Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 70 309
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 300
Хора, Зарко се държи ужасно! Мазни се, издава мляскащи звуци, лигави се, когато трябва да е сериозен, говори за бъдещето, без да помисли дали Таня иска това, задушаващ е. Според мен дори Таня да го харесва истински, много скоро ще й писне, той се е вкопчил за нея със зъби и нокти. На моменти той се държи направо невъзпитано.

# 301
Иска ми се да го ударя тоя с нещо тежко. Б@си лигавия тип.

# 302
Много кълнете Форката, ама тоя Светлозар е просто отвратително мазен. Аз като мъж, мисля, че той е най-отвратителния и неискрен от всички!
Аз в неговата компания не бих издържал и час! А ако на Форката му се искало секс, то на този направо му текат лигите. Жалка картинка...

# 303
Не понасям лигави мъже. Органически. Ако Лисан ми се лензи насреща ще му фрасна един.

# 304
  • София
Лелеее колко е мазен Светозар. Повдига ми се.
Ужас! Аз не ви разбирах за какво говорите, но явно или не съм гледала внимателно или сега прекалява.

# 305
  • Тра-ла-ла
Таня май иска да го фрасне с нещо по-тежко Mr. Green

# 306
Дразни ме Светозар, мразя мъже лигльовци.
Васа сама не осъзнава колко е проста Rolling Eyes

# 307
Зарко, ако го слуша човек е минимум някой лорд. Ама си кара колата от 80те (май?) и живее в съборетина. Ма на жълтитр павета бил закърмен. 🙄

# 308
  • София
Лелеее колко е мазен Светозар. Повдига ми се.
Ужас! Аз не ви разбирах за какво говорите, но явно или не съм гледала внимателно или сега прекалява.
Такъв е от ден първи.

Психолозите на каква дрога са?!

# 309
Ще го търпи известно време и скоро ще е аут  и в  бърлогата си.

# 310
Василена била дама .... Joy
Други ми бяха представите за дама, ама карай да е весело.
И като започне с това моя апартамент, моята кола .. а то всъщност всичко е на баща й, смешна става.
Що не вземе да си признае веднъж завинаги, че търси богат мъж и да се приключва вече с тая драма.

# 311
  • Брюксел / София
Андрешко е мн досаден, ‘Айде да изплюва птичето и да се приключва.
Страшен мазник. И за миялна пита, а в къщата му кенефа е навън и обзавеждането е с одеяла по стените.
Мн изкуствен човек.
Чудя се кой ще плаща наема?
Таня е отегчена до смърт.

# 312
Лелеееее откачам! Тоя Зарко няма ли да спре да се лендзи като кретен Sick

# 313
  • на село
На възрастта на Таня съм и ако един мъж ми се държи така... никакъв шанс, дори Никифор предпочитам пред него.

# 314
Сега ,това "Женени от пръв поглед" ли е или "Бригада нов дом",апартаменти ще разглеждаме половин час Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт