Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 68 816
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря за новата тема Simple Smile
И аз никога не бих се записала в такова предаване и си мисля, че има нещо гнило в тези бракове... И нещо друго, според Семейния кодекс:
Съгласие на встъпващите в брак

Чл. 5. Бракът се сключва по взаимно, свободно и изрично съгласие на мъж и жена, дадено лично и едновременно пред длъжностното лице по гражданското състояние.

Тоест - от Нова не могат да принудят някого да каже "Да", заради неустойки - тази клауза от договора, според мен е нищожна и това е лесно доказуемо. Ако наистина има такива неустойки, според мен това е нещо като опит за измама...

# 16
  • София
Тази година предаването е за сеир, а не за да има положителен резултат. И аз им се чудя на акъла на участващите, единствено Ивана разбирам, в нейния бранш няма лош пр.

Повечето хора не са очаквали сеир, когато са се записвали, а са очаквали нещо като първи сезон.

# 17
Благодаря за темата 🌺
В такова предаване не бих се записала, защото е много на сляпо. Гледам обаче американските The Bachelor и The Bachelorette, в такова може би бих. Там винаги са хубави, предоставят ти гардероб, имаш на разположение фризьор и гримьор и най-вече има най-уникалните пътувания. Ще се престувам на влюбена, ако ще жениха да е малоумен (ма пък ще е хубав) и ще си обикалям света. И без това от близо 40 сезона общо има успели двойки броящи се на пръсти, така че никой няма и да му пука к'во е станало с мен след края на предаването. 😁

# 18
Спомням си, че като бях малка имаше едно предаване при което трима мъже се крият зад параван, а жената им задава въпроси - според мен, при такъв формат е по-вероятно да си намериш подходящ човек, отколкото тези специалисти да го търсят по анкетни карти.
Още повече, че човек може да зададе въпросите, които са важни за него, а не тези, които специалистите са счели за важни. (Ще е страшно забавно, ако някой зададе въпросите от предишната тема - епизодът ще има страхотен рейтинг)

# 19
Спомням си, че като бях малка имаше едно предаване при което трима мъже се крият зад параван, а жената им задава въпроси - според мен, при такъв формат е по-вероятно да си намериш подходящ човек, отколкото тези специалисти да го търсят по анкетни карти.
Още повече, че човек може да зададе въпросите, които са важни за него, а не тези, които специалистите са счели за важни. (Ще е страшно забавно, ако някой зададе въпросите от предишната тема - епизодът ще има страхотен рейтинг)
Помня го, май Шани го водеше, ако не бъркам. Беше интересно.

# 20
Благодаря за темата.Беше  забавно това предаване,за което говорите,но как се казваше ?!
И това ми е вълнуващо,нищо че пак ще е провал.На мен са ми интересни чисто човешките реакции на участниците.

# 21
Благодаря за темата.

Нова не могат да принудят никого и реално всичко става "доброволно".
Дават им право на избор - или се жениш или плащаш неустойка. Договорът е така направен, че си е реално законен и не влиза в нарушение.

Че се гаврят , гаврят се , не знам как спят вечер. Особено тия специалисти.

# 22
Благодаря за новата тема Hug

И аз го помня това предаване. Представям си, обаче списъка с въпроси на Василена:

1. Каква кола карате - марка, модел, година, кубатура и коне
2. Колко квадрата е жилището ви и в кой квартал на София се намира
3. Колко е нетния ви месечен доход
4. Яли ли сте каперси и тарама
5. Какво е Пенгасиус - риба, суши, салата
6. Кои екзотични дестинации сте посетили през последните 12 месеца /минимум 3/

Joy

# 23
Благодаря за новата тема Hug

И аз го помня това предаване. Представям си, обаче списъка с въпроси на Василена:

1. Каква кола карате - марка, модел, година, кубатура и коне
2. Колко квадрата е жилището ви и в кой квартал на София се намира
3. Колко е нетния ви месечен доход
4. Яли ли сте каперси и тарама
5. Какво е Пенгасиус - риба, суши, салата
6. Кои екзотични дестинации сте посетили през последните 12 месеца /минимум 3/

Joy
😂😂
А на Ивана:
1. Би ли имал нещо против по цяла нощ да ме няма, да си въртя дупарата по барове и да точат лиги по мен подпийнали мъжове?
2. Ще можеш ли да ми осигуриш пълен хладилник всеки ден?
3. Ще можеш ли да ми осигуриш прилична баня и тоалетна, тъй като  се селфя постоянно?

# 24
То и с Део имаше едно такова предаване (като още беше млад). 1 мъж/жена отиваше първо в апартамента на 2 или 3 жени/мъже и разглеждаше. След това не си спомням какво точно ставаше - май се питаха въпроси без да се гледат и избираше 1 и ако евентуално и другият го хареса отиваха на среща. Това е било преди много години защото Део беше на 20-30.
Проверих в гугъл - „Джубокс: любовни квартири“ 2005 година някъде. От едно време я търсят любовта в ефир хората.

# 25
То и с Део имаше едно такова предаване (като още беше млад). 1 мъж/жена отиваше първо в апартамента на 2 или 3 жени/мъже и разглеждаше. След това не си спомням какво точно ставаше - май се питаха въпроси без да се гледат и избираше 1 и ако евентуално и другият го хареса отиваха на среща. Това е било преди много години защото Део беше на 20-30.
Проверих в гугъл - „Джубокс: любовни квартири“ 2005 година някъде. От едно време я търсят любовта в ефир хората.
Ооо и това беше интересно, какви хубави предавания имаше едно време..

# 26
Не знам от къде е инфото за Таня и Светлозар, че са разделени, но аз в събота бях в един мебелен магазин и те бяха там и оглеждаха дивани и спални.

# 27
  • Бургас
Имаше едно "Точка на пресичане"  - не беше лошо замислено...

# 28
Не знам от къде е инфото за Таня и Светлозар, че са разделени, но аз в събота бях в един мебелен магазин и те бяха там и оглеждаха дивани и спални.

Ето това е добра новина Simple Smile
АЗ ги харесвам двамата, като двойка и бих се радвала, ако успеят да продължат живота си заедно

# 29
  • Бургас
Осигурихте още една жълтина за  пишман журналистите оттук Laughing

Общи условия

Активация на акаунт