Анализи няма да му правя на Пулев, щото първо не го познавам и второ, подминавам приказки като: той веднъж на Слънчака направи еди какво си...
За мен той е непознат, но за онази вулгарна на вид жена Суши-очевидно не е непознат. Щом си позволява да се снима с него, интимно поставила ръка на коремчето му... На коремчето му, не на други места!!!
И въпреки това, той нямаше право да я целува! И не само, защото нарушава човешките й права, а защото целувката му също е проява и на много лош вкус и предпочитание, егати!
Американците са дълбоко лицемерни и ограничени и това може да доведе до лоши последици за него. Да беше целунал педал, да беше се превърнал в джендър, да беше станал четириполов, да беше сменил пола на детето си-това може!
Америка е страна на големите възможности и не бива мъж да целува жена, защото по принцип това не е кой знае каква голяма възможност.
Но може да ти съсипе живота.
Какво лицемерие, боже мой! Всички известни актриси са #митуу, но никоя не се е отказала от известността и милионите си. Защото можеш да се върнеш на село, нали така? Да се забиеш в Тексас, например. Да не ти уронват достойнството, но да не правиш пачки.
Обаче американците са голяма работа!
Те първо ще направят пачки и после ще се сетят, че им е уронено достойнството, ще отидат при Опра за по-големи пачки и накрая ще напишат и книга за уроненото достойнство за още по-големи пачки!
Това, което направи Кубрат е признак на насилие, мачизъм и уронване на едно вулгарно деколте.
Виж, ако искаш да смениш пола на детето си, това вече е друга работа!
Имам чувството, че преди Америка да се събуди, едни малки човечета всяка сутрин отварят черепните кутии на целокупния американски народ и внимателно им промиват мозъците.
И преди някой да ме обвини, че обичам руснаците, ще кажа, че и те са ми дебилни.
ПП Мария Касимова пише много досадно и скучно. За кратко я четях във Фейсбук, но бързо ми писнаха напъванията й.