Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 69 864
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 1 665
Биг Брадър отдавна няма в България. Peace

# 1 666
Този Зарко освен, че е нетърпим лигльо, ме разочарова тотално и с описанието си на целувката на сватбата, което е направил във фейсбук. Много джентълменско, няма що! Първоначално отдавах нелепото му държане на притеснението от непознатата жена до него и камерите, но като почетох излиянията му, установих че това е обичайният му маниер на поведение. Адска досада, адска!

# 1 667
  • София
Биг Брадър отдавна няма в България. Peace
В смисъл? Използвах "Биг Брадър" като нарицателно на риалити, което снима ежедневието на хора. Вип Брадър също е Биг Брадър, само че с популярни личности. Друга е темата, че и там има сценарий и роли, но поне се снима денонощно наистина.

brumchilka, и на мен това ми направи лошо впечатление. Едно е да си шут, който осъзнава, че няма какво повече да предложи, освен хумора си. Друго е да се правиш на интересен и злобничко да коментираш под формата на тъпа шегичка.

# 1 668
  • Sofia
Какво е казал за целувката?

# 1 669
Плюс това въртяха и снимките на четири двойки.

Мъжа от 4-тата снимка не е този, който влиза сега.

Явно има и 5-та двойка, защото тая теория с въртящите се снимки се споменава от началото и няма как да не е истина просто.

# 1 670
На мен много ми хареса сравнението на Лиско с Бай Ганьо. А, баш! Тоя човек въобще си няма и представа как изглежда отстрани. Никаква реална самооценка не е в състояние да си направи. Абсолютен простак със самочувствие при това. Таня как го е издържала не знам. Страхотни нерви трябва да притежаваш, за да си покрай него. Аз не бих издържала и половин час.

# 1 671
  • София /Абсурдистан
На мен ми е достатъчно да каже, че няма баня в къщи. Че къде се къпе този човек! Я бегом далече от такива.

# 1 672
  • Пловдив
Плюс това въртяха и снимките на четири двойки.

Мъжа от 4-тата снимка не е този, който влиза сега.

Явно има и 5-та двойка, защото тая теория с въртящите се снимки се споменава от началото и няма как да не е истина просто.
Баш той си е Grinning

# 1 673
Този Зарко освен, че е нетърпим лигльо, ме разочарова тотално и с описанието си на целувката на сватбата, което е направил във фейсбук. Много джентълменско, няма що! Първоначално отдавах нелепото му държане на притеснението от непознатата жена до него и камерите, но като почетох излиянията му, установих че това е обичайният му маниер на поведение. Адска досада, адска!

Какво е писал Зарко ? Споделете един скрийншот с нас, ако може. Simple Smile

# 1 674
Значиии.... има много неизяснени въпроси по темата.

1. Къде се къпе Лиско?
2. Кой е бащата на Форчо и жив ли е все още човечецът?
3. Кой е бащата на Василена?
4. Каква е диагнозата на сем. Гергови или поне на систъра?
5. Четвъртата двойка познавали ли са се отпреди?
6. Защо са събрали хората в съответните двойки?
- Тотален непрофесинолизъм
- Гавра с хората с цел рейтинг
7. Защо Таня взе 7 куфара при положение, че са останали в апартамента броени дни най-много. Може би да си отмъсти на Лиско?

Има сигурно и други въпроси.

Нека видим дали наистина "Форумът знае всичко".

# 1 675

В смисъл? Използвах "Биг Брадър" като нарицателно на риалити, което снима ежедневието на хора. Вип Брадър също е Биг Брадър, само че с популярни личности. Друга е темата, че и там има сценарий и роли, но поне се снима денонощно наистина.

Може би не гледаш формата. В последни Вип брадър си влизаха и излизаха когато си искат, и не се снима 24/7, това е отдавна. Всичко е по сценарий и за сеир.

# 1 676
[quote author=spring princess Значиии.... има много неизяснени въпроси по темата.

1. Къде се къпе Лиско?
7. Защо Таня взе 7 куфара при положение, че са останали в апартамента броени дни най-много. Може би да си отмъсти на Лиско?

Нека видим дали наистина "Форумът знае всичко".]Значиии.... има много неизяснени въпроси по темата.

1. Къде се къпе Лиско?

Нека видим дали наистина "Форумът знае всичко".[/url]
[/quote]
Кой плаща на Ивана клиповете?
Честно пуснах "каката"... Ами не издържах.

# 1 677

Наречете ме сляп, но този човек, не е същия, като показания в промото.

Скрит текст:

# 1 678
Преди малко си пуснах и звук към клипа, че одеве не можах.
Който носи бяло, значи много му се е ...............
Тоя текст е по импотентен от сценария на Женените Joy
На Ванчето участието тук е явно да я забележат от Пайньира

# 1 679

Може би не гледаш формата. В последни Вип брадър си влизаха и излизаха когато си искат, и не се снима 24/7, това е отдавна. Всичко е по сценарий и за сеир.

Снима се 24/7, знам от хора, които са били оператори там. Друг е въпросът какво се излъчва.

Общи условия

Активация на акаунт