Кралски работи и клюки - април 2019

• 133 804
  • 2 315
  •   1
Отговори
# 2 160
  • Countryside
Милата Южени, хем грозничка, хем и без вкус. Точно такива обувки са за тънки и изящни глезени, а нейните са далеч от такива. Роклята също не е подбрана, според фигурата. Якето няма да коментирам. Да взима пример от Максима и да отиде на професионален гримьор да я научи на някои тънкости за грима.

# 2 161
Това не някакъв грандиозен гаф, просто не стои добре на фигурата й. Все пак не всяка има тяло на модел. Да, би могла да вземе урок по обличане според типа фигура, но нищо недопустимо не е направила, просто изглежда незапомнящо се и го няма ефекта уау.

# 2 162
  • Истински се вижда само със сърцето.
Аз също не вярвам за аферата на Уилям и ми се струва, че никога не би имал.

Южени е сладурана, не и пука какво и отива или не Simple Smile

# 2 163
И за мен има много сладурско и добродушно излъчване Simple Smile

# 2 164
Да да, знаеме за клюките за аферата.

Аз изобщо не изключвам да има афера, но защо трябва да е точно с тази г-жа.

А с коя би ти се сторило по-приемливо?

Последна редакция: нд, 28 апр 2019, 16:51 от second

# 2 165
  • Чужбина
Да да, знаеме за клюките за аферата.

Аз изобщо не изключвам да има афера, но защо трябва да е точно с тази г-жа.

А с коя би ти се сторило по-приемливо?
За приемливо изобщо не можем да говорим.

Мисълта ми бе, че за една афера за забавление Уилям би имал благоразумието да избере нещо за забавление, а не маркиза от обкръжението. Тя е омъжена. Трябва да си много глупав, за да предприемеш подобна рискова стъпка. Или пък изобщо да не ти пука за семейството ти. В случая и на двамата не би трябвало да им пука за семействата им, т.е. трябва да е някаква невероятно голяма дълбока любов, за да се получи такава констелация.

# 2 166
  • Бургас
Все си мисля,че омъжена маркиза от обкръжението им е по-добър вариант , отколкото някоя сервитьорка,която би се похвалила веднагически на пресата и би спечелила някой лев

# 2 167
  • Чужбина
Все си мисля,че омъжена маркиза от обкръжението им е по-добър вариант , отколкото някоя сервитьорка,която би се похвалила веднагически на пресата и би спечелила някой лев

Никой няма да й повярва. А и на сервитьорката много бързо и лесно може да й се запуши устата.

Плюс това, защо, по дяволите, трябва да е сервитьорка. Има си хора за тази работа, които осигуряват известна дискретност с/у заплащане. А и качество предлагат.

Както казах, на Уилям трябва много малко да му пука за семейството му и да приема евентуален развод, ако започне афера с някоя маркиза от обкръжението.

# 2 168
  • София
Уйлям е преживял изпълненията на баща си и едва ли би ги повторил.

# 2 169
Уйлям е преживял изпълненията на баща си и едва ли би ги повторил.
Абсолютно.

# 2 170
  • София
Тя и майка му не си е седяла мирна. И тя е изневерявала, макар че е странно да се нарече изневяра точно в този брак.

# 2 171
  • Варна
Тъкмо я похвалих вчера Южени, че се е пооправила и хоп:

https://www.instagram.com/p/Bww8K5NAyR5/?utm_source=ig_share_she … hid=18upcds62m5e3
На мен ми харесва, но не върху това тяло, не тази структура .

# 2 172
Тъкмо я похвалих вчера Южени, че се е пооправила и хоп:
Прилича малко на бременна.
Да,не се е вкопчила в корема си и не гледа нагло,но не е невъзможно.

# 2 173
 И тая тема ще замине без бебе, ей. Ени минът нау стана ени монт нау.

# 2 174
На мен много ми харесва Кейт след ражданията и. Не само защото е майка на принцове и принцеса и съпруга на бъдещия крал, а защото аз виждам точно по обратния начин хулите на феминистките. Ако една жена се чувства добре, има възможност и желание да изглежда добре след раждането, защо не? Тук съм чела толкова теми и спорове по темата "изписване" и как всякакви роднини са излишни, майката е в шок и паника, таткото също, само легло и баня са необходими, а бабите имат право да видят детето след поне месец, когато майката е готова да даде аудиенция, че у мен се създаде впечатление, че наистина жените, та и мъжете, са пред умиране, животът свършва и т.н. Въобще не мисля, че биха я принудили да стои на стълбите, ако не се чувстваше добре и се беше възпротивала. Обявиха проблемите и в ранните месеци на бременността, а не са я оставили да повръща или припада на събития, подчинена на някакъв протокол. За мен поведението на Кейт след ражданията не казва "Аз съм измъчена и подчинена на короната и мъжа ми, въпреки желанията ми и вие трябва да се такива", а "Аз съм една щастлива, красива жена, каквато може да бъде всяка, ако иска и се чувства в кондиция."
Аз съм от хората, които вярват, че в слуховете има някаква истина, което ме навява на мисълта, че заглавията за евентуална изневяра на Уилям, може и да не са 100% лъжа. Надявам се да са, защото много ги харесвам и като височества, и като двойка, традиционното им семейство ми хареса и аз не желая да виждам повече двойки "разнообразяващи и разчупващи" монархията.

Общи условия

Активация на акаунт