Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 73 643
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 900
Хахаххаха в един момент помислих, че мама си извади зъбите хахаххаха

# 901
  • Тра-ла-ла
Никифор заел страната на Василена??? НЕ, той просто пак не смее да си заяви позицията и върти и суче

# 902
Пари да ми дават, няма да отида при Миленчето за консултация.

# 903
  • Terra incognita
Василена ще си изяде чашата от притеснение от синьора Вале. И тя няма търпение снимките да приклчат.
И какви, за бога, са тия диванчета, като родопски одеяла?
Сякаш са в дома на Лиско.

# 904
Хахахаха не мога... майката е същото шизо като систъра.
Няма такова откачено семейство Laughing

# 905
  • Sunshine state
Айде Никито е изцяло неин отново.. А тая вещица, ако ми държи такъв тон, директно ще ми види гърба. И тримата са мн зле..

# 906
Хахаххаха в един момент помислих, че мама си извади зъбите хахаххаха
Хахаха нали, егати възпитанието - снимат те камери, а ти си бъркаш в устата Grinning

# 907
Поне за това майката е абсолютно права - "Това момиче си гони интересите, не любовта."

Много изнасилен разговор. Какво се бистри една "връзка", която беше ясно, че е невъзможна от първите разменени реплики...

# 908
Искам да видя майката с "нова визия" 🤣🤣🤣

# 909
  • София
Лелеее, майката и систъра са, като две капки вода. И двете имат този ужасен поглед, от който направо ми замръзва кръвта

# 910
Ма тия що се карат за това, че не се харесват, ми не нагънат тия дето ги сватосаха. Как се дава шанс като не искаш някого баси!

# 911
Ама аз ви казах още преди много време, че са с умствена изостаналост и форчо и систър му, майка им също.

# 912
Пари да ми дават, няма да отида при Миленчето за консултация.

Ела при мен - безплатно е !!! Wink

# 913
С тая жена, никоя булка няма шанс...Топ кобра от темата С какво ви дразнят свекървите. 😂😂😂

# 914
Ама погледнете от позицията на майката. Като гледам Систъра, Форчо е на мама връхтъ на сладоледа!  Е, как няма да го хареса?!

Общи условия

Активация на акаунт