Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 70 299
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 255
  • Terra incognita
И аз познавам мъже и жени, 35-40, без брак, половинка и деца. Съвсем нормални и свестни хора. Просто животът така им се е стекъл. Я някой е прекъснал дъгогодишна връзка, заради трети човек, я все попада на неподходящи. Причини всякакви. Просто, за тях намирането на половинка не е, а и не бива да бъде на всяка цена. Когато- тогава.

# 256
 newsm78, ако знаете колко мъже има около и над 40, които не са семейни, нямат деца, ама са си супер. Хем хубави, хем реализирани, хем поддържани, хем заможни. Дори и тук в България. И не се женят, не защото нямат избор, а защото имат прекалено голям. Не им са проблем жените. Няма и такава дето да ги задържи повече от 2-3 години връзка. Дори някои правят опити да забременеят и да ги вържат по някакъв начин. Та...това с мъж до 40 не е ли свил гнездо, няма ли дете, ще ме извинявате, но е остаряло. В чужбина пък масово мъжете се обвързват сериозно над 35 години , да не кажа между 40-50 и тогава мислят за деца. Направо се чудя, това едно време беше така. Че те жените след 30 мислят за деца и им светва лампичката и то защото сме устроени физиологично по друг начин, иначе и те ще си чакат над 40.

# 257
  • Тра-ла-ла
Зарко е много убеден, че ще останат заедно след като са изкарали заедно има-няма 1 седмица Whistling

# 258
Как ми се иска Василена да направи един панаир на пишман специалистите, които я уредиха с Никифор!

# 259
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Та...това с мъж до 40 не е ли свил гнездо, няма ли дете, ще ме извинявате, но е остаряло.
Аз не разбрах защо няколко човека толкова криво възприеха думите ни. Не става дума за това някой да е сам на 40. Става дума никога да не е имал връзка до тази възраст. Дано сега се изясних по-разбрано, че по-простичко няма как да се каже.

# 260
Ами много приятно и възпитано момче е този Мерал. Донесе цветя за всички жени в дома, нарече майката на Ивана "мамо" и то толкова леко му излезе от устата, че все едно цял живот я е наричал така. Усмихнат, позитивен - браво. Много приятен мъж е.

# 261
  • Тра-ла-ла
Родителите на Ивана не ми приличат на роми

# 262
  • София
Много хубаво впечатление ми направи Мерал. Simple Smile
Мачмейкърите са ми много излишни. Излишно пълнят епизода повтаряйки това, което тъкмо сме видяли.

# 263
Тая сценка толкова неестествено им се получава, баш все едно пиеса играят Grinning Ивана и Мерал са свикнали с камерите и са по-отпуснати, ама родителите много са се спекли. Иначе Мерал добре се представя, знае как да печели симпатии Stuck Out Tongue Winking Eye

Тълкуването от психолозите наистина е много излишно, даже на моменти неправилно. Все едно учителката по литература си изсмуква от пръстите какво е искал да каже авторът...

# 264
  • Тра-ла-ла
Мерал каза, че спортува в свободното си време. Едва ли Ивана за 3 дни го е амбицирала, че и той да го споделя на родителите й.

# 265
Родителите и на двамата ще останат най-разочаровани. Изглеждат добри хора.

# 266
Еее, как ни държат в очакване за най-интересната двойка.

# 267
Какво въздишат все едно има гардеробна. Много ограничено същество ми е тая Ивана. И тия паиети 😬😬 Ужас

# 268
Ами тия две двойки Мерал и Ивана; Зарко и Таня са ми съвършени, ако ги срещна на улицата и не знам, че са участвали в това предаване.
Ма тоя човек пак и носи чантата! Много е тъпо това.

# 269
Оох, Зарко пак с дамската си чанта!

Общи условия

Активация на акаунт