Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 70 401
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 510
Милена снощи гледаше като пребозало теле, колко много й личи, че не харесва Васа, а Фори й е любимец. Ами да си го взима у тях си 😀

# 511
  • 221B Baker Street
Изтри ми всички коментари от постовете си льольото! Заслужава сега под всеки пост и коментар да поствам скрийншота, ама знам, че ще ме блокира, че може и фенките му да ми докладват профила.

# 512
Никифор по-добре да се покрие и да не се излага повече, че е ударил дъното. С новата му публикация отново цели да демонстрира добротата си, а освен липсата на елементарни граматични и
пунктуационни норми, друго не успява да покаже за съжаление. Смешник.

# 513
От фейсбука на Никифор

Знаех си аз,че първата ми преценка е правилна. Абсолютен плужек! Възпитанието не му го ползволявало, то ти Форчо ако имаше възпитание нямаше да бълваш такава гнус. Както казах и преди типично поведение на отхвърлен мъж!

# 514
И отново, напълно очаквано, Форката изскочи с пост, призоваващ към световен мир и показващ нежната му и ранима душа. Пак ще кажа, този човек не е свикнал да поема отговорност нито за думите, нито за действията си, нищо мъжко няма в него.

Василена може да е превзета, високомерна, надута, разчитаща на родителите си, но за момента поне има доблестта да отстоява позицията си спрямо този човек. С пълно право не искаше той да има какъвто и да било контакт с детето ѝ. Ако снощи заплахите бяха отправени единствено към нея, дали при евентуална среща на мамин златен и дъщеричката ѝ детето нямаше да бъде намесено в словесния бълвоч?!

Колкото до афекта, под който бил действал Никифор - много хора се афектират ежедневно при всякакви обстоятелства, но не изскачат с директни заплахи за убийство. Василена също беше афектирана и да, беше проява на изключително лош вкус да изпада в подобни състояния пред камера, но снощното включване на муньо мина всички граници.

Последна редакция: ср, 03 апр 2019, 09:09 от Heart_Of_Fire

# 515
А спициалистката по семейни отношения Милена Каменова е прозряла близост в тая война между Фори и Василена, защото тя смята, че конфликтите са белег за близост

# 516
А спициалистката по семейни отношения Милена Каменова е прозряла близост в тая война между Фори и Василена, защото тя смята, че конфликтите са белег за близост

10 годишната ми дъщеря има по- правилни прозрения от Миленка.Joy

# 517
  • София
Направо съм безмълвна след последните
постове на Никифор. Но най-голяма изненада за мен са поддръжниците му. Не вярвах, че има толкова много заблудени жени в държавата ни и не се учудвам на новинарските хроники в последните години. Докато има хора, за които подобни постове са просто драсканици във фейсбук, а не червена светлина за сериозни психологични проблеми, ще има и жертви, които нямат смелост да потърсят помощ и оправдават насилниците си. Е, сега защитаващите го и тук, в темата, надявам се ви е станало ясно защо реагираме на това, че не живее самостоятелно на 41, че е неудовлетворен от живота си и че има причина жена при седемгодишна връзка да не иска да му роди дете. За мен той е потенциален насилник и не мога да го оправдая с изблик на емоции. Обикновено най-тежките битови престъпления стават в момент на афект.

# 518
Тази Милена Каменова ми е крайно неприятна с ехидната и физиономия не може да проявява емпатия или неутралност най-доброто е да гледа просто безизразно.

# 519
А аз не вярвах, че има толкова тъпи хора (като коментиращите на страницата на предаването), които си мислят, че този пост не може да е негов, защото той няма смартфон?! Ехоо, Фейсбук съществува отпреди смартфоните!

# 520
Няма ли кой да го качи на стената на предаването?

# 521
  • 221B Baker Street
Само си представям по колко пъти на ден се афектира така тоз мамин златен! Взех и на сестра му да съчувствам вече...

# 522
Lemy, качен е няколко пъти в коментари. На бас, че психоложките, Гала и другите официално коментиращи няма да обърнат никакво внимание Simple Smile

# 523
Само си представям по колко пъти на ден се афектира така тоз мамин златен! Взех и на сестра му да съчувствам вече...
Хич не и съчувствай! Тя с тоя поглед ми е като от филм на ужасите. Имам чувството, че гледа така отдолу нагоре, защото живее в канала. 🤡🎈

# 524
  • Варна
Не мисля, че Никифор е психопат, а просто страхливец. Няма смелост да ги наговори в лицето на Васа. Той е като куче, което не хапе, само си лае.

Общи условия

Активация на акаунт