Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 69 175
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 75
този апартамент, дето гледаха Таня и Зарко не е хич с нисък наем. Трябва да имаш добър бюджет, за да си позволиш 4-500 лв за наем.

# 76
  • София
Благодаря за темата.
В момента това ми е най-интересното предаване в ефира. Дали ще ги накарат да живеят заедно Никофор и Василена? Koй знае какви са им договорите...

# 77
  • Terra incognita
Всъщност, визията на Василена не е съвсем покъртителна. Кофти е като човек, което се отрсзява и на външната оценка. Не ви ли се е случвало? Виждате даден човек, изглажда, да кажем нормално до добре, но когато го опознаете и разберете, че е кофти личност, ви опротивява и на външен вид.

# 78
  • София
На мен от самото начало изобщо не ми харесва как изглежда. И още от първото предаване писах, че ми изглежда с поне 10 г по-възрастна.

# 79
  • Пловдив
Всъщност, визията на Василена не е съвсем покъртителна. Кофти е като човек, което се отрсзява и на външната оценка. Не ви ли се е случвало? Виждате даден човек, изглажда, да кажем нормално до добре, но когато го опознаете и разберете, че е кофти личност, ви опротивява и на външен вид.

Познавам много жени на 40 ,които изглеждат на 30,и не са като Василена с купища "козметични процедури".
На 33 години,а изглежда на 40+,само стилът й на обличане й придава по - млад вид.

# 80
  • На морето!
Jelly, аз им намирам, защото не е само Василена в това предаване, две от двойките...мисля, че се чувстват доста добре в компанията си- това е постижение - 2 от 3...не е толкова зле. Сега...кой заедно ще остане - това е въпрос на взаимно желание и едва ли зависи от който и да е специалист по каквото и да е...
Не съм съгласна. Едната двойка - Таня и Лиско са се вкопчили в идеята за успешен брак и си затварят очите за несъответствията в характерите.
Ивана и Мерал също са неподходящи- тя е имала проблем с алкохола и работи по нощните заведения, той е консервативен и патриархален тип, който дължи да е най-значимата фигура в очите на жена си.
Василиса и Лольо изобщо няма да ги коментирам.
За мен най-неуспешни и нелепи и в този сезон са сватовниците, които мютвам в момента, в който се появят.

# 81
На мен Василена малко ми прилича на кака Лара в лицето. Не го казвам като обида или като комплимент - просто факт.
И ми изглежда по-стара от мен, а е с една година по-млада.

# 82
  • Terra incognita
Факт е,че изглежда по- стара, на същите години съм и изглеждам като дете пред нея.
Но чак покъртително не изглежда.

# 83

Споделям мнението ти за визията на Василена. И то от гледната точка на мъж. Simple Smile Но наистина изглежда на към 40.
Напълно добре разбирам какво имаш предвид за противността. Случвало ми се е неколкократно. Както и обратното.
На мен и до момента не ми е антипатична между другото. Затова и не разбирам купищата крайности и злоба, които се изливат по неин адрес. Но....разни хора...

# 84
Аз лично не харесвам Никифор изобщо. Нито визуално, нито като поведение - никак. НО, ако аз бях на мястото на Василена, със сигурност нямаше да тръгна с "рогата напред" от първата секунда, в която го видя. Да, щях да го помоля да отложим целувките за малко по-късен етап от нашата връзка, но пък щях да си направя страхотна сватба и страхотен меден месец. Щях да разговарям с този човек, да се поинтересувам какво обича да прави, как минава деня му, с какво се занимава, има ли хобита и т.н. Щях да разкажа за моите интереси. И, дори да бях убедена, че това не е моя човек, със сигурност щях да се държа с него, като с нормално, човешко същество. По никакъв начин нямаше да изложа нито него, нито себе си пред цяла България, като се държа, като хваната от гората и щях да се отнеса с него с уважение. Защото той реално не е направил нищо лошо. Нищо. Той е такъв, какъвто е и не е виновен, че не е това, което търси Василена.

Последна редакция: пн, 01 апр 2019, 14:43 от Lady Cassiopeia Duval

# 85
Щях да разговарям с този човек, да се поинтересувам какво обича да прави, как минава деня му, с какво се занимава, има ли хобита и т.н. Щях да разкажа за моите интереси

Това всичко звучи много добре на план, но май за твое щастие не ти се е налагало да общуваш продължително с хора, които просто нямат какво да кажат. Седи срещу теб, отговаря с една дума на всеки твой въпрос, без да задава ответен и се усмихва. Няма мнение по почти никоя тема. Не можеш да разискваш нищо с него. Само се съгласява, отговаря все едно попълва  и мълчи. Проекто-разговорът ти щеше да приключи за максимум 50 минути, а и ти щеше да изгубиш желание.

И пак ще кажа - това не оправдава поведението ѝ. Просто аз лично щях да съм супер отегчен. А ако лицето отсреща освен безинтересно е и нагло - е тогава вече имаме проблем.

# 86
Аз лично не харесвам Никифор изобщо. Нито визуално, нито като поведение - никак. НО, ако аз бях на мястото на Василена, със сигурност нямаше да тръгна с "рогата напред" от първата секунда, в която го видя. Да, щях да го помоля да отложим целувките за малко по-късен етап от нашата връзка, но пък щях да си направя страхотна сватба и страхотен меден месец. Щях да разговарям с този човек, да се поинтересувам какво обича да прави, как минава деня му, с какво се занимава, има ли хобита и т.н. Щях да разкажа за моите интереси. И, дори да бях убедена, че това не е моя човек, със сигурност щях да се държа с него, като с нормално, човешко същество, по никакъв начин нямаше да изложа нито него, нито себе си пред цяла България, като се държа, като хваната от гората и щях да се отнеса с него с уважение. Защото той реално не е направил нищо лошо. Нищо. Той е такъв, какъвто е и не е виновен, че не е това, което търси Василена.

И аз бих се държала по абсолютно същия начин. Щях да обяснявам до края на предаването, че ми отнема повече време да се влюбя в някой, трябва да го преценя, не искам да избързвам...Има как и да се измъкнеш хитро...

# 87
Василена чисто физически няма правилни черти - голямо чело, дълго лице, венечна усмивка. Опитала се е да замаскира с корекции, но трудно би ѝ се получило без драстична операция. Но сте прави, че одухотвореността прави човека красив, не толкова физическите дадености. Ако беше мила, умна и с чувство за самоирония би била много симпатична, не някаква знойна красавица, но просто сладка.

# 88
  • Terra incognita
Никифорчо поддържаше огъня, като темите се въртяха основно около съдържанието на Василенината чиния. То каперси, то миди, то гръцки разядки и специалитети 😀

Последна редакция: пн, 01 апр 2019, 14:56 от VickyTaylor

# 89
Това да говориш нещо, за да се измъкнеш от ситуация не знам защо го приемате за добро възпитание? Не се ли казва лицемерие такова поведение. Не разбирам защо да си губим времето взаимно и да си натягаме нервите с някой, с който не се харесваме.
Не е красавица Василена нищо че сигурно се мисли за такава. Ама красавици истински редко се срещат. Повечето жени ас си съвсем обикновени, нищо че не смятат така за себе си.

Общи условия

Активация на акаунт