Целувка за милиони ( Суши vs. Пулев )

• 40 856
  • 807
  •   1
Отговори
# 75
А това с търсенето на подобни истории в миналото си в точно тръмплин за някоя позабравена плеймейтка да получи слава за пет минути.

# 76
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
На нас ни изглежда нелепо, но в САЩ е напълно нормално.

Това е големият проблем.Как може да живеем в 21-ви век и да смятаме за нелепо мъж да скочи в сексуален изблик на жена?
И тя е парцалива,но той си заслужава отнетия леценз и да олекне с някой друг милион.
Бай Ганьо си помисли,че мутренските му номера и маниери минават навсякъде,така така..но хората в Щатите са с друг манталитет и си търсят правата.

# 77
Иначе топ-адвокатката казва че ще търсят подобни случаи с Кубрат и в миналото му, така че нищо чудно сега да изскочи и някоя наша плеймейтка отпреди 10 години която изведнъж да се сети че той я е пипал преди 10 години. 

За това не се бях сетила. От всички златотърсачки, които са се мотали наоколо, някоя може да реши да изкара някой лев също.... Накрая чак може да ми дожалее за Пулев, въпреки че смятам, че си заслужава един урок по цивилизованост.

# 78
Не, нормалното е да се поиска извинение, не да се заведе дело. Това прилича на публичен линч.

# 79
Как може да живеем в 21-ви век и да смятаме за нелепо мъж да скочи в сексуален изблик на жена?

..но хората в Щатите са с друг манталитет и си търсят правата.

Много поамериканчена ми се виждаш. За какъв сексуален изблик говориш? Only in 'Murica!

# 80
  • Насред хаоса
Хахахах аз  заради това съм против феминизма , то мъже не останаха.
Феминизмът е това, което дава право да учиш, работиш, да имаш право на контрол върху себе си и тялото си, да притежаваш имоти и така нататък. Сериозно ли си против това? Феминизъм не значи крайни извращения, родили се в нечия скучаеща глава, защото не е имало какво друго да прави.

И тя е парцалива,но той си заслужава отнетия леценз и да олекне с някой друг милион.
Бай Ганьо си помисли,че мутренските му номера и маниери минават навсякъде,така така..но хората в Щатите са с друг манталитет и си търсят правата.
Абсолютно. Добре ще е и други с подобно поведение да видят, че не навсякъде жените се примиряват и такива постъпки се замитат под килима с "тя си го заслужи". Дори да е била натисната от шефове - това става публично и трябва да получи реакция, не като тукашната в повечето случаи.

# 81
В интерес на истината, по принцип не е редно да се целува всяка срещната освен ако не е с нейно желание, но от друга страна във всяко нещо трябва да има баланс и тая световна истерия и вече чак да се иска ефективна присъда за Кубрат ми се струва малко прекалено (не че го оправдавам, той също е в грешка, и трябваше да се извини, макар че според мен колкото импулсивно го е направил, толкова и с цел да се популяризира, но недооцени начина по който го прави). От друга страна аз не вярвам много на нейните приказки че той я е сграбчил отзад след целувката, защото това ми прилича на измишльотина за да се придаде по голяма тежест на обвинителната теза. Не че не е възможно. Но не знам каква е съдебната практика и кой какво трябва да доказва. Ако например той сега трябва да докаже че не я е пипал ще му е много трудно, т.като вече е заснета целувката и ще му е трудно да доказва че е спрял само до там. От друга страна ако Суши трябва да доказва че всичко (целуване, пипане) е станало без нейно съгласие и тя се е почувствала заплашена, омерзена, засрамена и т.н., също ще и е трудно защото след това тя по собствено желание отива на парти със същият човек с който уж се чувства заплашена, засрамена и т.н.   

# 82
Не знам в какъв момент я е сграбчил, но докато тече интервюто има поне още 2 души с тях - операторът и някой който му превеждаше на моменти, та има свидетели...

# 83
Няма оператор, сама си монтира и пуска камерата.

# 84
И аз така разбрах. Че няма свидетели. Бил я сграбчил когато били сами и камерата изкл.

# 85
За мен е абсолютно недопустимо подобно поведение от негова страна. Подкрепям отнемането на лиценза. Това, че тук в България по презумпция жените са "си го заслужили", "са си го просили" и всякакви подобни, не важи за навсякъде. По-скоро съм изумена колко хора нормализират бай ганьовщината и тоталната селяния.. Пък се правят фейк снимки, наричат я ку*ва, та лека жена била, та от 5 кладенеца вода. Ще ме извинявайте, ама жената може да си се снима колкото си иска по суши, защото тя е решила сама да го направи. Това е нейно взето решение, на което тя има право, но това НЕ дава оправдание на който и да е мъж да я натиска, целува, хваща за задника или каквото и да било действие, без нейно съгласие. А колкото до факта, че е била усмихната - на мен ми се стори сконфузна усмивка, недоумение и замазване за пред камерата - в крайна сметка какво друго пък да направи, нали може и да си разбие кариерата, ако му нацепи един шамар...

# 86
  • София
Между другото, поразгледах изданието, за което въпросната Шуши-Суши работи - от вечерта на мача с Пулев няма нейни материали...

# 87
Не мога да повярвам, че жени защитават поведението на Пулев. Ако ще жената да е най-голямата курва. Туй си е нейна работа и никой няма право да я натиска така, пък било и само целувка. Потен, окървавен 100 кг и двойно по-висок мъж, така да те сграбчи и замляска. Бляк 😖 Не знам на коя ще и дойде смелост, да го отвърти шамар. Това си е насилие и още как.
Никога не съм харесвала братя Пулеви. Имат си мутренското в тях и Кубрат не можа дори в Америка да не го покаже. Дано си получи заслуженото.

# 88
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И аз се съмнявам,че я е обарвал.Лъже,за да направи случая още по-натежаващ в нейна полза на жертва.
според мен ще се споразумеят извън съда за някой друг милион.

Целувката се счита за Sexual harassment: behavior characterized by the making of unwelcome and inappropriate sexual remarks or physical advances in a workplace or other professional or social situation.
Звучи ми като наш Бай Ганьо Пулев.

Ама и Пулев много глупав,да беше целунал гей..медал щяха да му дадат.

# 89
Аз пък съм сигурна, че я е и обарвал.

Общи условия

Активация на акаунт