Целувка за милиони ( Суши vs. Пулев )

• 41 549
  • 807
  •   1
Отговори
# 315
  • Монреал
Съгласие се взема,посредством задаване на въпрос/питане.
Не твърдя, че целувката на Пулев е много елегантна, но това вашето убива всякаква романтика.
Никога не съм искал вербално разрешение за първа целувка, но и никога не съм удрял на камък, тъй като съм срамежлив и съм целувал само момичета, които очевидно ме харесват.

Ситуацията Пулев-Суши ако не беше пред камерите щеше да се развие доста различно всместо да се комерсиализира

# 316
По принцип всеки човек има задръжка за интимности - но в тоя случай дистанцията е била свалена предварително. А всички знаем, че след определено ниво на близост не се иска разрешение. В смисъл - хората до нас не ни искат разрешение всеки път, когато решат да ни целунат или пипнат.

# 317
Съгласие се взема,посредством задаване на въпрос/питане.
Ако принцът беше чакал Спящата красавица да му даде отговор дали може да я целуне горката, все още да си спи.

# 318
Стига бе, никой никога не ме е питал, обикновено съгласието се дава с поведение и невербални сигнали.

# 319
  • Насред хаоса
Но в тоя случай дистанцията е била свалена предварително.
Той може да е решил така, на базата на нашенските си схващания. Там обаче хората са с различни разбирания, та нещо не се ловят на тия неща. Те така и мутрите някога по дискотеките - набелязват си някое момиче, решават, че дистанцията е свалена, само щото е отишла на дискотека, танцува и пие, макар и да не е с тях, и си правят каквото си искат. Сега също мнозина си позволяват подобни неща, само щото са убедени, че дадено момиче им е дало заявка (според тях си). Ама дали тя смята така или това е само в техните глави, не се замислят. А и защо, нали после ще кажат "тя си го търсеше" и ще ги потупат успокоително по главите, че нищо лошо не са направили.
А ако човек не смята, че е отговорен за собствените си мисли и действия, то последствията са си само и единствено за него. Тук беше моментът Пулев да прояви възпитание и мисъл, и нямаше да има тези проблеми. Тия работи с "тя ме предизвика" не вършат работа, там поне. Най-много да породят още отрицателни настроения срещу него.

# 320
Не, аз имам предвид, че и преди това са се целували. Да, чувала съм идеята, че по принцип жената може да ескалира колкото си иска и да каже "не" ако ще да са без гащи и пред осъществяване на акт, и мъжът трябва веднагически да свие платната...само че невинаги става така. Мине ли се една граница, това с питането и съгласието ходи го гони...

# 321
Подбудителството въобще не е невинно действие...
Съгласна и ще кажа, че Пулев е невинен, ако изкара клипче как въпросната му се натиска в скута.
Самите братя Пулеви казаха, че госпожицата е била цяла вечер с мъж(е) от тяхната компания, а не с тях.
Това не е подбудителство. Wink
А, да бе невинен . Чакай , ти какво казваш , че Кубрат има бубулечки в главата .
Видял Суши и му напращял четала и решил мачато от рода Дуло да я оправи .
После когато Суши реши да го съди, българинът от Дуло щял да покаже как Суши се натискала с мъже в тоалетната и седяла в скута на други от рода Дуло в същата вечер . Ма те едни такива булгарше мачо акъл нямат ли да се занимават с к..и като Сушито . Щом се занимаваш с такива трябва да очакваш и к..венски номера . Ама от къде толкова акъл в четвъртите глави .
Само да допълня, че аз по принцип харесвам естествени хора като Стоичков , но той въпреки че не е Айнщайн
не се е забърквал със сушита . Пулеви и Кубрат и Тервел са други ..имат малко мозък и приматски нагон който не могат да контролират ..имат афинитет към леки жени . Сега след месеци ще го осъдят Кубрат като стой та гледай и хич няма да го жаля подобен примитив неможещ да си удържи гегата.

# 322
Не, аз имам предвид, че и преди това са се целували. Да, чувала съм идеята, че по принцип жената може да ескалира колкото си иска и да каже "не" ако ще да са без гащи и пред осъществяване на акт, и мъжът трябва веднагически да свие платната...само че невинаги става така. Мине ли се една граница, това с питането и съгласието ходи го гони...

Дори и ПО ВРЕМЕ НА сексуален акт, ако единия иска да спрат по някаква причина, то и другия трябва да го направи. Wink

# 323
Да, но ако не спре навреме или не прави точно каквото искаш, това няма как да е нападение. Не може да се иска вербално съгласие и да се пита за всяко действие. Щото стигаме до абсурда тя да си е мислила, че не иска и не й харесва и в последствие да го пише изнасилване. Дори години след събитието. Тоест да, наистина, ако кажеш твърдо НЕ и се развикаш или отдръпнеш, нещата ще спрат. Но не може да чакаш отсреща да те питат за всяко действие. Просто още не сме толкова добре тренирани. В бъдеще може да има чип в мозъка, който да стопира на мъжете нагона, когато мадамата си натисне имплантирания паник бутон:)

# 324
  • Пловдив
Случаите с учителите показват двойния стандарт - мъжете са много по-строго наказвани от жените. ...
Сега чета и не знам дали е отговорено на това, но е напълно нормално да е така. На момчетата в пубертета, меко казано, преживяването не им е никак неприятно по правило. Дори с грозна, дърта и каквато и да е там учителка.

# 325
Някои момичета също се влюбват в учителите си, но това се счита за извратено и осъдително на Запад.

В България, както и в САЩ прегръдките и целувките не са забранени и не са престъпление. 
Подобно действие е осъдително, ако една от страните се чувства жертва на тормоз. Джени Равало (Сушито) твърди, че е жертва на тормоз и е била отвратена и травмирана. Тя лъже. Тя не е нито отвратена, нито травмирана. Делото е за това, а не за да се даде урок на мъжете, за да се научат, че така не бива и т.н.

# 326
Ще е доста парадоксално като изход , ако  съдът отхвърли иска.
Обида е нещо/думи или действия/, което си възприел като такова.
И си се почувствал засегнат.
Пак казвам, че не го оправдавам, но тази жена изобщо не изглежда обидена, или засегната, от това "посегателство".

# 327
  • Пловдив
Да, де, ама се влюбват романтично и в конкретен даскал. Човещина.
Не че е точно норма, ама остава и да накарат горкото момиче да си мисли, че е извратено. Но според мен, както е тръгнало, по-скоро ще го накарат да си мисли, че е прелъстена жертва. Wink Без да е имало секс и пр., имам предвид - със самото влюбване.
Всичко това - малко встрани от темата за Суши и Пульо.

# 328
Не харесвам определения като "обща" и подобни, вие сами  си ги използвате като някаква ваша отправна точка.

А несъгласие, Какво, се показва, като най-малкото не присъстваш на купон с мъжете, единият от които те е намляскал вече против волята ти.

Така де,така де..Търсила си го е..И понеже цяла вечер е била на купон с мъже,значи от тук насетне,всеки от присъствалите може да я третира където и както му скимне?
Явно подобно дълбокомислие,убягва на закона,за това сега мачо ще кихне някой лев..

Някои момичета също се влюбват в учителите си, но това се счита за извратено и осъдително на Запад.

Джени Равало (Сушито) твърди, че е жертва на тормоз и е била отвратена и травмирана. Тя лъже. Тя не е нито отвратена, нито травмирана. Делото е за това, а не за да се даде урок на мъжете, за да се научат, че така не бива и т.н.

Факт..

# 329
Ако една жена НАИСТИНА не иска да бъде целуната и ще се травмира много от това, то ще направи така, че това да не се случи.

Общи условия

Активация на акаунт