Целувка за милиони ( Суши vs. Пулев )

• 41 439
  • 807
  •   1
Отговори
# 390

"... И представете си, господа, влизаме ний с бай Ганя в сладкарницата, приближаваме се до бюфета, момата ме поздравява весело с добре дошъл, аз й отговарям с някои игриви любезности и се връщам да си избера нещо сладко и в това време един негодующ писък оглуши цялото заведение...
- Какво стана, бай Ганьо, ти ли й направи нещо? - извиках аз тревожно и сърдито.
- Не съм бе, брате, какво съм и направил - отговори сплетено бай Ганьо с разтреперан глас.
Момата, разсърдена до висша степен, с пламнало лице, с висок глас ми разправи, че бай Ганьо я оскърбил с действие, похванал я и не само я похванал, ами... Тя искаше да вика полицейския. Скандал!
- Скоро да се махаш оттук, бай Ганьо; ако те свари полицейският, работата ти е спукана, върви нагоре, аз ще те стигна извиках аз с престорено негодувание и малко остана да се изсмея, като гледах трагикомичната фигура на бай Ганя.
- Какво ми се пери! - каза с кураж бай Ганьо на излизане. - Санким честна ли е? Знам ги аз тукашните жени. Покажи и кесията - изведнъж гут моргин, ама не е прост бай ти Ганьо!"

същата история по американски с участието на ....американския президент

https://www.youtube.com/watch?v=FSC8Q-kR44o

# 391
 Не разбирам що нищим личността на Суши-то?
Въпросът е принципен..
Тя може да е всякаква,лека,тежка,морално пропаднала и т.н.
Но в свят в който за един поглед в погрешен диагонал,може да те осъдят за сексуален тормоз,да си позволиш да третираш жена,и то публично ,сякаш е част от личния ти харем..Ами леко казано е малоумно и безотговорно(към самия себе си,най-вече)

Ама били на купон,пък се натискали,пък нам си кво..Е,и?
Това,че вчера съм избрала да се натискам с някой си,не му дава правото,днес да ме опипва и целува,когато както му скимне..Не и без моето изрично разрешение..
А,че,Суши-то не остана кой знае колко травмирана,то е факт.Но видя възможност да блесне под светлините на прожектора и да изкара малко бързи пари.Щото Ганьо и поднесе шанс на тепсия..
Ся реве като ощипана госпожица(Пульо,не Суши-то)..
Вместо да реве,да се извини,щото и най-големия парцал да е тая жена,играта си има правила.Като не ги знае,ще ги учи по трудния(както каза някой - скъпия) начин,но ако иска да запази някакво достойнство,това му е правилната позиция - извинение и по-нататъшно мълчание..А не да ръси простотии на кило от сорта на - "целувката е израз на приятелство,не на омраза и война"  ..Таш*к пълен..

# 392
Не разбирам що нищим личността на Суши-то?
Въпросът е принципен..

Не, не е принципен, а пълен с конкретика. Никой никъде не съди никого "по принцип" от римско време насам.

# 393
Да не стане за сушито или добро или нищо.

# 394
Да не стане за сушито или добро или нищо.
Не е редно едно суши да бъде очерняно.

# 395
  • София
Само осмивано. А този радетел за световен мир - възвеличан. Щом и Кличко отпреди сто години намесихте, пА онеправдано нашето бе-ге момче.

# 396
  • Насред хаоса
За тези, които се правят, че не разбират - не е редно САМО сушито да бъде очерняно, а на другата страна да се позволи да се изсули като бълха из гащи с оправданието, че нищо не е направила. При все, че цял свят видя, че е направила. И по този начин да се създаде впечатлението, че всеки може да прави каквото си поиска по отношение на друг без последствия, щото тази или този друг/а бил/а такъв/ава и онакъв/ава и си го проси.

# 397
Аз пак недоумявам каква е ползата да плюем по Суши,сякаш природата малко е плюла върху нея..
Но ето дъвка за ума..
Ако Суши-то е едно ла*но на паважа,и нашия левент настъпвайки го,си е омацал марковите кецове,то чия е отговорността за изцапването?
На ла*йното,на кецовете или на притежателя на кецовете?
Колкото и да виним ла*ното за неговото съществуване,това няма да промени факта,че кецовете са изцапани поради непредпазливостта на собственика им.

# 398
Снощи даваха някаква американска журналистка, която поради физическата си прилика със Суши, получавала множество заплахи от подкрепящи боксьора....
И се чудя (ако е истина), с какъв акъл тръгваш да заплашваш разни хора и колко глупав трябва да си за да не уцелиш точната си жертва?

# 399
  • София
Какво?,
Много гнусничко, но образно.
В един цивилизован свят трябва да има задръжки, сори, че то иначе и сексът е израз на приятелство и израз на нещо си.

# 400
Добре де..Не е ла*но..Еклер е:)

# 401
  • София
Не, бе, аз оценявам сравнението.

# 402
Каквото поведението на единия, такова и на другия. Оборот да става.

# 403
  • Монреал
Ние с жена ми вече спряхме да си искаме устно съгласие за целувка. Шегата се изтърка.

Някой има ли идея дали Пулев пропуска някакъв реален мач по време на това замразяване?

# 404
Това както каза Рачков снощи е, като да ти замразят лиценза за Горубляне.

Общи условия

Активация на акаунт