Целувка за милиони ( Суши vs. Пулев )

• 41 452
  • 807
  •   1
Отговори
# 105
Никакъв пиар не е, а просто чудесен момент да се изкара някой лев. Аз се чудя кога ще дойде моментът да бъдат съдени такива обвинители. В Америка скоро няма да е, там всеки може да съди всекиго, че му е причинил стрес с неправилно кашляне например. Пък и тази специално за какво да я съдиш, като има всичко на всичко един силикон.

Сетих се за Кевин Спейси. Махнаха го от последния сезон на Haus of Cards и какво спечелиха? Одобрението на няколко патки от вида #Me too и пълен провал на сериала.
Този мушмурок от бокс асоциацията поне изглеждаше, че се чувства неловко при изричането на глупостта, която трябваше да каже, докато по българските новини придадоха голяма сензационност на случая и дълбок драматизъм при представянето на адвокатката на горката жертва.

Кубрат пък как можа да я целуне тази противната? 

Последна редакция: пт, 29 мар 2019, 23:25 от Анонимен

# 106
  • София
Сушито е била щастлива от срещата си с Пулев, познанството си и т.н. И изведнъж някой й е подшушнал, че може да изкара пари или поне да стане известна. Някои хора са доста безскрупулни, готови да лъжат безсрамно и т.н.
Не мисля обаче, че раздухването на случая е ПР стратегия и от двете страни, т.е. не ми се вярва Кубрат самоволно да е влязъл в този скандал.

# 107
Евала за всички негови победи и перфектни представяния на ринга, фен съм му, но просто тази му постъпка беше 😠.

Като жена бих казала :
-Много грозно се представи извън ринга!
Като фен :
 - 👏👏👏👏, супер се представи на ринга!
Отново. 👏👏👏

# 108
Цитат
Евала за всички негови победи и перфектни представяния на ринга, фен съм му
Такова мнение много рядко се среща в България. Абстрахирайки се от случая, винаги съм се учудвал на уникалното плюене по негов адрес, все едно че боксьорите задължително трябва да са нобелови лауреати и световни шампиони. Не знам това от нихилизъм ли е, или от какво е, но същото нещо го има и с Григор, имаше го и с Бербатов, дори и със Стоичков. Сега поне Кубрат вече наистина има за какво да го плюят Grinning .  

# 109
Не съм му фен в смисъла на думата, отстрани гледам просто и следя успехите. Респект към това спортно семейство, постигнало успехи и справящо се в този вече толкова комерсиален спортен свят.
Постановка му направиха и той се подведе за съжаление.
Не разбирам тази настройка срещу него у някои и всички епитети, които му прикачат. Прост бил, мутра бил, незнам какъв бил - човека е боксьор, нормално е да е по-грубоват, а не някой изнежен милениал, но това не го прави лош човек.

За съжаление една непремислена постъпка ще се окаже с големи последици. Единствено мога да му пожелая да обърне това в спортен хъс и да мачка наред на ринга напук на всички злонамерени хора.

# 110
Не зная дали е коментирано, но The war is over kiss, също е между непознати Simple Smile
https://www.google.com/amp/amp.timeinc.net/time/4486812/wwii-kiss-photo-vj-day

# 111
Напротив, Кубрат си е известен с  мутренските изпълнения спрямо жени по дискотеките. Няма какво да му се свети, той не се е криел.

Ще ти опонирам тук с малко информация от първа ръка (не ги познавам лично, само наблюдател съм била)

Пулеви са три деца - Кубрат и Тервел, имат и сестра. Майка им почина много рано и внезапно. Отгледа ги баща им. Вместо да се провалят тотално като другите Младостки мутри от рода на разни Мангалета и други подобни, баща им насочи братята към бокса и бяха денонощно по залите. И тримата, въпреки сполетялата ги трагедия в тийнейджърска възраст, завършиха училище без да се продрусат, пропият или помутрят.  По бегли спомени, никога не са създавали проблеми. Моите впечатления са, че имат изградена ценностна система за разлика от много други български спортисти. Е, може би нямат богат речников запас и перфектен английски, но пък представят България достойно по света.

За мен тази целувка е просто недообмислен израз на радост, заради което Пулев ще си понесе последствията. Въобще, обаче, не мисля, че е  сексуален тормоз, каквато се опитват да я изкарат. Така мисля аз.

# 112
Грозноватата водеща по БТВ сега говори за това - има и гости. Тя е на страната на Пулев (изцяло).
Мисля, че поне 5 пъти съм писала, че тази жена изглежда зле (с каквото и да се замаже по лицето) - дали и това е тормоз? Според мен е изразяване на мнение... Можеше и да съм по-любезна, ако я харесвах като човек, обаче тя и вътрешно ми е грозна Simple Smile (извинявам се за офтопика)

П.п. може би пък тя си мечтае някой да й обърне внимание и затова смята, че няма нищо нередно непознат да те целуне...

# 113
  • Terra incognita
В момента говорят и по Нова тв.

# 114

че няма нищо нередно непознат да те целуне...

Само дето не е непознат.

# 115
Тъй като е публично, си позволявам да публикувам мнението на Maria Kassimova-Moisset във фейсбук, много ми хареса:

“ДЪЛГО Е!
Чудех се да се изкажа ли за Целувката на Кобрата, ама се сетих как преди години един мъж си навря направо езика в устата ми, докато ми казваше "Здрасти!", и реших да го направя. Защото още помня гадното усещане, острия му език, търсещ да опипа небцето ми, и чувството, че ми е мръсно. Като го видя днес, още ми е така.

Имаме голям проблем със сексизма тук, да ви кажа. Ама наистина е много по-голям, отколкото си мислим.
Тази сутрин в едно предаване водещ попита журналист в Щатите дали вече имаме яснота за повече детайли около Кобрата и неговата целувка връз устните на репортерката, като се поинтересува например знаем ли вече тя дали се е "държала предизвикателно"... Замрях. Защото от устата на този водещ, който нито е глупав, нито е необразован, нито е мачо, това е едно измъкнало се от подсъзнанието мислене, оформено във въпросче. Това е едно вътрешно, втъкано в ДНК-то разбиране за жената, която, след като е избрала, пардон, рискувала да изглежда предизвикателно, значи "си го търси". И след като си го търси, логично и сама ще си е виновна, че си го е "намерила".   
Проблемът с тази целувка никак не е маловажен. И да го преминаваме с толкова българското "бе, аре, бееее, кво се праи тая?!" е просто още една проява на класически мачизъм. Защото тя на нищо не се прави - да си избере как да изглежда си е нейна работа. Да е секси в това число. А че някой, дето не може да си владее импулсите, свързващи гащите с мозъка, си е позволил да тълкува вида й като естествена покана да й скокне, може да е само доказателство, че не е излязъл от зоната на приматството си.
Това е същият талибанизъм, срещу който така се борим - той стъпва на същата основа - жената "предизвиква" с вида си, тя "изкушава" мъжа, тя разколебава вярата му, спирачките му, цивилизационния му щит. И за да не прави така, трябва да й се наложат правила, да й се даде рамка - може да се започне с това, че си е виновна, след като гърдите й са големи, устните й са прекалено сластни, а усмивката й обещава палавости. И може да се свърши с бурка - черно отгоре до долу и едни негримирани очи, които да гледат в земята. Винаги ми се е струвало, че тази талибанщина всъщност е доста принизяваща мъжа като интелект и вяра - според тази практика излиза, че мъжете трябва да са на много ниско ниво и с твърде слаба мотивираност, че да не устоят на една бяла блуза, една начервена уста и едни чашки F! Егати богоподобните и умните, след като само това е достатъчно, за да зарежат всичките там духовни дълбини и да изплуват като облооки рибоци, впили устни в притежателките на тези детайли от една визия!
Забелязали ли сте какво сексуално самочувствие ни тресе нас, българите? Ние сме се самообявили за някакви световни любовчии, за богове на плътските игри, за мурафетчии по "тънката част", дето други такива няма. Не разбирам на какво основание вярваме в това, след като например в секс курсовете на една самозванка е пълно с незадоволени, незнаещи или пък направо по селски  срамливи женички, които вярват, че студеното домашно легло може да се стопли единствено и само след като усвоят "магията". И на нито една от тях, включително и на самата гуру, не им идва на акъла, че може бушоните да гърмят в сексуалната култура на мъжа до тях например. Изначално се приема, че той си го може. Той няма какво да учи - на него си му е дадено. Такова разбиране автоматично превръща секса в някакво "надцакване", в нещо като "ти на мене, защото си ми длъжна", където жената по правило е приемана за плътската играчка, не за партньор в удоволствието. Много е смешно това с българското сексуално самочувствие! Страхотни сме, българите, ама на секса упорито му викаме ГО. Те ГО правят или не са ГО правили отдавна. Жените с техните къси поли и разкопчани блузи си ГО търсят. На ГО не му се споменава името, ама иначе много сме яки в него. Хеле па мъжете! За това ГО що полякини, що рускини, що чехники и т.н. идваха по моретата ни да чакат някой местен гларус да ГО направи с тях!
Та и Кобрата така. Да им ГО покаже на тия как ние, българите, ги правим нещата без шикалкавения, без тинтири-минтири, без "ма може ли, ма не може ли". Как хващаме първата... как се казва... трътка?, кифла?, п(т)ичка? за лицето и си залепяме българската уста връз нейната американска. Да им ГО...нали... на американците с техните "ми-ту-та"!
Ей това стана, да ви кажа. Стана Бай Ганю, дето обарваше всички фусти у Европата и у Иречека, твърдо убеден, че не може тия жени да са "честни", след като така са облечени. Стана това, че като не можем да го ударим на кой знае каква гордост, базирана на съвременни успехи, се връщаме на "изконките" - хорото, знамето, кръста в студената вода, па и "оная работа", ГО-то, "как се сАди пиперО"- то.
Ми не. Сексът нито сме го измислили, нито сме го качини на някакво космическо ниво  - правим го точно така, както и всички останали хора по света, на които им се прави секс. Някои го правят по-добре, защото имат въображение, страст и усещане за партньорство. Други не, защото нямат тези неща.
Мачизмът е отчаян опит на нулевото въоображение, смачканото самочувствие и личностната несигурност да отрекат съществуването си. И да обвинят за наличието си  жената. Мачизмът е ниско ниво на интелигентност, което не си го признава. Мачизмът е слабостта да се нахвърлиш върху устата на една жена, защото априори си мислиш, че това е твое право, защото си мъж.
Давам си сметка, че Кобрата не ги мисли така тия неща. Че не ги мисли изобщо! Което е още по-страшно. Защото показва, че у нас подобно импусливно поведение всъщност е съвсем приемливо. И органично, свойско, наше си. И, както виждате, масово се приема за "еее, кво па толкова". И още по-лошо - зад него прозира местната провинциална убеденост, че на репортерката даже й е харесало. Защото може ли да не й е харесало, моля ви се?! Та това е българин, бе, алоуууу, американкатааааа! Това е нашият Кобраааа! А тука, в България, под всеки мъж дреме по една кобра!”

# 116
Чек, тя казва, че е непознат и са говорили само няколко пъти преди това. Дали е, или не е, ще се установява със свидетели в американския съд.
А и аз не я защитавам - заслужава извинение, може би и обезщетение, но не някакви космически суми и определено това не би трябвало случаят да е свързан със застрашаване на спортната кариера на Пулев. Той се е държал просташки, а тя се държи като интересчийка и се прави на ощипана (буквално).

# 117
Кубрат пък как можа да я целуне тази противната? 
И аз това се чудя. Най-вероятно след голямата аркада, нанесена от румънеца мозъкът и зрението му са били замъглени.

# 118
Grinning Ех, тази Мария Касимова по бай ганьовски и е любимо да громи всеки и наред и задължителния елемент по-български и колко сте зле в бг, все едно тя е някакво извънземно, на база прочетените от нея неща "литературните "й опити като журналист са доста бледи и кофти като изява - един и същ рефрен закачен към всяка случка. Отдавна бях спряла да я чета, виждам че няма и защо да почна да я отразявам отново.

# 119
Даже не я дочетох, стигнах до средата и спрях... Ще ми сравнява това, което тя е изживяла с това на Сушито. Супер плоско Wink

Общи условия

Активация на акаунт