Целувка за милиони ( Суши vs. Пулев )

• 41 401
  • 807
  •   1
Отговори
# 630
Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев остава с отнет лиценз, но по всяка вероятност за само още два месеца. Това стана ясно след обявеното решение на Атлетическата комисия на Калифорния след изслушването на Кубрат Пулев и Джени Суши, което се проведе днес.
Освен отнетия временно лиценз, Пулев ще трябва да премине през тренировъчен курс за сексуален тормоз и да плати глоба в размер на 2 500 щатски долара.

Източник : https://www.actualno.com/moresport/eto-kakvo-e-nakazanieto-na-ko … -news_748997.html

Доволни ли сте от решението? Според мен е справедливо и Кубрат и Суши са доволни от цялата работа хем го смъмриха, че така не може хем получиха як PR.

# 631
  • Street of Dreams
 2 500? Joy

Много съм доволна.

Колко от тях е получила великата адвокатка, дето стреля на едро?

# 632
Това е глоба наложена от Атлетическата комисия на САЩ за възстановяване на спортните му права + два курса. Ако тя реши да заведе гражданско дело, тогава сумите могат да бъдат по-сериозни.

# 633
Освен отнетия временно лиценз, Пулев ще трябва да премине през тренировъчен курс за сексуален тормоз и да плати глоба в размер на 2 500 щатски долара.

Ще го тренират как да тормози като за 5000 долара глоба?

# 634
Това съвсем не вярвам да е краят на сагата. Ако заведе граждански иск сумите ще са съвсем различни. Иначе мога да кажа, че за мен е справедливо, особено с частта за курса. Явно е, че му трябва това обучение, както и на 90% от българските мъже, а и някои жени.

# 635
Наказанието хем изглежда като наказание, хем не е никакво наказание. 6 месеца без права, половината от които вече почти са минали и още три, в които няма планирани мачове. И уж глоба, но е толкова смешна, колкото и 6-те месеца.

# 636
Адекватно е наказанието, да

Много летяха в облаците някои другарки в темата....

# 637
Също смятам, че добре са се справили с наказанието и даже съм приятно изненадана, защото очаквах някаква несъразмерна санкция.

# 638
Сега да ѝ ги надроби на по долар и да я "обезщети".

# 639
Не знам защо, но се сетих за филма Скандалната лейди W.

# 640
Това е глоба, наложена от Спортната комисия, не "обезщетение" за Суши.

# 641
Кубрат твърди, че пак са се целунали на партито (което тя пък не си го спомняла) и пак отрече, че я е хванал за задника....
С лъжесвидетелстване Суши нищо няма да получи...предполагам, че дело няма да има

https://btvnovinite.bg/sport/kubrat-pred-sportnata-komisija-s-dz … Q-fqlnOceKah6k0iM

# 642
Много съчувствам на Андреа. Да се налага да защитаваш мъжа си, че е целувал някаква, че и твърди, че и още една целувка е имало...

# 643
Много съчувствам на Андреа. Да се налага да защитаваш мъжа си, че е целувал някаква, че и твърди, че и още една целувка е имало...

Същото си мислех и аз.

# 644
Това съвсем не вярвам да е краят на сагата. Ако заведе граждански иск сумите ще са съвсем различни. Иначе мога да кажа, че за мен е справедливо, особено с частта за курса. Явно е, че му трябва това обучение, както и на 90% от българските мъже, а и някои жени.

Мхм..
Гледай,тоя долния пост е гласуван с 8 гласа..

Аз пък смятам, че е напълно права сушито да се чувства унизена. Целувка в устата и то пред камери! Че това си е сериозна заявка за бъдещи отношения! Сигурно вече се е виждала с пръстен и в бяло. А после на партито - изненада, Кубрат не искал такива отношения. Как не го е срам тоя! Да я подмокри и да не я довърши! Grinning
Майтапа на страна, но и това може да е мотив, парите са основния де. Но една отхвърлена жена е нещо опасно. Grinning

Не знам защо смятате,че всяка жена се подмокря от целувка на непознат?Аз изтръпвам от гнус и ужас само при мисълта..
Ясно е,че всеки съди по себе си,но не бива да забравяме,че личнните ни чувства и емоции не са меродавен показател.

Същото си мислех и аз.

Съчувствам на болни,и на хора претърпели загуба.
На няква кифла,да и съчувствам за това,че кифльото ѝ,се е държал кифленски?
Че де не съм ѝ го избирала аз..Сега ще си го защитава,де ще иде?Та той е 50% от името и "кариерата" ѝ ..

Общи условия

Активация на акаунт