Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 70 438
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 600
  • Тра-ла-ла
Колкото и да са режисирани сценките. Не вярвам някой от участниците с уводолствие да влиза в образа, който уж му е отреден. Никифор зорлем да се прави на муньо и изпаднал? Или Василена с кеф да имитира зла и невъзпитана жена, че чак да си затвори магазина заради това?

# 601
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Снощи единствено ме впечатли как Танчето с две думи склони Зарко да се навие за последния апартамент - малко пърхане с мигли, склони глава на рамото му, подаде бузка за целувка и voila. Така се прави.

У нас всички гости се събуват - и тези по права, и тези по съребрена линия. Grinning На майстори и техници давам калцуни.

# 602
  • На морето!
Снощи единствено ме впечатли как Танчето с две думи склони Зарко да се навие за последния апартамент - малко пърхане с мигли, склони глава на рамото му, подаде бузка за целувка и voila. Така се прави.
По мои впечатления тя ще плаща и по-голямата част от наема, така че това беше просто реверанс към мъжкото му достойнство.
Лисан май ѝ идва ту мач с неговите лакси и шегички.

# 603
  • Брюксел / София
Обаче, вчера пак си пролича колко наивна и инфантилна е Василиса. Тя искала да се види като булка и толкова, затова участва. Няма такова незряло поведение. Оказа се, че изобщо не й е минало през акъла, че може да не хареса избрания за нея мъж. И как по "детски" обясняваше, че много искала да се влюби и колко хубаво щяло да бъде, ако й били избрали едно момче като нея - подразбирай, младо, красиво и успяло, като че ли тя е всичко това... Пълна трагедия! Развитието на тази девойка е спряло някъде около 15 години. Направо не знам как си отглежда детето, толкова е незряла, наивна, с тотално сгрешена представа за себе си и света. Но, поне е откровена до болка и някак естествено се излага.
А средностатистическият Форка дълбае дъното. И фактът, че намира подкрепа този плазмодий е потресаващ. Явно има мн отчаян и самотен народ, но пак се чудя кой ли би си го причинил този "рицар на печалния образ", та той се разкри тотално.

# 604
А разбра ли се къде, в кой град живеят Мерал и Ивана? Аз си мислех, че тя ще се премести при него в Добрич, но с този изглед към планината май са си в София ? Или вероятно той е родим от Добрич, но работи в София.

# 605
А разбра ли се къде, в кой град живеят Мерал и Ивана? Аз си мислех, че тя ще се премести при него в Добрич, но с този изглед към планината май са си в София ? Или вероятно той е родим от Добрич, но работи в София.
Мерал е от Добрич, но работи и живее в София Simple Smile

# 606
Скрит текст:
От фейсбука на Никифор

Нещо не го намирам тоя пост...

Нормално да не го намираш.
Всичко е една голяма конспирация срещу на Никифор щастието. Фабрикуват се постове, мислят се клевети, че дори и се прокарва и налага мнението, че писането С КАПС ЛОК Е ПРОЯВА НА НЕУВАЖЕНИЕ И НЕГРАМОТНОСТ, ЗА ДА МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРЕДСТАВЕН КАТО ЕДИНИЦА, РАЗЛИЧЕН И КАТО ЦЯЛО В ЛОША СВЕТЛИНА.

Скрит текст:

# 607
И на мен тази работа с квартирите нещо не ми стана ясна. По-рано нали тук се обсъждаше че е имало въпроси в анкетните карти  дали кандидатите имат собствено жилище,но ето че Зарко има такова което обаче не става за живот зимата, а Никифор живее със сестра си. Някак не разбирам защо са ги избрали, това определено много натежава още отначалото да няма нормални условия за съвместен живот с непознат.
За огледите абсолютно съм убедена че Зарко не ги е подбирал личеше как се изненадва от всичко което вижда а второто жилище не знам дали обърнахте внимание но отвън на терасата стоеше транспарант ПРОДАВА СЕ и изобщо няма как жилище на шпакловка и замазка да се дава под наем дори необзаведените имат мининум настилки, баня и тоалетна довършени.
Нещо куца в тази история но не дават обяснение какво е.
Последното жилище и на мен ми изглеждаше като от airbnb и имам подозрение че изобщо няма да живеят там а ще наемат жилището от продукцията само за снимките просто и двамта не ги виждам как могат да си позволят такова жилище.

# 608
Огледите ги предложи Зарко, дори сам е избрал имотите, ако правилно съм разбрала. Но се държеше дистанцирано при огледите,и когато Таня хареса последния апартамент- обърна наглава настрани. Много странна реакция, трябваше да се зарадва.
Избрал той, чист сценарий.
Това с имотите беше 250% нагласено, или airbnb или нещо подобно с краткосрочно наемане, в което може би си живеят през останалото време собствениците.
Незавършеното жилище беше абсурд, просто да минат и през едно такова, да си кажат, че не става.

# 609
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Обаче, вчера пак си пролича колко наивна и инфантилна е Василиса. Тя искала да се види като булка и толкова, затова участва. Няма такова незряло поведение.
А, да, аз за това влязох да пиша и забравих.  ooooh! Инфантилна и най-вече безотговорна егоистка. Не проумявам как е възможно да се впуснеш толкова необмислено в приключение, без да помислиш първо за детето и как да го предпазиш от евентуалните си грешки. Ама тя искала да се види в булчинска рокля, ЖДНБ!  Crazy

w00x, в интернет пространството действително писането с капс лок се счита за проява на неуважение, защото се приема като еквивалент на крещенето.  Peace

# 610
Скрит текст:
От фейсбука на Никифор

Нещо не го намирам тоя пост...

Нормално да не го намираш.
Всичко е една голяма конспирация срещу на Никифор щастието. Фабрикуват се постове, мислят се клевети, че дори и се прокарва и налага мнението, че писането С КАПС ЛОК Е ПРОЯВА НА НЕУВАЖЕНИЕ И НЕГРАМОТНОСТ, ЗА ДА МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРЕДСТАВЕН КАТО ЕДИНИЦА, РАЗЛИЧЕН И КАТО ЦЯЛО В ЛОША СВЕТЛИНА.

Скрит текст:

Аз не съм казал, че Никифор е някакъв перфектен мъж, не знам кой би го казал и за себе си.
Просто казвам, че е съвсем представителна извадка на 40-годишен ерген с всичките му недостатъци. Много от жените тук си имат по един подобен вкъщи, но няма да си го признаят.

Стана ми интересно прекомерното очерняне на Никифор, като реакция на тоталната излагация на Василена. Може и да греша, но имам чувството, че е намесена женска солидарност, за да се измести фокуса.

А това, че си е изтървал нервите в някакъв пост не е толкова ненормално. Глупава постъпка, но разбирам как се е почувствал, когато някаква простакеса с нереални претенции ръси обиди по негов адрес в национален ефир. Продължавам да твърдя, че неговото поведение е далеч по-възпитано и нормално. И отново възпитанието го е накарало да изтрие поста, след като е осъзнал каква селска проява е той.

В крайна сметка, в момента той май си има приятелка, а Василенка чака тоталния малоумник да оцени ъпгрейдите ѝ...

w00x, в интернет пространството действително писането с капс лок се счита за проява на неуважение, защото се приема като еквивалент на крещенето.  Peace

Той се опитваше да бъде ироничен.

# 611
Мислиш ли ? На 40 години, ако си ерген причините могат да са много, не само, защото си изтръпнал

# 612
Апартаментчето на Светозар и Таня
https://www.airbnb.com/rooms/24480451?location=Sofia%2C%20Bulgar … =1&s=B9-W8l3P
И през април има свободни дни, така че, ако някой иска да се прави на семейство, може да си го наеме Sweat Smile Sweat Smile Sweat Smile

# 613
KaiZen, ако ми е в къщата, вече няма да се води ерген. Както и да въртите, Форю не го пожелавам на никоя жена.

# 614
А това, че си е изтървал нервите в някакъв пост не е толкова ненормално. Глупава постъпка, но разбирам как се е почувствал, когато някаква простакеса с нереални претенции ръси обиди по негов адрес в национален ефир. Продължавам да твърдя, че неговото поведение е далеч по-възпитано и нормално. И отново възпитанието го е накарало да изтрие поста, след като е осъзнал каква селска проява е той.

В крайна сметка, в момента той май си има приятелка, а Василенка чака тоталния малоумник да оцени ъпгрейдите ѝ...

Не е ненормално? Той е СЕДНАЛ на компютъра, ОТВОРИЛ е Фейсбук, ЦЪКНАЛ е на поленцето, НАПИСАЛ е мнението, като най-вероятно го е пре-прочел преди да го прати, за да оправи правописните грешки (уви, неуспешно) и го е ПУБЛИКУВАЛ. Това са поне 6-7 минути, в които той пред себе си е поддържал тезата, че това, което прави - е добра идея. Нормално щеше да е ако си изпусне нервите на момента, веднага след като е видял епизода. Това, което той е направил, си е чиста доза дебилизъм и ниско интелектуално ниво.

Възпитанието? Възпитанието трябваше да го накара за тия 6 минути да размисли изцяло.
Страхът го накара да си изтрие мнението, а не възпитанието.

По-добре да не идва тук тогава, че казаното от Василена ще му се стори като хвалебствени слова след като прочете мнението на потребителите. Ще трябва да си прави договор с някоя транспортна компания, че да може да ни извози всичките към Витоша.

Този човек е първичен до мозъка на костите си. Тотален кроманьонец.

Ха! Ти сериозно ли? Имал приятелка? Ами да вземем да му връчим един трофей тогава?
"Носител на титлата "Има приятелка" 2019"
Всеки може да си хване приятелка/приятел. Това не е някакво грандиозно постижение.

Апартаментчето на Светозар и Таня
https://www.airbnb.com/rooms/24480451?location=Sofia%2C%20Bulgar … mp;amp;s=B9-W8l3P
И през април има свободни дни, така че, ако някой иска да се прави на семейство, може да си го наеме Sweat Smile Sweat Smile Sweat Smile

И аз щях да го търся, но нямах никаква идея в кой район се намира и реших да си спестя времето. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт