Целувка за милиони ( Суши vs. Пулев )

• 40 831
  • 807
  •   1
Отговори
# 60
коментари под статия в яху

"Simon10 hours ago
And in other news, A male teacher was sentenced to 5 years of prison time and 500,000 dollar fine for a relationship with a student while a female teacher was sentenced to 120 hours community service 2 years probation and a 3,000 dollar fine for a relationship with her student."
965+ 67-

"Heather11 hours ago
She was fine with it until Gloria Allred gave her a call."
1082+ 109-

"chrisd12 hours ago
She didn't seem too outraged in the video right after it happened. She must have thought about the money sometime after."
844+ 118-

# 61
  • Fort Worth, TX
Случаите с учителите нямат нищо общо.Те тука се случват често.И най-лошото е , че  има случаи в които самите ученици набеждават учителите без причина.Аз казах ли ви, че някой я е посъветвал.Разяснили са й на дълго и широко за какво ще стане дума/долари/

# 62
Случаите с учителите показват двойния стандарт - мъжете са много по-строго наказвани от жените. Аз пък знам за двама мои учители, които имаха връзка с ученици(18 или 19 годишни - не помня вече, а учителите - под 30) - момичето беше от моя клас, а момчето - от съседен. И си имаха съвсем сериозни връзки, на никой не му пукаше (не се е говорило открито, но се знаеше от всички; бащата на момичето също беше учител и знаеше, и нямаше нищо против).

# 63
Нали ви е ясно, че спрямо нея също се оказва натиск.
Ако замълчи и излезе с нещо от рода: "Да ние се познаваме, разбирам, че той беше в еуфория от победата...Извини ми се, аз приех. Ние оставаме приятели." (това би звучало стандартно до преди 20години, примерно).
Но случая се раздухва, скачат сума организации, обаждат ѝ  се, започват със съветите и натякването, че не е редно да мълчи, има права, не бива да предава жените...Работодателите ѝ също я натискат за да чистят имидж, че в тяхната медия работят журналисти, над които е недопустимо подобно "посегателство". И колелото се завърта. Трудна, та чак комична ситуация за всички. Но Кубрат знаеше къде отива, не мисля, че е проспал последните 3-4 години.

# 64
  • Terra incognita
По повод този случай, днес във фб прочетох една много интересна история, за отровния американски феминизъм. Някакъв мъж, по кавалерски, отваря вратата на жена, след него. Тя започва да крещи вбесена, че това е отявлен сексизъм и ще го съди до дупка, защото я поставя в ролята на по- слаб индивид. В същия момент минава мъж по улицата, грабва й чантата и побягва, а тя още по- вбесена се разкрещява на същия, онзи мъж, че не е направил нещо. 😅

# 65
Хахахах аз  заради това съм против феминизма , то мъже не останаха.
Конкретно за случая -надявам се да не му отнемат правата , ме може да му се отрече, че има спортни успехи ,  тъпо би било кариерата му да приключи така . Постъката му не я намирам за скандална , но изказването му после е малоумно , дано си намери добър адвокат.

# 66
Някакъв адвокат по БНТ каза, че ако наистина я е хванал за г#за можели да го осъдят за нападение..

# 67
  • Terra incognita
Някакъв адвокат по БНТ каза, че ако наистина я е хванал за г#за можели да го осъдят за нападение..
Май няма да вкуси повече суши до края на живота си. 🍣😅

# 68
Аз съм ЗА феминизма, но смятам, че американският е извратен.
Наскоро прочетох следния майтап (разказаха го в някакъв клип, като истински случай) - мъж(американец) вижда Фб профила на своя съученичка, с която са били добри приятели преди 20 години. Сприятеляват се в сайта и започват разговор. В един момент той казва "Липсваше ми", тя отговаря "Ми ту", при което той изпада в ужас и я блокира)))

Случаят с целувката се раздухва доста и в западните медии - има го като новина във Фокс и ВВС, вероятно и навсякъде другаде (не ми се търси)...

# 69
  • софия
В Америка е много феминизирано,чак неприятно.Ще го одрусат яко нашето момче.

# 70
Това е боксов мач, не е клуб на руски интелектуалци..
За съжаление скоро западната цивилизация сама ще се затрие, вървейки против природните закони.
Иначе няма лоша реклама.

# 71
  • София
То това в САЩ според мен не е феминизъм. Феминистките са се борили за избирателни права, за равно заплащане, за достоен живот като жени.
Това е някаква криворазбрана "политическа коректност". Изгледах отново кадрите от самата целувка - ясно се вижда една широка перлена усмивка на лицето на Суши. Вчера вечерта трябваше да чете от лист колко е възмутена и наранена от случилото се. Е, ако си наистина толкова огорчена, едва ли ще го четеш като първолаче от лист.
Не оправдавам и Кубрат, а и като цяло не съм фен на братята Пулеви. Смятам, че той можеше да се въздържи от тази целувка, още повече, че #MeToo вълната още не е напълно отминала. Освен това все пак има приятелка...

# 72
Мен ми стана много смешно. По новините видях как тази топ-адвокатка която сигурно я има във филми и сериали щом е била топ-адвокат по случая Симпсън, държи Суши за ръката и я подпира а Суши с една жална физиономия все едно досега е била в плен на ислямска държава а не е купонясвяла с Пулеви след целувката. За спортната кариера няма никакъв проблем за Кубрат, дори напротив. Дори и изобщо да не му възстановят правата в САЩ, което ми се струва невероятно, той така или иначе това му беше 1-вият мач там и вероятно последният, а целта в кариерата му не минава през САЩ а през стадион Уембли и мач с Джошуа. Да напомня че Майк Тайсън нямаше никакъв проблем да се боксира вкл. и в САЩ след като излежа присъда за изнасилване. Мен ми е интересна правната страна и какво ще се доказва в съда, понеже тя твърди че освен целувката след това извън камерата той я е сграбчил отзад и се чудя каква е съдебната практика за такива случаи, тя ли трябва да доказва че той я е пипал или той трябва да доказва че не я е пипал. И изобщо как се доказват тези неща в съда. Иначе топ-адвокатката казва че ще търсят подобни случаи с Кубрат и в миналото му, така че нищо чудно сега да изскочи и някоя наша плеймейтка отпреди 10 години която изведнъж да се сети че той я е пипал преди 10 години. 

# 73
  • Terra incognita
Тази усмивка беше по- скоро от объркване, тип WTF? И опита да замаже положението за пред камерите. Не казвам, че й е било неприятно. Тя си знае 😅

# 74
Шушито е отвратена: https://www.foxsports.com.au/boxing/jenny-sushe-responds-to-kubr … 1cf4665527b8fd4b0
И казва, че са се запознали съвсем наскоро и въобще не са приятели.

Общи условия

Активация на акаунт