Целувка за милиони ( Суши vs. Пулев )

• 41 404
  • 807
  •   1
Отговори
# 645
Чудя се къде се покриха всички драскачи( не само във форума, но и псевдо журналя), които изписаха един тон гнусотии по адрес на Кубрат. Как ли не го наричаха...Те биха ли застанали в съда под клетва и да защитят думите си 🙈
Аз мисля, че наказанието е адекватно.

# 646
Винаги е така - журналистите са гадно племе! Когато някой е обвинен, всички плюят, но когато е реабилитиран си траят и се правят, че нищо не е станало.
За Ен-ти път ще напиша, че поведението и на двамата е неприемливо. Добре е, че има адекватно наказание, 2500 долара са достатъчно, няма нужда да плаща повече. Не вярвам, че съдът ще отсъди нещо много по-различно.

# 647
Какъв съд, каква клетва, какви думи трябва да се защитават Joy И кой е "реабилитиран" Grinning Вие какво очаквахте, смъртно наказание ли Grinning

# 648
Това горе-долу е решението което очаквах. Очаквах или да му отнемат лиценза за Калифорния доживот или ако е за САЩ -  за 1 /2 години. Решението което взеха . 6 месеца отнемане за Калифорния, като то може да се редуцира до 3 месеца при добро държане или да се увеличи до 12 месеца при лошо. Останалите щати могат да не се съобразяват с решението на Калифорния,  и да си играе в тях, но ако поискат и те могат да извадят подобни забрани, а за да се възстанови лиценза задължително трябва да се мине през молба към Атлантическата комисия..
Не е съден за пари, но на по-късен етап може да бъде съден. Джейн Суши  доби световна известност, адвокатката трупа активи.
Като цяло мисля, че леко се отърва до този момент и че ще има  "обица" на ухото, че в САЩ такива изпълнения не минават.

Не виждам никаква реабилитация тук. Реабилитация щеше да е ако съдът бе казал, че е невинен. Щом има наказание, очевидно са счели, че има някаква вина.

# 649
Справедливо и съответно.
Сега с тези 2500 долара от медията на Суши да я изпратят на курс по етично журналистическо поведение.

# 650
Какъв съд, каква клетва, какви думи трябва да се защитават Joy И кой е "реабилитиран" Grinning Вие какво очаквахте, смъртно наказание ли Grinning
Клетва?? Не съм очаквала нищо, коментирам очакванията на Шуши-Муши, която искаше да се споразумеят за 600 000 долара и заплаши, че в противен случай ще го съди.

# 651
все още има вероятност той да бъде съден за пари, при това - дори за по-голяма сума, според адвокатката. Докато не е изтекъл срокът на пробацията той може да бъде съден за пари. Междувременно Суши стана страшно известна, сигурно навсякъде ще я канят да дава интервюта за много пари, за да говори за случката.
Освен това при повторно нарушение от такъв характер ще му отнемат лиценза доживот. Пулев трябва да ходи и на специален курс по сексуално обучение, ще има човек който ще следи за поведението му.
Като цяло - пак казвам, лека присъда. Дано не реши, че винаги така ще му се разминава.

# 652
Никъде няма да я канят, а и ще се дърпат от нея според мен

# 653
Дали Сушито е станала много известна може да се провери лесно, като се прегледат Гугъл и Ю тюб (примерно резултати от последния месец). Не видях много нови резултати и няма нито един, в който да не се споменава и Пулев.

# 654
Знаеш ли колко пари спечели Моника Люински покрай скандала с Бил Клинтън? през следващите 2-3 години почти денонощно бе в медиите.

# 655
Ама там участник беше най-влиятелният човек в света, не Кубрат от Младост...

# 656
Моника Люински може и да е спечелила, но ако зависеше от нея, никой нямаше и да разбере за връзката й с Клинтън.

# 657
Нерде наш Кубрат, нерде Бил Клинтън.

# 658
след месец-два, когато кубрат се представи пред комисия на 22 юли ще можем реално да преценим кой е спечелил и кой - загубил от това дело. сега е още рано.

# 659
Клетва?? Не съм очаквала нищо, коментирам очакванията на Шуши-Муши, която искаше да се споразумеят за 600 000 долара и заплаши, че в противен случай ще го съди.

Коментирах изказването, в което се питаше дали журналисти и защитници на Суши биха се явили под клетва в съда Grinning А Кубрат не е съден, Сушито не е предприемала действия все още.

Общи условия

Активация на акаунт