Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 2

• 33 353
  • 761
  •   1
Отговори
# 60
Как да не го питат нищо? След първа сигурна сума го разпитва за работата му и той със самочувствие раздаваше формули и констатации как е успял и как да успеем.
Може пък да е споделил, че не иска да го питат с кого е тук?
След 500 лв, въпросът за Деня на Европа беше за 50 лв. Следващия също. Скоро беше, пък и нали много знае. Колко други казваха, че за тези суми вече най логичния отговор обикновено не е верният и търсеха някаква друга връзка.
А този с едно пренебрежение, в стил видите ли аз ли не знам? маркира отговора. Жокерите си ги пази за в къщи, щото той нали знае?

# 61
  • Пловдив
Е, с този "меклис" се изложиха не само авторите на въпросите, за които аз никак нямам високо мнение, но и Билалов, който, общо взето, показва добра езикова култура. Като живеят само от новините, толкова ли не са чували как се нарича турският парламент, толкова често се говори за Турция.
Меклис ли каза?  Joy
Щото аз чух неясно някаква странна дума, която определено не ми прозвуча като "меджлИс".

За Менсън аз например не знаех. Знам, че е сериен убиец, но го знам заради Мерилин Менсън.

А Зодиак не е осъден, докато въпросът съдържаше "осъдени". Очевидно няма как да се осъди човек с неизвестна самоличност.

# 62
  • тук, на мястото си
Аз не можах снощи да гледам, но ММ каза, че участника нещо се изрепчил на Билалов  и очакваше да си иде набързо и без помощ.

# 63
  • DE
Доста неприятен бе участника, Билалов му говори той гледа настрани. Тръгна да отговаря пак гледа настрани, абсолютно неконтактен. Добре, че отпадна рано. Имаше доста голямо самочувствие и гледаше с насмешка.

# 64
Много слаби участници нещо напоследък, любимото ми е да отговорят на 5-те лесни въпроса, за следващите три да ползват жокер и да си тръгнат.

# 65
Тази сега е супер сладка Simple Smile

# 66
Тази прилича на яка сервитьорка на Октоберфест. Липсват ѝ само 2 еднолитрови халби бира в ръцете.

# 67
Както и да е поне спря навреме и не се правеше на всезнаеща.

# 68
  • Sofia
Преди години участваше в "Сделка или не"

# 69
  • Русе
Е-е, асистентката никъде я няма - нито в географията, нито в българската литература, нито в българския език, нито в българската история. Не можахме да разберем в какво още я няма, но не съжалявам, че така бързо я изпроводиха.

# 70
Жената разбира от полимери Trollface Те пък нищо не я питаха за тях. Язък!

# 71
Имам съмнения, че и от полимери може толкова да разбира.

# 72
Какъв е тоя тъп ръб??!СтудентчИ по Медицина.Как може да не знае как е скут на английски??????????????????????????????????????????
Какви са тия бъдещи медици не знам.
И тоя като оня актьора-медик.Не съм се старала да го помня.
И като Насето от ВБ Grinning

# 73
Аааа много готин ми се видя Grinning !

# 74
Може да е завършил френската паралелка на ЕГ в Сливен. И това, че не знае английски, не го прави тъп. И термините в медицината не са на английски. Т. е. незнаенето на английски не му пречи да е добър лекар.

Общи условия

Активация на акаунт