Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 70 458
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 645
  • Тра-ла-ла
Всъщност в България мисля, че има осъдени за ФБ обиди/клевети. Както и властите се самосезират да обиди и закани на по-известни личности. За другите не знам  Mr. Green

# 646
Дълбоко се заблуждавате, че няма да бъде повдигната преписка за фейсбук заплаха за саморазправа или заплаха за убийство защото сме в България. Достатъчно е да бъде подаден сигнал със срийншот на писмената заплаха, от СДВР ще се свържат с вас. Даже има отдел за кибер престъпления.

# 647
Е не знам - влезт в някоя публична група - примерно на господарите или някоя голяма, вижте някой по-скандален пост и вижте кво става отдолу. То и яко расизъм има във фейса, ама никой осъден не виждам. Иначе аз мога сега да репортна 10-20 човека веднага - дайте да ги осъдим.

# 648
По фейса колко заплахи съм виждал, особено в публичните групи. То ако така ставаше съденето, трябваше 90 % от хората да са осъдени.

Както и да е - в крайна сметка Василена е човекът с най-неадекватно поведение от всички в това шоу. Аз лично изобщо нямаше да я търпя като Никифор. Още първият път като ми каже нещо така напряко както го правеше - директно ще й кажа - еби се отзад и повече нямаше и да я погледна дори.
Форчо, ти ли бе душа Stuck Out Tongue Winking Eye

# 649
32$ на нощ, бая солен ще им излезе наемът 😂
За няколко месеца ще им направят отстъпка. Wink

Поредната издънка на "сценаристите" /кавичките са защото тук няма сценарии, всичко е автентично/.

Какви месеци. За снимки само, няколко дни са това!

# 650
По фейса колко заплахи съм виждал, особено в публичните групи. То ако така ставаше съденето, трябваше 90 % от хората да са осъдени.

Както и да е - в крайна сметка Василена е човекът с най-неадекватно поведение от всички в това шоу. Аз лично изобщо нямаше да я търпя като Никифор. Още първият път като ми каже нещо така напряко както го правеше - директно ще й кажа - еби се отзад и повече нямаше и да я погледна дори.
Форчо, ти ли бе душа Stuck Out Tongue Winking Eye

Той милия кой знае колко време е заспивал с тази блажена мисъл, ма не го огря и сега "гроздето е кисело" Grinning

# 651
Друго ми е интересно - Василена щом толкова държи да е някъв тип мутричка, с мускули, пари, алабала - защо не го е казала още на входното интервю? Това според мен режисьорите са го предусещали и затова нарочно са ги събрали за сеира.

# 652
Е не знам - влезт в някоя публична група - примерно на господарите или някоя голяма, вижте някой по-скандален пост и вижте кво става отдолу. То и яко расизъм има във фейса, ама никой осъден не виждам. Иначе аз мога сега да репортна 10-20 човека веднага - дайте да ги осъдим.
Виж сега, няма да ти копирам имейла, защото не трябва, но като ти казвам за заплаха във фейсбук че е заведена преписка, вярвай ми. Нищо че човека целия профил си затри. И това стана за отрицателно време , даже аз не повярвах.

# 653
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
А за CAPS LOCK - знам. Simple Smile Целият ми пост беше саркастичен, защото усетих KaiZen с какъв тон тръгна.
Извинявай, грешката е моя, не те разбрах правилно. Малко се пообърках покрай защитниците на Никифорчо.  Blush

# 654
Друго ми е интересно - Василена щом толкова държи да е някъв тип мутричка, с мускули, пари, алабала - защо не го е казала още на входното интервю? Това според мен режисьорите са го предусещали и затова нарочно са ги събрали за сеира.
Тя си го е казала, но "специалистите" си признават, че според тях това, което иска и това, от което има нужда, са различни неща. За това й лепнали Форчо, защото според тях, тя от него е имала нужда Grinning  Също така коментират, че за секунди става рязка с някое изказване.
А за ненагледния Никифор казват, че му липсва мъжката енергия Simple Smile

# 655
Айде стига с тези измислици, не е казвала, че иска мутра. Според мен щеше да приеме някой по-обикновено изглеждаш, ако е ерудиран и сериозен. Склонна беше на компромиси стига да има поне за едно положенително качество да се захване. А то Никифор за едно нещо не можеш да го похвалиш - пълен льольо и на външен вид и на душевност и на реализация.

Без значение от къде ѝ идва тя има някакъв стандарт, който иска да види и отсреща. Аз лично не познавам хора, които са да са готови да занижат стандарта си за някой, който няма изобщо какво да предложи. Да кажеш сексът да е хубав, ама и там като гледам ще е греда. 🤭

# 656
Определено му липсва - още като тя му скачаше така, директно трябваше да я среже много остро, то между другото това му беше и единствения шанс с нея - да покаже характер и да не й дава да му се качва.

# 657
Значи, в началото си помислих, че им е платено много добре на "специалистите" и затова говорят такива глупости, но с всеки следващ епизод се убеждавам, че самите "специалисти" са най-неадекватни в цялата история. Милена е най-флегматичното същество на света. Може би затова е на страната на Никифорския социопат.

# 658
  • Варна
Да си призная и аз нямаше да замълча на Васка. И да, никой никого няма да осъди.

# 659

Няма как да си Никифор, понеже пишеш грамотно Wink
За изказа и смисловото съдържание на постовете ти е друг въпрос.

Последна редакция: ср, 03 апр 2019, 14:19 от teddy_kb

Общи условия

Активация на акаунт