Целувка за милиони ( Суши vs. Пулев )

• 41 527
  • 807
  •   1
Отговори
# 135
Чудя се как не се е сетила да заведе дело срещу някой, който консумира суши от циците й, че я е докоснал не както трябва и се надявам потенциалните й клиенти да се сетят за този риск и да спрат да я ползват за чиния.

# 136
Аз пък се чудя на тези, които ядат от тялото й. Аз от този караконжул и баничка не бих си купила.  Sick

# 137
  • инфантилно и разглезено хлапе

# 138
  • Costa Rica
Чудя се как не се е сетила да заведе дело срещу някой, който консумира суши от циците й, че я е докоснал не както трябва и се надявам потенциалните й клиенти да се сетят за този риск и да спрат да я ползват за чиния.
Хаха, колко "убедителен" аргумент!
Чудя се коя част от "никой няма право да докосва жена без изричното и съгласие" трябва да бъде обяснена на целокупното българско селячество? И че аргументът "тя си го търсеше" може да разчувства само нашенците? Просто си представям как се хилят с адвокатката на идеята, че видеото може да е доказателство.
Сушито е работа. Ако реши да се изч*ка с някой срещу заплащане - също е работа. Има договор, предлагане на стока и съответното възнаграждение. Тя решава. Американското законодателство се вълнува само дали е платила данък върху тези пари. Ако реши да му пусне за кеф, пак тя решава. Ключова фраза - ТЯ РЕШАВА с кого, кога и колко. Трудно е за разбиране от български женици, знам.

Последна редакция: сб, 30 мар 2019, 13:29 от Делфина фон Ю.

# 139
Делфина, напълно те подкрепям и ми е странно как може да има жени, които разсъждават така, както и мъже, разбира се!

Никола,
Не съм съгласна. Страшно много хора го подкрепят в България и няма как да не го подкрепяме. Все пак представлява нашата държава, ако няма подкрепящи го българи кой му пълни залите? При него няма празно и няма как да има. Подкрепям всички спортисти - българи, верно е че взимат купища пари, но за сметка на сумати тренировки, труд, време, упоритост, както всяка работа де.
Уважавам чуждия труд, така че няма как да не съм му фен, все пак се е доказал и то не веднъж.

Спорта учи на дисциплина, уважение и т. н. За съжаление тези уроци Пулев ги е пропуснал, според тази му постъпка, но това, което е постигнал на ринга по никакъв начин не може да му се отрече.

Цитат
Евала за всички негови победи и перфектни представяния на ринга, фен съм му
Такова мнение много рядко се среща в България. Абстрахирайки се от случая, винаги съм се учудвал на уникалното плюене по негов адрес, все едно че боксьорите задължително трябва да са нобелови лауреати и световни шампиони. Не знам това от нихилизъм ли е, или от какво е, но същото нещо го има и с Григор, имаше го и с Бербатов, дори и със Стоичков. Сега поне Кубрат вече наистина има за какво да го плюят Grinning .  

Последна редакция: сб, 30 мар 2019, 13:51 от Анонимен

# 140
Никой не  осъжда правото й да е курв@, осъдително е обаче лъжесвидетелстването с цел да се изкара жертва. Възможно е да има закон, който да осъди Кубрат за непристойно поведение дори само на база видеоклипа, обаче ако Сушката иска да изцеди парички, ще й се наложи да докаже, че е била унизена, нападната и от това страда лично и (или) професионално

За мен е нелогично да отидеш да се забавляваш в скута на непознат на метри от 'нападателя' си.

# 141
  • Terra incognita
В крайна сметка, май, тя трябва да му плати, задето я направи известна, като без да иска.
А за танца в скута 🤮
Като треторазрядна компаньонка.

# 142
  • Fort Worth, TX
О то там всичко е платено.Аз съм сигурна, че не само я ползват за чиния.

# 143
  • София
Делфина, на мен проблемът ми с Джени Суши е точно това, което ти пишеш - тя ми изглежда съгласна с всичко, което се случва, докато два дена по-късно някак си не се сдобива точно с тази адвокатка. Ако се беше дръпнала отвратена, ако изглеждаше тъжна, ядосана и наранена още след самата целувка - естествено, че ще застана зад нея. Но видеото с целувката улавя една ухилена до ушите жена и един звънък кикот. И с всяко следващо разкритие по случая не става по-добре за въпросната репортерка.
Още по-неприятно е, че случаят около тази целувка за пореден път даде повод на разни хора да изтъкват на крайно висок глас как "те не са от тях, Како Сийке"...

# 144
Яд ме е на Пулев, че допуска грешка след грешка.
Крайно време е да си наеме адвокат.
Това видео не трябваше да го пускат.
Нека да е за урок за мъжете, какво може и къде!

# 145
  • Fort Worth, TX
Ми тя ако беше толкова омерзена да беше му отвъртяла един шамар например.Тъкмо щяха да са си фитка.Не да ходи да се чекне с тях ухилина, щото буквално се чекне.

# 146
Естествено, че е била съгласна...докато не й подшушват, че не е ОК...

и аз мисля, че би се съпротивлявала, би викнала полиция...нали така правят в Мурика...а тя се сеща след 5 дена

# 147
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊

Аз съм голям противник на насилието във всичките му форми, но това в Щатите вече минава границите. Това по никакъв начин не помага на реалните жертви на насилие, единствено дава възможност на всяка разпоретина да се опита да спечели бързи пари или минутка слава.

Разпоретина или не,закона е на нейна страна.
Няма закон,който да осъжда жени с фриволно поведение,но има такъв,който да наказва сексуални своеволия.Пулев ще плаща по тази линия,не по морална.

# 148
Все някога и тя ще си намери майстора.

# 149
Ми тя ако беше толкова омерзена да беше му отвъртяла един шамар например.Тъкмо щяха да са си фитка.Не да ходи да се чекне с тях ухилина, щото буквално се чекне.
Ходи ти да отвъртиш един шамар на боксьор. Joy

Общи условия

Активация на акаунт