Целувка за милиони ( Суши vs. Пулев )

• 41 460
  • 807
  •   1
Отговори
# 375
Тия аргумента за боксьорска етика избиват рибата. Очевидно са от хора които грам си нямат понятие от бокс, не са фенове на спорта и т.н.
За Дину: Да имаше нечист удар, но Кубрат не виждаше дали коляното на Дину докосва земята при удара. (В бокса нямаш право да удряш паднал съперник, паднал се води ако коляното му докосва земята). Когато той тръгна да замахва коляното още не беше докоснало земята макар Дину да бе започнал да пада. Затова и съдията му каза че ако не може да продължи ще се гледат картите на съдиите и Дину изведнъж се изправи като ужилен. Това е бокс, не е балет.
За Кличко: Кличко е най големият измекяр в историята на световните шампиони по бокс. За него доста неща мога да кажа но не е тук мястото. Специално за мача с Пулев, той се скъса да върти мръсни номера, и понеже Кубрат му каза истината която е знае цялата боксова о-ственост в очите, се превърна в простак. Кубрат го проверяваха преди мача 100 пъти за допинг, Кличко нито веднъж, когато Кубрат се оплака до анти-допинга, оттам му казаха че ще проверят Кличко преди мача, този проблем с непроверяването на Кличко, много предишни съперници го говориха. След това Кличко за да се изчисти преди да го проверят отлага няколко пъти мача. След това почнаха номерата при самият мач. Първо от компанията на Кличко наложиха монопол върху организацията на мача от до. Избраха такъв модел ръкавици дето Кубрат едвам ги слагаше, бяха му тесни. След това сложиха няколко подплънки на ринга за да го направят мек, нещо от което също са се оплаквали много от съперниците му. Кличко наистина беше добър боксьор, превъзхожда в почти всичко Кубрат, но това в което Кубрат е по добър от него е работата с крака. Той се погрижи да му елиминира това предимство. (Когато ринга потъва работата с крака се елиминира). Тези неща се знаят в боксовите среди. Питър Фюри треньорът на Тайсън Фюри преди мача му с Кличко който беше следващият след този с Пулев, каза че те са си взели много важни поуки от мача на Пулев с Кличко не само на ринга, но и извън ринга. В часовете преди мача от щаба на Фюри заплашиха Кличко че ако не махнат подплънките на ринга които Кличко слага те няма да излязат да се бият. Е, махнаха ги и видяхме какво стана. Неслучайно целият свят се израдва на детронирането на Кличко защото му знаят номерата. За разлика от Фюри зад който стоеше цяла Великобритания, зад Пулев не стоеше никой освен неговите промоутъри които не направиха нищо от това което направиха от щаба на Фюри за да има равни условия за бокс в мача му с Кличко. Да, Кличко може би пак щеше да го победи, но аз не уважавам хора които печелят по 2-ият начин. За това за Кличко, Кубрат е простак понеже каза някои истини за него за които мерки взеха след това и Фюри и Джошуа които го биха като тъпан, понеже се оказа че Кличко не може да спечели мач, който не го организира неговият щаб. 

# 376
  • Costa Rica
Цитат
просто чакам да видя коя от вас ще е следващата жертва в криминалната хроника.
Криминалната хроника няма нищо общо с Кубрат. Аз самият съм водил титанични спорове в защита на правата на жените, срещу насилието над жени, понеже подкрепям конвенцията за превенция и борба с насилието над жени съм обвиняван в какво ли не, че съм толераст, соросоид, платен и т.н. Именно защото в България нищо не се прави по този въпрос и наистина няма никакви лостове за защита на жените от домашно насилие, последните случаи го показаха, убити жени, преди това подавали множество жалби до полицията без никой да ги отрази до смъртта им. Но това наистина няма нищо общо с Кубрат
Напротив, има много общо. Психика на жертва му викат. Днес се кефиш, че Кубрат нацелувал някаква, булгар, булгар!, жалко за Андреа, иска ти се теб да беше налазил. Утре търпиш твоя да те бие, щото те обича. После те пребива от любоф. Нещата са вързани.

# 377
https://-reg.eu.350/2022-/sport/455295-kubrat-pulev-denies-grabbing-buttocks/

Кубрат
"After the fight, she then came to our hotel lobby for a party. She was happy, laughed and made a lot of compliments. Tell me that I'm the best, the most handsome."

Pulev's account was backed up by his trainer Ulli Wegner, who said: "I was right next to it. It was after the fight. Kubrat was interviewed by a pretty, very friendly young woman. Yes, and then he gave her a kiss. That was out of the emotion. The claim that Pulev had caught her buttocks is not true."

ако лъже Шушито, не само пари няма да види, но и микрофон

# 378
  • София
Сигурно с преводач ще го изслуша тая комисия Пулев, щото иначе рискува да умре от смях.

# 379
Говори все пак човекът английски
за разлика от наши висши политици вкл евродепутати...

# 380
  • Насред хаоса
Когато някоя пропаднала жена реши да иска пари, нищо не може да я спре.
Когато някой "извисен" подвластен на нагона си мъж реши да се доказва какъв е полов колос, нищо не може да го спре. И нищо не може да спре продължаващото му падение с опитите да прехвърли вината за осирането си на друг, в случая жената.
Колкото и да е бил в правото си според някои, факт е, че лицензът му е замразен и ще му се наложи да дава обяснения.
П.П. Да не говорим и за положението, в което постави Андреа. Такава или онакава, тя е партньорката му в живота години наред и не заслужава това, макар да го защитава. То и друго не й остава, макар че не репортерката налетя на мъжа й, а обратното. Обаче ако тя беше направила това, което той, за нея щяха да валят епитети като "пропаднала, к**ва" и прочие от мачовския репертоар.

Последна редакция: вт, 02 апр 2019, 09:24 от La Sombra

# 381
  • София
Говори все пак човекът английски
за разлика от наши висши политици вкл евродепутати...

Силно казано говори. Има 50-тина думи речник и ги върти.
За висшите политици съм съгласна.

# 382
Скрит текст:
Цитат
просто чакам да видя коя от вас ще е следващата жертва в криминалната хроника.
Криминалната хроника няма нищо общо с Кубрат. Аз самият съм водил титанични спорове в защита на правата на жените, срещу насилието над жени, понеже подкрепям конвенцията за превенция и борба с насилието над жени съм обвиняван в какво ли не, че съм толераст, соросоид, платен и т.н. Именно защото в България нищо не се прави по този въпрос и наистина няма никакви лостове за защита на жените от домашно насилие, последните случаи го показаха, убити жени, преди това подавали множество жалби до полицията без никой да ги отрази до смъртта им. Но това наистина няма нищо общо с Кубрат
Напротив, има много общо. Психика на жертва му викат. Днес се кефиш, че Кубрат нацелувал някаква, булгар, булгар!, жалко за Андреа, иска ти се теб да беше налазил. Утре търпиш твоя да те бие, щото те обича. После те пребива от любоф. Нещата са вързани.
В някаква грешка си - психика на жертва е, когато се чувстваш жертва във всяка една ситуация, дори в такива, които нямат нищо общо с теб. Като това смешно същество Бри Ларсън - задават й въпрос в интервю, при което тя отвръща "Това персонална атака ли е?" - ми не, не е атака, въпрос е!

# 383
Simple Smile На какво са готови хората, за да очернят един българин и противник на ринга, цитират простотиите на Кличко, хайде моля този е готов на всичко за пари и му личи, дори и за такива незапознати като мен.

Понеже не следя отблизо бокса може ли някой по запознат да каже дали Кубрат някога се е изказвал нелицеприятно за някой боксьор и противник.

Все повече си мисля, след някои от нещата, които прочетох, че ако не това, друго щеше да е, но определено има кампания срещу него, ца която той не е бил подготвен. Надявам се да си намери добри и правилни съветници, защото златотърсачките не бива да бъдат поощрявани.

# 384
  • Насред хаоса
А на какво е готов екипът му, за да очерни само и единствено нея, упорито избягвайки неговата отговорност? То това заприлича вече на похватите на Цветанов и компания в апартаментната война - те го питат с какво право, той почва с "ами що не видите Корнелия и БСП какви са" и подобни.
Не бива да се поощряват също и подобни своеволия от страна на когото и да било върху другиго.
Никаква кампания срещу него нямаше да има, нито оръжия в ръцете на другата страна, ако беше помислил и се сетил, че тукашните изпълнения не се приемат радушно навсякъде. Особено при изострени в момента реакции от различни движения.

# 385
Всяко действие има противодействие, своеволия да не бива да се поощряват, но и поведение на сушито не е за поощрение.

# 386
  • Насред хаоса
Никой не говори за поощряване на нейното поведение, а се посочва и неговата отговорност. Щото се видя, че всяко действие има противодействие, ама в случая от противодействието той си пати повече. Та, най-малкото, никак не са от полза опитите да се оневиниш, като метнеш отговорността за поведението си другиму. Щото някъде не се хващат.

# 387
Ще се 'хванат', особено ако се окаже вярно, че му е правила комплименти, че е красавец по-късно същата вечер  и че лъже, че я е хванал отзад.

# 388

"... И представете си, господа, влизаме ний с бай Ганя в сладкарницата, приближаваме се до бюфета, момата ме поздравява весело с добре дошъл, аз й отговарям с някои игриви любезности и се връщам да си избера нещо сладко и в това време един негодующ писък оглуши цялото заведение...
- Какво стана, бай Ганьо, ти ли й направи нещо? - извиках аз тревожно и сърдито.
- Не съм бе, брате, какво съм и направил - отговори сплетено бай Ганьо с разтреперан глас.
Момата, разсърдена до висша степен, с пламнало лице, с висок глас ми разправи, че бай Ганьо я оскърбил с действие, похванал я и не само я похванал, ами... Тя искаше да вика полицейския. Скандал!
- Скоро да се махаш оттук, бай Ганьо; ако те свари полицейският, работата ти е спукана, върви нагоре, аз ще те стигна извиках аз с престорено негодувание и малко остана да се изсмея, като гледах трагикомичната фигура на бай Ганя.
- Какво ми се пери! - каза с кураж бай Ганьо на излизане. - Санким честна ли е? Знам ги аз тукашните жени. Покажи и кесията - изведнъж гут моргин, ама не е прост бай ти Ганьо!"

# 389
  • Насред хаоса
Предстои да видим. Не им трябваше много, за да замразят лиценза. Това, което казвам, е, че ако той беше проявил мисъл и отговорност, сега нямаше да е в това положение. И няма никакво значение тя каква била и дали този или онзи я харесва или не. По тази логика дай да оправдават или изобщо да не закачат всякакви изнасилвачи и насилници, щото били предизвикани. На всекиго може да му хрумне да те провокира и предизвиква по всякакъв начин - как ще изтълкуваш и дали ще отвърнеш, зависи само и единствено от теб.

Общи условия

Активация на акаунт