Някой беше поръчвал от www.dekrida.com  за 19лв.

# 402
  • Пловдив
Здравейте. Аз много се колебаех какви подаръци да избера за гостите и се спрях на ключета, някой поръчвал ли си е?

# 403
Здравейте. Аз много се колебаех какви подаръци да избера за гостите и се спрях на ключета, някой поръчвал ли си е?
Да аз и пристигнаха бързо.
Относно въпросът за рокли на Ирина във facebook ми излиза това

Последна редакция: сб, 20 апр 2019, 13:56 от melany123

# 404
Момичета, реших да подаря на кумата огледалце с нейното име, а на кума гравирана химикалка, иска ми се да ги поръчам от 1 място, разглеждам, но не намирам..

Общи условия

Активация на акаунт