Целувка за милиони ( Суши vs. Пулев )

• 41 585
  • 807
  •   1
Отговори
# 300
Как се взема съгласие? Как се показва несъгласие?

# 301
А въпросната "журналистка" по никакъв начин не го е предразположила към подобно действие. Тя се е държала абсолютно професионално, не е пърхала с мигли, не си е показвала циците, не му е въртяла мили очички.
Стига с този двоен аршин. Ами че си го е търсила, търсила си го е. Когато се разголиш и показваш всячески, че си навита на секс какво да си мисли мъжа до теб?
Търсила си го е - факт. Но Пулев е длъжен да се контролира. Толкова ли е трудно?!!  Не го оправдава нито еуфорията от победата му, нито чувствения му темперамент. Още по-малко пък детинските опити да се оправдава, че било на шега.

# 302
И на децата е ясно, че това е "журналистика" тип infotainment и има за цел да е пиперлива. Определено се търси внушение за флирт, дори да беше без целувка. Само че нашият Ганьо премина границата, не е разбрал играта. Мадамата е сложена там такава цицореста и джукеста, за да "продаде" репортажа на местния уайт траш. Идеално си ходеше с тестостероново чудовище насреща й, ефектът е абсолютно търсен.

Това не ти е невинна млада моделка на 13, или студентка, награбена от професор. В тия случаи говорим за добре прикрит сексуален хищник с планирани и преднамерени действия.

А в тоя случай е тестостероново чудовище, което не се е усетило - защото хайде да не се лъжем, когато се премине една граница на близост и флирт, действията стават неизбежни. Едно е в нормална ситуация да не пипаш и насилваш, друго е вече като има нарочно ескалиране - после ходи обяснявай, че е било само на игра. Ако беше на игра, трябваше да се наговорят докъде да стига играта.

# 303
Аз, доколкото схващам, делото ще е за причинени неимуществени вреди и е въпрос на стойност на обезщетението.
Че Пулев не трябваше да налита като говедо, е ясно.
Но нали се изследва и ккакви вреди са причинени на пострадалото лице, тоест, как то е възприело това действие, и как то е рефлектирало върху субективните му възприятия.
Ако тя, сле д подобно уронващо достойнството и действие, се е почувствала омърсена , обидена, компрометирана, какво прави същата нощ на купон ?
Та май ще излезе един голям шум за малко пари.

# 304

Ти сериозно ли питаш,Луна,или просто чешаш клавиатурата?
Но щом не знаеш,хайде,ще ти обясня..Съгласие се взема,посредством задаване на въпрос/питане.В някои слуачаи - и в писмена форма.
Да я беше попитал закачливо - "Може ли да те целуна?",едва ли щеше да му каже "Не"..
Ама,на..Не я попита,реши,че му се полага по право да целува наред,щото е "победител"..Разбирам го,но времената на гладиаторите отминаха..
Сега ,просто да спре да мрънка(тарикат мъж не писка!),и да си плати за дяволъка,с подобаващо извинение,а не да разтяга локуми,целувката на кво била израз и ББС къв известен "сайт"е..

# 305
Какво, не отговори на втория въпрос. Как се демонстрира несъгласие?

# 306
Какво, не отговори на втория въпрос. Как се демонстрира несъгласие?
То не съм и длъжна да "отговарям",на ничии въпроси,но щом толкова държиш..
За се стигне до  демнострация на каквото и да било,значи не е имало "искане за сългасие"
Инак,шамар е достатъчно красива демонстрация,но е на много ниско ниво.
В случая,демостранцията за несъгласие от страна на Суши,ще се манифестира,като съдебен иск за няколко хиляди
Пък дали тя наистина се е почувствала "съгласна"в тая ситуация,няма значение,щото момента за искане на съгласие,безвъзвратно е отлетял..

# 307
Всъщност въпросната Суши е облчена съвсем.... професионално. Облеклото й е нормално за боксови, ММА и подобни събития. Нелепо е да отиде с костюм и фишу. По подобни мачове не ходи А лигата журналисти на СNN и ВВС.
Сервитьорки и танцорки по клубове също са облечени секси, но целта, уважаеми МЪЖЕ (и злобни домакини), не е "да ги минат, 'щот си го търсят, иначе за к'во са се облекли така?".

Второто клипче на мен ми показа точно колко прости са бг мутрите (добре, предполагам, че и чужбинските са такива). "Жена се търка в чатала на приятеля ми, значи.... е обща! Дай и аз да я нацелувам и натискам.".
Точно този клип на комплексиран бг мачо ги закопа в моите очи. Снимаш как жена и мъж се натискат и после се оправдаваш, че тя е обща!? WTF?

Да, не харесвам Пулеви.
Не, не ми пука за суши майсторката, ама хич.

# 308
  • Насред хаоса

Съгласие се взема,посредством задаване на въпрос/питане.
Не я попита,реши,че му се полага по право да целува наред,щото е "победител"..
Ето го проблемът. Дори не става дума за съгласие или несъгласие - сериозен недостатък на мачото (говоря по принцип) е, че той предварително си решава и не смята за нужно да иска съгласие. Видно е и в случая - според него снимките, танците, пиенето, разбиранията за "обща" (типично българска простотия) и прочие може да са били достатъчни да сметне, че му се полага да намаже, щом му харесва и предполага, че пуска на други. Обаче се оказва, че за компетентните органи не са, и добре, че е така. Има нужда някой да покаже на подобни мачовци, че тъпанарските талибански разбирания относно жените и как си го търсят не са валидни навсякъде, а някъде даже и имат сериозни последствия.

# 309
Подбудителството въобще не е невинно действие и често остава ненаказано, както чета и в темата се смята за нормално.
А че се направи от мухата слон направи се, глупост направи, но със сигурност не заслужава епитетите, които му се лепят тук.

# 310
Не знам за другите,но аз гледам да съм по-деликатна в изказа си тук,щото юнака цял живот го бият в главата,та донякъде му е простено...

Подбудителството въобще не е невинно действие и често остава ненаказано, както чета и в темата се смята за нормално.
А че се направи от мухата слон направи се, глупост направи, но със сигурност не заслужава епитетите, които му се лепят тук.
Ми тогава и нашите "певици" трябва да ги целуват ,кой където свари,щото ходят полуголи и подбуждат мъжката ерекция Mr. Green

# 311
Подбудителството въобще не е невинно действие...
Съгласна и ще кажа, че Пулев е невинен, ако изкара клипче как въпросната му се натиска в скута.
Самите братя Пулеви казаха, че госпожицата е била цяла вечер с мъж(е) от тяхната компания, а не с тях.
Това не е подбудителство. Wink

# 312
Не харесвам определения като "обща" и подобни, вие сами  си ги използвате като някаква ваша отправна точка.

А несъгласие, Какво, се показва, като най-малкото не присъстваш на купон с мъжете, единият от които те е намляскал вече против волята ти.  Щото може и още по-лошо да стане, нали!? Близко е до мозъка, ако се чувстваш застрашена по някакъв начин сред тия мъже, да не отиваш пак/или да оставаш за купон... Не са били на боза, предполагам. А някой по-назад писа, че тази жена е на 42.
Никой няма право да насилва живо същество. Какво има в тази история обаче, знаят само участниците в нея.

# 313
пак пускам клипчето от деня преди целувката
https://www.youtube.com/watch?v=DgDY2Pz516E

как яко я намачква в края, но тя не се дърпа и е очевидно доволна,
това не е прегръдка между 'професионалисти', а по-скоро между приятели и за нея явно не е нарушаване на личното й пространство ...

# 314
Говорим за сексуално насилие  - това е акт, нежелан от една от двете страни. При положение, че е очеизвадно желан акт и от двамата, и Сушито изглежда доволна и щастлива, че е целуната, не виждам какви претенции може са има. Повече от ясно е, че става дума за пари и нищо друго.

Общи условия

Активация на акаунт