Целувка за милиони ( Суши vs. Пулев )

• 41 433
  • 807
  •   1
Отговори
# 570
  • Street of Dreams
Не бе, било я страх, че ще я набие.

# 571
Цитат
Ако приемем, че Пулев е бил афектиран защо не примем, че и Суши е била афектирана в първите часове и не е можела да разсъждава трезво и да прецени реално унижението на което е подложена.
Това малко ми се струва нон-сенс. И всъщност точно заради това има казус. А казусът е що за унижение е това за което ти трябва време за да го откриеш. Унижението е неприятно чувство което се усеща веднага ако го има.

# 572
Цитат
Ако приемем, че Пулев е бил афектиран защо не примем, че и Суши е била афектирана в първите часове и не е можела да разсъждава трезво и да прецени реално унижението на което е подложена.
Това малко ми се струва нон-сенс. И всъщност точно заради това има казус. А казусът е що за унижение е това за което ти трябва време за да го откриеш. Унижението е неприятно чувство което се усеща веднага ако го има.
Унижението предизвиква афект. Афектираният човек може да не мисли трезво. Мен например са ме били, а към първите 2-3 часа съм се чудил какво да предприема - дали да съдя човек, дали да подада оплакване, дали по друг начин да търся разрешение на въпроса, още повече че бях  в шок.  Трябваше и да се посъветвам с близките си. едва на другия ден предприех действия.

# 573
Да те бият е едно, да се метнат да те целуват е друго. Човек, който не иска най-малкото прави опит да се дръпне, намръщва се, показва неприязън и че му е неприятно. Тя се хилИ като....., пък на другия ден се усетила, че имала и достойнство.

# 574
Чак не вярвам, че не схващате какъв е проблемът. Нейното поведение просто не е обект на коментар. И стига с това дърпане и мръщене за секундна неочаквана целувка. Той не й каза "сега ще ти стисна лицето и ще ти лепна една лига в устата", че да може тя да се дръпне и намръщи. Той го направи внезапно и без предупреждение. И това, че се ухили, незнаейки как да реагира на момента, не пречи наум да си казва WTF???

# 575
  • Монреал
Нейното поведение просто не е обект на коментар.
Я чакай малко!
По-нагоре един от защитниците и каза, че целувка без вербално разрешение МОЖЕЛО, ако поведението подсказвало, че ще бъде приета.

# 576
Я чакай малко!
По-нагоре един от защитниците и каза, че целувка без вербално разрешение МОЖЕЛО, ако поведението подсказвало, че ще бъде приета.

Да, може, когато си излязъл на среща и въпросната върви добре или някаква друга интимна обстановка. А не когато човекът е на работа и не очаква подобно поведение. Кубрат що не изскача внезапно на сцената, докато Андреа пее и не я целува по средата на песента?

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 11:58 от Spiritlight

# 577
Я чакай малко!

четеш ме както Дяволът - евангелието. Също така написах, че не е нормално подобни емоции да се демонстрират  публично, освен ако двама души не се много интимни помежду си, каквито Суши и Пулев не са. Т.е. бих приел, ако той и Андреа гледат мач на седалките и той я целуне и камериет хванат това, но не и да  натиска  непозната жена с която е се е срещнал един-два пъти и да я мляска в устата.
най-смелата ми представа  за подобно поведение е  за приятелска целувка по бузата - и то на много близък човек.
Моля те - не сравнявай свалка в ресторант или кино, с награбване пред няколко милиона души,. както вече казах ти не правиш разлика между флирт и тормоз. Ако нямаш категорична устна сделка, трябва първо да ухажваш жената, и тогава ако нямаш категоричен отказ в определена обстановка, при определени условия бихме могли  евентуално да тълкуваме, нейното поведение като съгласие. Което е много различно от това да я награбиш пред камерите, без да й дадеш възможност да се защити.

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 12:56 от Джон Сняг

# 578
  • Монреал
Защитниците на Суши пак се нахвърлиха срещу Пулев, сякаш някой защитава публичната му простотия.

Да обобщим нещата в конспект:

1. Пулев направи относително (!!!) безобидно нещо с грешен човек в абсурден момент.

2. Суши лъже, ИЛИ драматично преувеличава за претенциите със обида и унижение.

3. Търсачите на драма се нахвърлиха да я защитават. Те се делят на 2 групи:

3.1. Наивници, които наистина и
 вярват.

3.2. Реалисти, които са наясно, че разиграва театър, но подкрепят правото и да претендира за компенсация. Тоест и те се включват в театъра.

4. Реално от този цирк всички ще извлекат дивиденти. Федерацията вероятно налива масло в огъня и на двете страни, радвайки се на допълнителната публичност.

# 579
там е въпроса, че съвсем не е безобидна такава постъпка. Иначе си прав - с грешен човек и в абсурден момент е.

# 580
Джон Сняг, искаш да кажеш, че цялата нация е лицемерна, т.е. лицемерието им е яко набито в мозъците? Не познавам много американци, инцидентно просто, случвало се е, може би 10-ина човека, не съм останала с такива впечатления. но и не претендирам да съм им познавачка и разбирачка. Усмихнала се била от конфузия, не ти ли е приятно, то реакция ще има и без да я обмисляш, просто инстинктивно и ще проличи на лице, в поведение.....Нямаше такова нещо при нея, чак на другия ден се усети госпоЙцата. Но, че им е набито да изкарват кинти от всяка ситуация на американците, това го вярвам, защото съм го усетила и в моите малко на брой познати, освен дето е общоизвестно.
И пак ще подчертая, че не съм защитник на Пулев, не съм го очаквала от него, ако го правеше след всеки мач, да, но......не знам какво го прихвана, зведяса нещо и той. За което ще си плати, едва ли ще му се размине. А по-нататък да си прави сметката на кого, къде, как и защо ще налита. В някой от постовете назад прочетох, че бил глупав или нещо подобно, не ми се търси, ще напиша, че изобщо не е кухоглав глупак. Затова и ме разочарова много с тая постъпка, която, признавам си, не съм очаквала от него. Peace

# 581
То и аз , до тази случка, нямам никакви впечатления от него. От новините, волю - неволю, узнавам разни събития от кариерата му.
Обаче все си мисля, че какъвто и да му е манталитетът, няма да задява разни лелки - недо...правени, защото , предполагам , си има фенки, и то сочни и млади.
Някъде назад в темата четох, че по дискотеки си е позволявал такова поведение, това вярно ли е ? Някъде- написано, видяно, снимано?

# 582
Да абсолютно тъпа постъпка от страна на Кубрат, след всички тези шумни скандали от няколко години по медиите. И то пред камерата разголен. Ужас! Представям си как сие е почувствала Суши:)

# 583
  • Монреал
Представям си как сие е почувствала Суши:)
Да те млясне разгорещен полугол атлет. Кошмар. Sad

# 584
То и аз , до тази случка, нямам никакви впечатления от него. От новините, волю - неволю, узнавам разни събития от кариерата му.
Обаче все си мисля, че какъвто и да му е манталитетът, няма да задява разни лелки - недо...правени, защото , предполагам , си има фенки, и то сочни и млади.
Някъде назад в темата четох, че по дискотеки си е позволявал такова поведение, това вярно ли е ? Някъде- написано, видяно, снимано?

Като му гледам поведението и послеедващата реакция, съм готова да се обзаложа, че и преди е имал такива изцепки. Само дето този път не случи на мацка. За разлика от българските парантии, които си мислят, че мъж се цеди само със секс и задоволяване на нагона му, на американските не им е нужен никакъв секс. Обличат се предизвикателно, натискат се и ако нЕкой балък клъвне - за ушите и в съда. Какво да кажа, освен - ЕВАЛА!!!

Общи условия

Активация на акаунт