Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 69 861
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 1 635
Василена я направихте на нищо, че била меркантилна, а за Танчето нищо не казвате. Ето, и тя търси мъж с дом, нещо по-така.... Sunglasses

# 1 636
  • Terra incognita
Не им се получи на Лиско и Таня, защото и двамата се надяваха на партньор с прилично жилище. Греда.

# 1 637
Е, не е ли меркантилна? Говори само за пари, мускули и външен вид.

# 1 638
Ти би ли го харесала Никифор ?!

# 1 639
Ти би ли го харесала Никифор ?!

Първоначално си казах - еее свестно момче, но и на мен после ми заприлича на мухльо. Не съм сигурна обаче дали Кифлата не изкарва най-лошото от тоя човек. Той като е сам пред камера говори нормално и смислено. Като си говори с нея все едно е обладан от дуна на някой чехъл.

# 1 640
  • София
Не им се получи на Лиско и Таня, защото и двамата се надяваха на партньор с прилично жилище. Греда.
Не мисля, че това е основната причина,  тя не харесва лигавенето му, тя е спортист и не е свикнала на такова поведение. Нас ни дразни за по един час, а представям си какво ѝ е на нея. Още към края на медения месец вече не му симпатизираше така и видя, че това, което каза в сватбата, че ѝ се струва мъж, на чието рамо можеш да се опреш, не е истина.

Ако го харесваше като характер, щеше да остане с него и да стегнат вилата или да се помъчи да се преборят за въпросния апартамент, щом има заведени преписки, значи се действа.

# 1 641
Ами аз не бих харесала мъж на 40 ,който няма собствена кола и жилище. Не знам коя би се радвала да я запознаят с Никифор или с негово подобие.

# 1 642
Ами аз не бих харесала мъж на 40 ,който няма собствена кола и жилище. Не знам коя би се радвала да я запознаят с Никифор или с негово подобие.
На тоя свят има доста и различни хора. Има жени, които ги бият, други, на които им изневеряват и т.н. Тъй че този човек си има предполагам плюсовете, просто не е за Василена. Аз не знам тея експерти гъбаркат ли се с хората или какво, но ако наистина са прецелнили, че са един за друг.... майко мила.

# 1 643
   Според мен Таня се пречупи  не заради къщата,а заради лигавенето на Зарко.Навява ми асоциация с плужек,като го гледам как се сучи,овива и пъхти.Абе застани като мъж, бе!!!
   Има ли чувства,доверие,желание,къщата ще стане дом,стая по стая.Все още смятам,че Таня не е лигла и глезла, а напротив-мъжко момиче.Мисля,че е искала да си даде шанс за ново начало.Няколко пъти говореше  как ще посрещат приятели,ще канят гости.Не е задръстена.Само Зарко да беше малко по-сериозен и да се държи като възрастен.
   Относно списъците-на хладилника вечно виси един такъв,кой какво има да свърши,най-вече аз,защото много забравям.
   А специалистите са толкова специалисти,колкото аз съм Валентина Терешкова.

# 1 644
  • София
На 21 март сутринта Таня е актуализирала снимката на профила си със сватбената. Вероятно до 20 март е приключил техният ангажимент към предаването, вкл. конфиденциалността. Получих информация, че нито една двойка не са заедно, а новата са се виждали със сигурност предварително. Това си е личало на 4-те сватби, които явно са били едновременно, защото инфото е от сватбари на друга двойка.

# 1 645
Ако нито една от двойките или пък, ако само една от тях остане заедно, това предаване трябва да се прекрати завинаги.
В първи сезон 0 от 3, във втори сезон в най - добрия случай 1 от 4 - е ще е върха на простотията, ако го подновят това нещо за 3 - ти сезон Grinning
Да се излагат само тези гещ....нещо си терапевти и мачмейкъри.

# 1 646
Нито една двойка не се е запазила, освен новата или нито една, включително и новата?

# 1 647
  • ГО
Щеше да е интересно 2 двойки да са събрани от професионални мачмейкъри и 2 от непрофесионалисти (като нас Wink ). Да видим кои двойки щяха да просъществуват.

# 1 648
Много моля да не говорите за секс между Лиско и Таня, защото като си го представя как мяучи и либидото ми изчезва вовеки веков 😀

# 1 649
  • София
Ако нито една от двойките или пък, ако само една от тях остане заедно, това предаване трябва да се прекрати завинаги.
В първи сезон 0 от 3, във втори сезон в най - добрия случай 1 от 4 - е ще е върха на простотията, ако го подновят това нещо за 3 - ти сезон Grinning
Да се излагат само тези гещ....нещо си терапевти и мачмейкъри.

Четвъртата двойка са се избрали сами. Аз съм убедена, че целта на продукцията не е да има повече щастливи останали заедно младоженци, а под формата на такъв формат правят риалити, шоу да става. Лошото е, че и Биг Брадър не е, защото очевидно всичко е много нагласено. Двойките са избирани не по съвместимост. Ако има повече конфликти - по-добре за продукцията.

Общи условия

Активация на акаунт