Сватба, булките на 2019 тема 4

• 33 144
  • 759
  •   1
Отговори
# 660
Моля да споделите и на мен информация относно изследвания и медицински за сключване на граждански брак.
Благодаря!
Здравейте, скъпи дами! Ние напредваме с организацията, но може ли някой да ми каже къде можем да направим необходимите медицински изследвания за сключване на граждански брак с поносимо работно време, ако работят събота и неделя още по-хубаво и какви са цените за услугата. Благодаря предварително!

В кой град търсиш, ако в София те устройва мога да ти пиша на л.с.

# 661
Аз поради тази причина реших да нямаме подаръци за гостите. Наскоро си мислех по 1 ръчно правен шоколадов бонбон да сложа, че намерих много красиви кутийки в Али-то, ама ме подсетиха, че Август месец този бонбон има опасност да стане на нищо.
Иначе чакам да ми се обадят за втора проба на роклята, за роклите на децата също трябва след баловете да ми се обадят, костюма на младоженеца е готов, но не сме го взели, да не се чудим къде да го държим. В понеделник чакам списък със задачи от сватбения агент и да започваме да ги отмятаме.
Букета знам само, че ще ми е 1 и от естествени цветя, но какви и как ще изглежда нямам представа. Флориста, който ще ми декорира цялата сватба ще ми го изработи в тон с останалата декорация, както и бутониерите за младоженеца и кума и браслетите за кумата и децата.За другите гости не съм предвидила да има.
Ние още имаме нераздадени покани, а то останаха 3 месеца.

# 662
Купихте ли си бижута вече? Може ли да споделите снимки?

# 663
Аз съм си купила само обеци засега
Искам и висулка във същата форма на съвсем тънко синджирче.
Аз имам тиара и колан с кристали на роклята и затова прецених,че някакви съвсем дискретни бижута ще стоят по-добре.

# 664
Би ли споделила тиарата с мен/нас?
  Дъщеря ми вчера ми възложи  един куп задачи,защото е адски много ангажирана на работа и в университета и няма време и сили.От което пък аз съм супер доволна!!!
   Вчера ми излязоха във фейса някакви забавни табели за дома на булката,смятам да си поръчам.
Идеята за тортата е ясна,имам среща в понеделник с жената,която евентуално да ни я направи.
  На имейла и по телефона вече идват потвърждения за присъствие,аз отмятам в един тефтер.Най-неясни са нашите кумове от Канада,защото още не са наясно с отпуска и самолет.Имам задача да разпределя гостите по масите,но заради тях ще направя два варианта.
    Аз нямам тоалет,бащата и братът са по-лесни.
   Относно букет-не знам дали ще са два или един,не съм питала.
   Подаръци за гости-при нас ще са малко бурканче мед и красиво опакована сладка,ръчна изработка.Медът е производство на сват ми-който иска да си го хапне,също и сладката.
  Не знам каква е идеята по принцип,джунджурии аз също не събирам.

# 665
rallytsa, във връзка с моделиращото бельо което търсиш преди 2,3 години бях взимала мисля че беше от магазин на Триумф, но не съм много сигурна, не пречи да провериш. Ако е удобно, може ли да покажеш гащеризона, понеже и аз искам за подписването и църковния брак да не съм с рокля а с бял гащеризон (тъй като и при нас ще са в друг ден от тържеството), благодаря предварително Simple Smile
Относно букета моя също ще бъде от естествени цветя, ще ми го направи жената, която ще украсява салона от същите цветя, но ще ми бъде подарен от кумата, такава била традицията (не знаех), стила на букета мислим да е по разпръснат със зеленина и бели цветя и евентуално нещо като акцент в златно, не знам изненада ще е. А втори букет за хвърлянето също ще имам, но не знам дали е да е от естествени или от изкуствени цветя, вашите какви ще бъдат? Утре ще ходя в Пловдив и мисля да мина през Асеновград, за бутилки за сватбената ракия, ако някоя от Вас е взимала такива от там ще се радвам да ми предложи къде точно да търся. Предполагам че покрай бутилките ще си харесам и други сватбени джунджории, нямаме кутия за халките, чаши, бутониери.. общо взето имам още задачи за отмятане. Но пък съм готова с роклите за шаферките, както те искаха да отидат в Мегз да мерят рокли, които харесали в страницата, както и предполагах на живо роклите не са същите и от към материя, качество и от към вид, та.. аз обиколих и намерих бежови със златисти нишки, прав модел със цепка отзад, и съм доволна.
За бижутата, още не съм си купила, но мисля да съм само с обеци и то по семпли и гривна евентуално Simple Smile

# 666
eli.baltovaa, може ли снимка на шаферските рокли, че аз търся нещо подобно? И откъде са?

# 667
За съжаление нямам снимка на тиарата, а всичко за сватбата държа в майка ми

# 668

Това са роклите, купих ги от едно магазинче от Кърджали, за 89лв/бр, харесах и един модел които се разкрояваше в долната част но от него нямаше две еднакви и за това се спрях на тези.

# 669

Това са роклите, купих ги от едно магазинче от Кърджали, за 89лв/бр, харесах и един модел които се разкрояваше в долната част но от него нямаше две еднакви и за това се спрях на тези.

Ей сега като се прибера юни ще прегледам, само да ме упътиш кое е магазинчето, ако искаш на лични Simple Smile

# 670
Поздрави, момичета! Flowers Bouquet

Роклята ми е изчистена, затова си позволих по-пищни бижута. Simple Smile

eli.baltovaa много красива рокля и стои много добре, браво!
Относно белия гащеризон - аз бях решила също да съм с такъв на подписа и си харесах подходящ в BSB, около 200 лв. Само че го харесах в Крайова и сега се ядосвам, че не го взех тогава. С гол гръб беше и връзване на гърба, с разкроени крачоли, от хубава тежка материя с еластичност. Даже наскоро бях на една сватба и свекървата беше със същия, но черен. Grinning
Виждала съм магазини на BSB в Сердика Център в София и Гранд Мол Варна, там имаха гащеризоните, но не в бяло.
Ето го в сайта им:
https://www.bsbfashion.com/us/en/clothing/jumpsuits-playsuits/ju … u=141-144011-5038

Последна редакция: пт, 10 май 2019, 11:41 от biserra

# 671
Ей сега като се прибера юни ще прегледам, само да ме упътиш кое е магазинчето, ако искаш на лични Simple Smile
[/quote]

gertrudaa Няма проблем, ще ви упътя с удоволствие, пишете когато идвате, много ще се радвам ако мога да бъда полезна Simple Smile

# 672
Моля да споделите и на мен информация относно изследвания и медицински за сключване на граждански брак.
Благодаря!
Здравейте, скъпи дами! Ние напредваме с организацията, но може ли някой да ми каже къде можем да направим необходимите медицински изследвания за сключване на граждански брак с поносимо работно време, ако работят събота и неделя още по-хубаво и какви са цените за услугата. Благодаря предварително!

В кой град търсиш, ако в София те устройва мога да ти пиша на л.с.

Аз засега съм се спряла на Торакс, защото всичко се случва на едно място - обикаляне по кабинети, изследване и тн. Само се чудя с работното време как да се справя. Ако някой има предложение за друга такава клиника, но да работи през уикенда ще бъде чудесно.

# 673
А защо трябва да обикаляте по кабинети?Пробвайте при личните първо.

# 674
  • Враца
Сватбата е тържеството на младоженците, за това се прави според техния вкус. Всяка идея, която споделят минали и бъдещи булки относно организацията е в плюс и много благодаря за активността на всички в темата. На вече "бракуваните" - честито и горчиво.

Нашият меден месец ще е на Миконос. Nature Sunrise
Относно букета - със сигурност ще си взема с изкуствени цветя.
Миналата година бях късметлийка и хванах букет, който беше от естествени - за 2 дни се спаружи, остана само дръжката и се наложи да го изхвърля. Не обичам да събирам излишни вещи, но съжалих, че не се съхрани, понеже  явно поверието се сбъдва и ще съм булка тази година...
А и предпочитам да не унищожавам цветя, за които знам колко труд се полага да бъдат отгледани - лично мнение.
Относно подаръците за гости смятам, че е уважително младоженците да дадат нещо в замяна на труда, който те ще си направят, за да присъстват на събитието. Спрели сме се на метални отварачки, които се надявам да влязат в употреба рано или късно. Ще поръчам и камера за инстантни снимки, които ще подарим на гостите, за да им останат за спомен. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт