Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 2

• 33 419
  • 761
  •   1
Отговори
# 90
дадоха му въпроси точно като за него и той пак нищо

# 91
  • София
Наказание е да го слушаш този...

# 92
Много нагло иска да му се подскаже. Какви очи върти на Билалов, но той пък ме кефи че се прави на ударен.

# 93
А въпросът въобще не беше труден.

# 94
Сега пък дойде някакъв който се опитва да ми е секси,но има глас на лелка.

# 95
Поредният турист, тоя тип участници ми е любимия.

# 96
Слаба работа са участниците от последните дни. Не толкова защото не знаят нещо, колкото защото не смеят въобще да рискуват,  както и не се опитват да помислят поне малко. На повечето въпроси този последния трябваше и можеше да отговори сам!

# 97
  • тук, на мястото си
Не знам каква е разликата между дивана в къщи и стола в студиото, но знам че има въпроси, на които дори и да не знаеш отговора  просто трябва да разсъждаваш. Тази вечер някои от въпросите бяха точно такива. Точно заради разсъжденията ми харесваше онова момче -фармацевта.

# 98
Военният до къде стигна?

# 99
Военният до къде стигна?

До никъде. Сравнително лесни въпроси имаше, но така увърташе и се колебаеше. Като си използва жокерите реши, че не му се "рискува" повече и се отказа на 2000, за да не изгърми с 500.

# 100
  • Русе
Какво толкова Билалов го мъчи този мухлясал военен мозък - Косово било едно нищо. Като каза "4 звезди", Билалов трябваше да маркира, а не да му се усмихва.

# 101
  • Русе
Много добре му каза на Билалов: на твой риск. Защото Билалов направо си му подсказа, че вече е елиминирал трима, а той на всичко отгоре го пита "кои?".
Аз съм все още на военния и на въпроса за министър-председателя. Grin

# 102
  • Русе
Рекламистът явно не чете художествена литература - да не знае какво значи "пощръклявам".

# 103
  • Пловдив
Пък аз вчера бях истински диванен шампион - знаех или отгатнах верните отговори на всички въпроси.  Sunglasses "Отгатването" е за Косово и за пулата, другите ги знаех.
----
Знаеше според мен за пощръкляването, че е нещо като подивяване или възбуда, но не го свърза с щръклицата.

# 104
  • тук, на мястото си
За дъжда отгатването беше лесно - двете държави реват от дъжд, третата не може да се оплачи, остава четвъртата.  За да го туриш за девиз значи го искаш, от там Африка и Ботсуана.
Думата щръклица я чувам за първи път,  не я свързах с пощръклявам, но пък останалите три никак не ми се връзваха да са щръклици. По нашия край на конската муха казват бъжлек.

Общи условия

Активация на акаунт