Тромбофилия, ДВТ, проблеми с кръвотока, прееклампсия - тема 8

• 33 092
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
bdnesh извинявай, че така с въпрос директно, но понеже моите резултати и те са почти сходни, защо сега Сигридов ти поиска тези допълнителните, ще промени нещо по самата терапия? Питам защото навремето ми каза, че не е необходимо да изследвам нищо допълнително, тъй като терапията ще бъде същата, така ми казаха и от Геника илкакто и Русев, с огред да не давам излишни пари

# 631
  • Sofia
bdnesh, на мен това как изобщо съм жива ми го намекна Русев. По скоро, че първата ми бременност е невероятен късмет. Наистина съм нямала нито 1 проблем по време на нея, нито 1. Никога през живота си не бях чувала за Тромбофилии, камо ли да се изследвам или да правя терапия. Родих нормално, никакви проблеми. След спонатнния аборт, отидох при Паскалева. Тя видя изследванията и изслуша всичко. Каза, че това е доста често срещано - безпроблемна бременност, после може да се появи проблем, който тя в никой случай не може да каже дали е следствие на Тромбофилиите. Каза ми, че и за моя спонтанен не е сигурна, че е от това. Решила съм, този път, да не правя никакви изследвания- това, което съм събрала за тези 8 месеца като изследвания ми е достатъчно. Толкова много се филмирах, че ревях вкъщи след всеки резултат на хормони, кръв и прочие. Утре съм на преглед, за да се види дали всичко е ок. Дай Боже да е така, започвам да слагам от вечерта Фраскипарин. Разчитам на това, че по добре да се презатраховаш, отколкото да рискуваш. За тези 8 месеца, в които обърнах света да търся причина за аборта, да правя изследвания всяка седмица, на каквото се сетите, да ходя при Репродуктивни, се убедих, че това страшно уврежда психиката и аз буквално луднах. Сега разчитам на Господ + терапия от Паскалева, АГ, което да е в Болница- записах се при Нашар и това е.

# 632
Много ми харесва,че Паскалева не драматизира, а все греда да те успокои като пациент.

# 633
Сигридов, след като ми видя изследванията, и на мен ми каза да се радвам, че съм жива.

# 634
Това е за да ходите да плащате.
Не харесвам лекари, които ме зомбират, за да се правят на велики и на тях да ходя да плащам.
 Аз отидох при професарката и й казвам, много съм притеснена, че братовчедката умря с бебето преди термин от тромб и си мисля, че ще се случи и на мен и тя жената съумя да ме успокои, да знам,че съм в добри ръце, че се ангажира с мен.
После като откри риска от прееклампсия, много внимателно ме подготви, как при други пациентки, колкото й да са се борили, за една нощ се е развила бурна картина и добре, че е имала друга дете. И мм беше с мен и после го питам, какво е означавало това, разбрала ли съм го правилно.

# 635
bdnesh извинявай, че така с въпрос директно, но понеже моите резултати и те са почти сходни, защо сега Сигридов ти поиска тези допълнителните, ще промени нещо по самата терапия? Питам защото навремето ми каза, че не е необходимо да изследвам нищо допълнително, тъй като терапията ще бъде същата, така ми казаха и от Геника илкакто и Русев, с огред да не давам излишни пари
Ами на мен ми каза, че този път схемата няма да е като предния път защото сега съм на повече години, а и моя случай е доста странен. Имам всички тези мутации, а в същото време в хемостазата всички показатели са перфектни да е по-скоро покязват че кръвта ми е доста разредена. Тромбоцитите са ми мн ниски, аптт, финриноген и те са ок. И при предишната бр до последно дори не излязох от референтните. Според него имам друг ген, който пък разрежда и умело се бори с теомбофилиите ми.

# 636
Глупости.
Бай, бабо да не те срещне мечка в гората.
Просто не са се пресекли няколко фактора, които да влошат нещата.
Иначе, много се радвам за хубавите паказатели.

# 637
  • София
Никога не е ясно дали, кога и как ще се прояви тромбофилията.
Затова трябва следене изкъсо и често.

# 638
Здравейте, момичета. Искам да попитам, който е пускал пакет тромбофилии в националната генетична лаборатория в майчин дом- точно на десетия работен ден ли са готови резултатите или може и по-рано да ги пратят? Благодаря и хубав ден!

# 639
Здравейте, момичета. Искам да попитам, който е пускал пакет тромбофилии в националната генетична лаборатория в майчин дом- точно на десетия работен ден ли са готови резултатите или може и по-рано да ги пратят? Благодаря и хубав ден!
Моите резултати станаха за 4 дни. Така че когато са готови ви ги изпращат. Успех

# 640
моите резултати бяха готови на 5 ден.

# 641
Здравейте отново, вече преглътнах проблема с 5g/4g, та сега изкочи още един още по -лош. Някой запознат ли е с тези Nk клетки ? Лечение още не ми е назначено

# 642
На мен ми казаха, че тия нк клетки при бременност били нормални.

# 643
  • Sofia
Преди няколко месеца бях на консултация при един от докторите в турската клиника Бахчеджи. Аз имах НК клетки 18 и го попитах какво правим с този резултат. Човекът се усмихна и каза, че не е виждал българска пациентка с НК клетки в нормата. Каза, че е учуден, че на това нещо му се отдава такова внимание. Каза, че като репродуктивен го интерсуват само НК клетки в матката, което се установява по друг начин. Завишени нива НК клетките в кръвта били нещо съвсем нормално. Това му бяха думите. Аз така или иначе си бях решила, че вливания за нищо не света няма да правя, но думите му ме накараха още повече да се замисля- защо ги изследваме тези НК клетки толкова масово, за пари ли е- изследването си е скъпо, бизнес ли е. Чела съм много коментри на дами във форума, че и след вливания резултатъ не се е повлиявал. Просто споделям.

# 644
Каза, че като репродуктивен го интерсуват само НК клетки в матката, което се установява по друг начин.
По какъв?

Общи условия

Активация на акаунт