Целувка за милиони ( Суши vs. Пулев )

• 41 501
  • 807
  •   1
Отговори
# 120
Много, много голям гаф допусна Пулев. Грубо държане, ако и да е боксьор, а не изкуствовед, например. Боксьорите трябва да мачкат на ринга, а не в живота. Но това не зависи от боксьора, зависи от човешкото, благородното, мъжкарското вътре в боксьора...
Анализи няма да му правя на Пулев, щото първо не го познавам и второ, подминавам приказки като: той веднъж на Слънчака направи еди какво си...
За мен той е непознат, но за онази вулгарна на вид жена Суши-очевидно не е непознат. Щом си позволява да се снима с него, интимно поставила ръка на коремчето му... На коремчето му, не на други места!!!
И въпреки това, той нямаше право да я целува! И не само, защото нарушава човешките й права, а защото целувката му също е проява и на много лош вкус и предпочитание, егати!
Американците са дълбоко лицемерни и ограничени и това може да доведе до лоши последици за него. Да беше целунал педал, да беше се превърнал в джендър, да беше станал четириполов, да беше сменил пола на детето си-това може!
Америка е страна на големите възможности и не бива мъж да целува жена, защото по принцип това не е кой знае каква голяма възможност.
Но може да ти съсипе живота.
Какво лицемерие, боже мой! Всички известни актриси са #митуу, но никоя не се е отказала от известността и милионите си. Защото можеш да се върнеш на село, нали така? Да се забиеш в Тексас, например. Да не ти уронват достойнството, но да не правиш пачки.
Обаче американците са голяма работа!
Те първо ще направят пачки и после ще се сетят, че им е уронено достойнството, ще отидат при Опра за по-големи пачки и накрая ще напишат и книга за уроненото достойнство за още по-големи пачки!
Това, което направи Кубрат е признак на насилие, мачизъм и уронване на едно вулгарно деколте.
Виж, ако искаш да смениш пола на детето си, това вече е друга работа!
Имам чувството, че преди Америка да се събуди, едни малки човечета всяка сутрин отварят черепните кутии на целокупния американски народ и внимателно им промиват мозъците.
И преди някой да ме обвини, че обичам руснаците, ще кажа, че и те са ми дебилни.

ПП Мария Касимова пише много досадно и скучно. За кратко я четях във Фейсбук, но бързо ми писнаха напъванията й.

# 121
# 122
Дано Кобрата няма една от ония мега умилителни снимки от пясъчник в градината, на която малкото Миме и малкият Ваньо се държат за ръце и току едното се килне да цунка другото!
Леле, спукана му е работата, ако открият такива снимки! Ще излезе, че е насилник от малък!

# 123
# 124

Скрит текст:

# 125
На това видео в Кубрат ли танцува?
Защото, ако не е Кубрат няма да издържи в съда. Wink В крайна сметка доброволно се натискат някакви мъж и жена. Wink
Дори подозирам, че последното видео може да им докара допълнителни проблеми - снимат без разрешение. Joy

# 126
  • София
На това видео в Кубрат ли танцува?
Защото, ако не е Кубрат няма да издържи в съда. Wink В крайна сметка доброволно се натискат някакви мъж и жена. Wink
Дори подозирам, че последното видео може да им докара допълнителни проблеми - снимат без разрешение. Joy

Не, вижда се как Кубрат е на фотьойл и е през няколко човека от Джени...

# 127
Видеото показва, че тя не е травмирана, а не че има леко поведение - това си е нещо, което се знае и не е предмет на делото.

# 128

Това веднага стана ясно, аз затова и преди малко репликирах, че не са непознати. Тази е някакво спортно групи от много ниска категория. Като нищо и да са почнали веднага да й звънят адвокати с оферти.

За Кубрат обаче е непростимо да направи такъв гаф, като знае какво може да последва, но явно адреналинът и ударите по главата са си свършили работата. Но пък лоша реклама няма, току виж някой филм направят. 😂

# 129
Личи си, че не й пука, и че очевидно е доста лека...

докато на пресконференцията с адвокатката само дето не ревна...

# 130
  • София
Личи си, че не й пука, и че очевидно е доста лека...

докато на пресконференцията с адвокатката само дето не ревна...

Докато сричаше от написани предварително думи, а адвокатката я гледаше с поглед тип "А си се объркала, а съм те оставила сама да си водиш делото"...

# 131
Аз отдавна не съм се впечатлявала от адвокати, обаче тази е змия-вълкодав.

# 132
Очаквам показанията на сушито колко била стресирана от близостта на Кубрат, докато се е друсала в скута на друг непознат...

# 133
  • София
Това може да е посттравматичен стрес - милата е била толкова шокирана от тази целувка, че не се е знаела какви ги върши после...

# 134
По-скоро срещу Сушито трябва да се заведе дело за сексуален тормоз... Mr. Green

Аз съм голям противник на насилието във всичките му форми, но това в Щатите вече минава границите. Това по никакъв начин не помага на реалните жертви на насилие, единствено дава възможност на всяка разпоретина да се опита да спечели бързи пари или минутка слава.

Общи условия

Активация на акаунт