Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са изискванията за записване на шофьорски курс?
Какви документи са необходими за получаване на шофьорска книжка?
Къде мога да намеря резултатите от теоретичния изпит?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са изискванията за записване на шофьорски курс?
-
Какви документи са необходими за получаване на шофьорска книжка?
-
Къде мога да намеря резултатите от теоретичния изпит?
-
Какви са изискванията за безопасно шофиране при завиване?
-
Какви са разликите между шофирането на автомобил с дизелов и бензинов двигател?
Реално се научих, след като взех книжка и подкарах сама колата...
После имах допълнителни курсове на обучение с мъжа ми на висок тон, тип кой ми е дал книжка и колко съм зле. Така че за да си го спестите
),след което престрояване от една лента в друга,обратен завой(който се случи да е на булевард ,с наклон),отново 2 кръстовища със светофари,после едни "S-Ки"(КОйто знае,ще ме разбере),пак 2-3 кръстовища със светофари,паркиране и след като излязохме от паркинга,да покажа движение "назад".Имаше доста престрояване и смяна на ленти.А,също така инструктора гледа като тръгвате,кое след кое правите първо и като се спира колата.Може да съм пропуснала нещо,но мисля че това беше,като цяло.
Въобще не ми възрази, даже ми се зарадва човекът. Не ме питаха тези неща конкретно, обаче и досега са ми полезни.