Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 69 796
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 1 845
Таня е рационален човек. И ако е усетила, че прекалено зацикля в болката си по изгубения съпруг, може да е решила, че това е начин да се справи донякъде с нея. А после постепенно да заживее нов живот, изграждайки пълноценна връзка с нов човек. В скръбта си всеки е сам и всеки се справя с нея по негов си начин. Не съм склонна да я упреквам, че е предприела тази стъпка след период от време, който другите считат за твърде кратък.

# 1 846
Забравяте, че жената се е разболяла от рак. Болест, която е потенциално смъртоносна те кара да започнеш да усещаш живота по друг начин. Някои хора ги депресира, а други ги кара да искат да живеят на бързи обороти докато могат.

# 1 847
Аз не я упреквам, дори писах, че бих постъпила като нея, ако имах смелост де. Щото това да те предават и гледат, да те обсъждат и да внимаваш да се не изложиш си е стрес направо (поне за мен).
Казвам само, че причината да се запише за мен е битов повече, отколкото емоционален или там както искате го наречете. Разбира се и се надява на подходяща връзка и нов живот. Ми ние сега като ще се пенсионираме на 65 години .... то 50 години са нищо, животът продължава, а и след пенсията се надявам. Та..решението е рационално, но по битови причини. Поне за мен.

# 1 848
Във визитката се държа добре, доста по-обрано. Изглеждаше тъжен и самотен. Чак ми дожаля, като го гледах. Но тази метаморфоза, която претърпя няколко епизода по-късно... Като му четох лиготиите из фейсбук, вече ми е трудно да се ориентирам кое наистина е той и кое е поза. Но да, поведението му е далеч от това на зрял, улегнал мъж и си мисля, че именно това най-много наклони везните. Не считам, че Таня е човек, когото неуредиците от битово естество могат да съборят, ако насреща си имаше човек, с когото заедно могат да ги преодолеят. Зарко не оставя такова впечатление.
Отначало всеки го съжали,как Таня трябвало,да не го залъгва,да не му дава празни надежди.Сега какво стана,Зарко по дразнеш и от Никифор.

# 1 849
  • Тра-ла-ла
Като гледам колата на Зарко...едва ли има пари да стегне къщата. На някакъв етап писахте, че е бил безработен. Сега дали работи? Ако е на държавна хранилка...колко да му е заплатата?

# 1 850
На мен Кум Лисан още от визитката не ми харесва. Имаше нещо в него, което не ми хареса, в следващия епизод, когато съобщи на близките си и избираше костюма си това усещане се задълбочи.

# 1 851
Зарко хитрее, ама си намери майстора за мен)))
Таня не е хич наивна. Добре го хързулна за интернета и задачките. Тя при домоуправителя, ама за там под наем за месец...не знам за какво ще го вижда, за една такса))За интернета се сключва договор, има и за разичен период и т.н.Зарко ще трябва да се бръкне.
Таня е работила в чужбина писахте няколко пъти, но не видях някакви екстри в жилището. Малка и симпатична панелка. Ако има скътани пари то няма да ги вложи по никакъв начин в строеж, дори и на втори съпруг за дългосрочно живеене. Като се замисля в следващите епизоди поне за мен Таня ще е най-интересния учасник. Нещо в нея не ми излиза съвсем... пък и почна да го строява яко. Току виж почнал обръч да върти и бухалки да мята Лиско))))

# 1 852
Във визитката се държа добре, доста по-обрано. Изглеждаше тъжен и самотен. Чак ми дожаля, като го гледах. Но тази метаморфоза, която претърпя няколко епизода по-късно... Като му четох лиготиите из фейсбук, вече ми е трудно да се ориентирам кое наистина е той и кое е поза. Но да, поведението му е далеч от това на зрял, улегнал мъж и си мисля, че именно това най-много наклони везните. Не считам, че Таня е човек, когото неуредиците от битово естество могат да съборят, ако насреща си имаше човек, с когото заедно могат да ги преодолеят. Зарко не оставя такова впечатление.
Това не е метаморфоза, това си е той.

# 1 853
Имам много близък човек със същата диагноза и въпреки че при нас, Слава Богу, пет години рецидиви няма, ужасът е душите ни остана. Моята близка никога няма да бъде същата, болестта я промени, направи я по-сдържана, по- свита, някак си по-тъжна. Да не говорим какво преживяваме около задължителните контролни прегледи.... При най- малкото неразположение започват съмнения дали болестта не се връща и така ще бъде до края на живота й...Затова разбирам и не обвинявам Таня, още повече, че болестта е съвпаднала със смъртта на съпруга й, което прави кошмарът двоен. След всичко това е много трудно да се хилиш като идиот на всяка глупост и да се държиш като непораснало дете.
А и се чудя на Светозар, добре, лигльо си. Ама пробваш веднъж, шегата не се приема, пробваш втори път, трети път, сто и пети път...отклик никакъв. Е трябва да си пълен дебил да продължаваш! И друго ми е необяснимо, колкото и да харесвам някого, ако постоянно му налитам да го целувам, а той на всяка целувка се вкаменява като статуя или даже се отдръпва и прави физиономия...е как ще продължа? Толкова пък да няма усет тоя човек...

# 1 854
Зарко хитрее, ама си намери майстора за мен)))
Таня не е хич наивна. Добре го хързулна за интернета и задачките. Тя при домоуправителя, ама за там под наем за месец...не знам за какво ще го вижда, за една такса))За интернета се сключва договор, има и за разичен период и т.н.Зарко ще трябва да се бръкне.
Таня е работила в чужбина писахте няколко пъти, но не видях някакви екстри в жилището. Малка и симпатична панелка. Ако има скътани пари то няма да ги вложи по никакъв начин в строеж, дори и на втори съпруг за дългосрочно живеене. Като се замисля в следващите епизоди поне за мен Таня ще е най-интересния учасник. Нещо в нея не ми излиза съвсем... пък и почна да го строява яко. Току виж почнал обръч да върти и бухалки да мята Лиско))))
Няма никакъв договор за интернет, нито такси за домоуправителя, това беше просто режисирана сценка. Апартамента, в който уж се нанесоха, е нает само за снимките. Беше намерена обявата, тип Airbnb, и си пишеше, че има интернет Simple Smile Нищо не остава скрито за Бг-мама Wink Ако някой много иска, срещу 32 евро на вечер, може да отседне там. Имаше отзиви, че стопанката го поддържа блестящо чисто Simple Smile

https://www.airbnb.com/rooms/24480451?adults=2&guests=1&s=3Tw-NReO

Последна редакция: сб, 06 апр 2019, 20:01 от sunny_rose

# 1 855
Според мен още в Йордания Зарко трябваше съвсем сериозно, искрено и подробно да й обясни положението си. Да я подготви с какво точно ще се сблъска в София. За да има време и тя да обмисли нещата и да се подготви да ги приеме, ако прецени, че човекът си струва. Така би било честно. Може и да го е направил, не знам, но не останах с такова впечатление. Защото само да споменаваш бъркане на бетон и ремонти изобщо не е достатъчно. Може да си има приличен дом и да доизкусурява нещо. Което е съвсем различно. И хоп, челен удар с действителността. Гарнирана с тотално несериозно поведение. Няма как да се случат нещата.

# 1 856
Е то (почти)всичко си е само за снимките, ама нали вървят коментарите, говорим си, психопрофилно. Simple Smile

# 1 857
Да де, съгласна съм с всичко, особено за болестта, за надеждата, за тръпката да живееш отново и пълноценно, не го коментирам и го вярвам, съчувствам и разбирам напълно.
Но все пак...това са образи в публичното пространство. Очаква се да се чудим, мислим и коментираме какво и що.
Да, на Таня много и идват цуни-гуни на Зарко и лигавенето му. Но на сватбата Таня беше първият инициатор за близост. Тя влезна решена да има мъж, хареса го визуално и атакува с доста палава целувка. Даже Зарко беше неподготвен))) После видя и се досети май за нещата, направи компромиси. При решението за жилището дори се гушна и премигна да е третото, а Зарко извърна глава. Мен тези неща ми правят впечатление, дебна ги аз)) Та Таня нито веднъж не чух да сложи граница, нито пред камерата, а явно и без нея да спре да я целува и прегръща. Това ми е чудно.

# 1 858
  • Тра-ла-ла
Ще намеся пак зодиите. Раците може да сме прекалено търпеливи до степен да изглеждаме като големи бунаци. Все да премълчим, да не влизаме в спорове, да изчакаме нещата да се оправят от самосебе си, да дадем шанс на хората, да разчитаме сами да се усетят. Разбира се всичко това е на наш гръб.

# 1 859
Точно, точно, fanfanito Grinning

Общи условия

Активация на акаунт