Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (85) - април 2019

• 118 434
  • 2 086
  •   1
Отговори
# 1 515
Другата касиерка е много любезна и щеше да ми даде даже няколко, но беше заета и отидох при колежката й. По принцип работят с хора и е нормално да са изнервени, но някои граници не е добре да се прекрачват. В случая просто много мърмореше и ме издразни. Оплаквания не подавам. Но се е случвало да се карам когато много прекалят. Отиваш спокоен да пазаруваш някъде и се връщаш изнервен.
Забелязахте ли другата игра на НЛ, която ще се проведе във фейсбук? Ако не беше с тъпото гласуване бих се включила. Не разбирам защо още се практикува тази глупост.

# 1 516
Така е!Аз съм от малък град и моите близки и познати въобще не са запознати,че има игри доста често,на продукти,които купуват (като изключим Кока Кола-те са най-разпространени).Защото тези игри въобще ги няма-те са само по-големите градове.А,ако ги има доставят малко количество награди в един-два обекта в целия град,които се изчерпват по средата на кампанията..

# 1 517
Моето оплакване беше заради недаване на информация по телефона. Майка ми беше на гости и щеше да си ходи, звъня аз да питам за еди си колко си часа има ли автобус, има ли места, може ли да си запази, а жената ми отговаря, че засега има и затвори. А трябва да я закараме до този град, че да се качи на автобуса. После пак й звъннах и пак същото, развика се раздразнена "нали ви казах, че има, елате и си купете" и не чака и пак затвори.
Е, супер се изнервих и писах едно оплакване.

# 1 518
  • София
Днес куриерът от Лео така и не дойде. В проследяване на пратката пише "неуспешен разнос" при условие, че не съм мърдала от къщи.  Sad Чудя се има ли шанс да дойде в събота? Разнасят ли награди през уикенда или работят само в делнични дни?

# 1 519
  • Под Слънцето
Таня, във Варна Лео  разнасят и в събота до 13 ч.
Днес получих последните бройки слушалки.
Утре ще зарадвам няколко хлапета из махалата.

# 1 520
  • София
Таня, във Варна Лео  разнасят и в събота до 13 ч.
Днес получих последните бройки слушалки.
Утре ще зарадвам няколко хлапета из махалата.

Благодаря! Тогава и тук работят. Дано мине!

# 1 521
  • София
Сега разгледах стикера от НЛ. Той е с две детелини, всяка с код, така че ако на някой му трябват 2 кода, му е достатъчен 1 стикер.

# 1 522
И аз със слушалки от туборг. Grinning За колко време пристигат, защото искам да изненадам един добър човек с тях?

# 1 523
  • София
И аз със слушалки от туборг. Grinning За колко време пристигат, защото искам да изненадам един добър човек с тях?
Зависи, първите ги получих 20 дни след като ги потвърдих, вторите 2-3 дни след това.

# 1 524
Гурголина,двата чифта слушалки на твое име ли бяха? Защото след като моите са дефектни,бих искала да играя за други,но четох в правилата,че не може повече от един чифт.

# 1 525
Чакам тениска от Либрес и слушалки от Милка....Нищо друго, няма и хубави игри 😣😥
Ние от провинцията не пием чай... 😥😥😥😥😥

# 1 526
  • Вестерос
Някой пита за Варна и Май Маркет, било удължено САМО за София...

# 1 527
Чакам тениска от Либрес и слушалки от Милка....Нищо друго, няма и хубави игри 😣😥
Ние от провинцията не пием чай... 😥😥😥😥😥
  Вече не пием Simple Smile щом за едни има, а за други не. То малко като в детската градина, на които деца ни е удобно ще дадем стихче, другите пълнеж в програмата.

# 1 528
  • Пловдив
Вчера си получих двете награди от Милка и играта на Куйнс.От Милка ми остана да чакам фотоапарат от 2-ра седмица.Другите награди бяха спечелени след това,а дойдоха Confused.

# 1 529
Да се обърна към спечелилите куфари от Орбит миналата година с коригираните бележки от 2019.
Щом платеца на наградата трябва да внася и декларира данъка ,защо ни издадоха бележки в които не е внесен авансово данък?Дали са наясно с промените и да не се окаже ,че догодина имаме да плащаме данък?

Общи условия

Активация на акаунт