Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 2

• 33 359
  • 761
  •   1
Отговори
# 75
Абе вие добре ли сте Grinning
Военният ми харесва!

# 76
  • Бургас
Аз понеже съм малко назад с предаването, влизам само да споделя колко разочарована се чувствам от епизода от 05. април. Нямаше един участник, дето да става, пълна трагедия!

# 77
  • Русе
Този бивш охранител е трябвало да научи историята на пра-прадядо си, ако иска да я разказва.
Прадядо му отишъл в Самара, за да се запише в Българското опълчение.
Опълчението се сформира първо в Кишинев, след това е прехвърлено в Плоещ, където им е връчено Самарското знаме (ушито за Априлското въстание). Никакви опълченци не са ходили в Самара.
С медалите също не е наясно. Няма Медал за храброст от Св. Георги - има български Медал за храброст,, учреден от Александър Батенберг, и Георгиевски кръст, който е руски медал.
Прави се на интересен, но до никъде няма да стигне.

# 78
  • тук, на мястото си
Правеше се на интересен, смучеше си от пръстите някаква история, че и сричаше даже. Какво общо имаше прадядо му, явно това му е най-интересното.

# 79
  • София
На военния никак не му течеше гладко мисълта.

# 80
Военният мънка много и не се разбира добре какво говори. Иначе те семейните истории са така - малко истина, малко измислено, малко доукрасено... Оставете семейството да си се гордее в дядото/бабата/чичото, чуждите хора няма какво толкова да се взират в подробностите.
На мен пък бъдещият доктор ми хареса. Симпатяга беше. Ама не знаел как е скут на английски! Е, и!? Българи сме все още, не англичани или американци Simple Smile

# 81
Може ли само някой да каже колко от учебниците по Медицина са на английски,и без този език може ли да учиш тази специалнос???!! Grinning
Аз съм в потрес как не знаеше,това трябваше да го изрежат от предаването Grinning
Едно време Английски се учеше от 5 клас,сега сигурно още по-рано.Недопустимо!Медик,уж...учат и Фармакология...ужас,какво поколение се задава...

# 82
Абе, остави го английския, та той не знаеше какво е Осъм...майко мила... ooooh!

# 83
Абе, що си мисля, че медицинската терминология все още идва от латинския, а и студентите НИ се обучават от български преподаватели, по български учебници, за да лекуват български пациенти. И фармакологията и тя... Така че скутове и задници как точно са на английски чак толкова не им трябва да знаят Joy Нито пък на нас! Ама ако има промени - кажете Stuck Out Tongue Winking Eye

# 84
  • тук, на мястото си
Сега от детската градина се учи английски, не че нещо се научава, де. Grinning
Колкото до река Осъм, ами че  откъде да знае момчето, Сливен знаете ли колко е далеч от Ловеч. Grinning

# 85
  • Пловдив
Много ми е смешно някой като започне да изпада в потрес как другите нищо не знаят, как може! Имам един колега, и той вечно обсъжда за "Стани богат" кой колко бил зле, обижда и т.н. Ми да вземе да отиде и да отвее 15 - те въпроса, ама не отива. Wink

# 86
Не отива, защото най-вероятно още на петия него ще го отвеят  Wink
За р. Осъм съм съгласна, би трябвало да знае Hands Plus1 

Последна редакция: вт, 09 апр 2019, 18:39 от птица

# 87
Явно момчето ви е симпатично, и затова така подхождате, ако беше някоя от засуканите руси мадами, на които Билалов има навика доста явно да подсказва, щеше да има коментари - тази как може да не знае какво е Осъм, ама колко е зле. Ами да, на мен ми стана странно, че не го знае, това е част от базовите знания по география, все пак за българска река става въпрос, не за географски обект в Африка.

# 88
А се съмняваше за Скут...с това най-много ме издразни.

# 89
Много е дразнещ този. За всяко нещо, което не знае, се чувства длъжен да каже някакъв факт, нямащ нищо общо с въпроса.

Общи условия

Активация на акаунт