Целувка за милиони ( Суши vs. Пулев )

• 41 564
  • 807
  •   1
Отговори
# 150
А какво се прави като те нападне някой по-едър, помагаш му да ти свали панталона?

# 151
  • Fort Worth, TX
Ей, ама много ме е яд.На никой от вас ли не му идвало в прилив на еуфория да прегърнете някой и да го целунете.Щото на мен ми се е случвало.Това не ме прави насилник.Ама аз съм просто Кремена от ТХ и бедна,а той е Пулев богат и известен.

# 152
  • Fort Worth, TX
Ми тя ако беше толкова омерзена да беше му отвъртяла един шамар например.Тъкмо щяха да са си фитка.Не да ходи да се чекне с тях ухилина, щото буквално се чекне.
Ходи ти да отвъртиш един шамар на боксьор. Joy
Ами нали е шокирана.Като я е награбил с пълно право може да му мацне един.ТОЙ няма да усети нищо.

# 153
  • Terra incognita
Е, хубаво де, ама защо в устата?

# 154
Ми тя ако беше толкова омерзена да беше му отвъртяла един шамар например.Тъкмо щяха да са си фитка.Не да ходи да се чекне с тях ухилина, щото буквално се чекне.
Ходи ти да отвъртиш един шамар на боксьор. Joy

И аз това си мисля. Ама как трябвало да се възмути, как трябвало да му отвърти микрофон в мутрата, ама как би се възмутила и реагирала тукашната съфорумка... много е лесно да се дава акъл отдалече.

Моторист целунал репортерка на България от еър в подкрепа на Пулев - https://novavarna.net/2019/03/30/%d0%bc%d0%be%d1%82%d0%be%d1%80% … 0%bf%d0%be%d0%b4/

# 155
Горката! Вече да им пускат само мъже репортери, от тези зализаните, с оскубаните вежди))

# 156
Аз пък се чудя,дали само тази целувка е проблема?
След интервюто тя е била с тях,седяла е до него както се вижда и на снимки.А после?

# 157
  • Terra incognita
Като гледам как усърдно се търка в чатала на въпросния господин, със сигурност е имало продължение.

# 158
  • Варна
Кубрат както е по-висок от нея, има един момент от интервюто, в който мн "съсредоточено" я гледа в деколтето. Добре, че за поглед не може да го осъди.
Извинете, ама защо се носят подобни деколтета? Сигурно, за да не гледа никой в тях, нали така? То па остана и за това да тръгнат да съдят.

# 159
То може и танцът в скута на дебелия батко да не й е бил по вкуса, може да има нова пресконференция скоро

# 160
  • Terra incognita
То може и танцът в скута на дебелия батко да не й е бил по вкуса, може да има нова пресконференция скоро
По- скоро той е в позицията на сексуално тормозен. Особено ако накрая е пуснала на някой друг, а не на него.

# 161
  • София
Сериозна журналистка, ей! Сериозни интервюта е взимала на партито!:)))

# 162
  • Монреал
Чудя се коя част от "никой няма право да докосва жена без изричното и съгласие" трябва да бъде обяснена на целокупното българско селячество?
Вероятно ти съществуваш защото баща ти е докоснал майка ти, макар и без изричното и устно съгласие, което е продължило в по-задълбочени интимни отношения. Ако я беше попитал тя вероятно от скромност щеше да каже НЕ.

Ето как се развиват нещата между повечето млади двойки:
1. Запознанство
2. Разчупване на леда, закачки и докосвания
3. Повторна среща с топли отношения
4. Един от двамата осъществява бегъл интимен контакт, който не бива отблъснат, а посрещат с усмивка, или отговор.

До тук всичко е като по учебник за млади влюбени. Разликата е, че скоро се намесват професионалните търсачи на сензации от фирмата на момичето и нашият глупендър си плаща за публичната издънка.

Да вдигне ръка тази мама, която никога не е приемала с радост целувка за която не е давала вербално съгласие!

Последна редакция: сб, 30 мар 2019, 16:42 от zemonti

# 163
В кого си търкаше дупето Целунатата?

# 164
Ще трябва да се прости с хонорара от мача Кобрата.

Общи условия

Активация на акаунт