Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 70 420
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 525
Гледах снощи, драмите на Василена и Никифор изобщо не ме изненадват, а и не са ми много интересни.

Зарко и треньорката ходиха по някакви доста "измислени" огледи, но това което ме втрещи е неговата неадекватност. Все се мъчи да е оригинален, дори я обижда, това с терариума беше толкова ни в клин, ни в ръкав, че не знам как не му скочи. Жената явно е сдържана и ще играе ролята известно време. Този мъж е инфантилен и според мен е и безотговорен. Изключително ме подразни.

Мерал и Ивана са ми симпатични, имат потенциал сякаш, но тя ми е една идея изкуствена, но от всички двойки, те двамата имат най-голям шанс (не голям, а спрямо останалите просто!), без да съм мачмейкър.

Психоложката Милена още от предния сезон не я хресвам, като изслушваше и Никифор, и Василена, гледаше снизходително, уж с разбиране, но все едно не я интересува особено. Дори не мисля, че и към него има симпатия, изобщо се чудя, освен за сеир, за какво друго са ги събрали тези двама несъвместими хора.

# 526
Никифор не искам да коментирам. Този човек не е нормален, не мога да го разшифровам.

Мерал и Ивана. Първоначално той беше лапнал по нея, но след Испанияяяяяя момчето видя що за стока е невестата му, леко се дистанцира. Тя от друга страна започна да го харесва като че ли, и ще и стане адски кофти когато след предаването и покаже вратата.

Танчето и Зарко, оле майко. Този дядка е уникално дразнещ. Когато говореше за ваната, ягодите и сметаната, на жената и стана лошо, поне в очите и се видя...
Жилищата които гледаха бяха на някакви хора според мен е фарс. В едната кухня имаше лични вещи + магнитчетата на хладилника, така не се отдава жилище.

# 527
Аз откога ви разправям, че Форката вероятно е като Систъра, ето, показа се.
Василена сигурно е доловила психарията му.

# 528
От трите двойки най - непонятни са ми Светозар и Таня. Според мен Таня си е виновна за поведението на Зарко, защото въпреки дебелашките му коментари и шеги, тя не само е долепена до него физически, не само му позволява да я целува за щяло и не щяло ами и " гради " бъдеще с него. Аман от нагласени истории.

# 529
За Таня и Светозар, на тия години по квартири....не ги виждам. Едва ли ще мотат да си го позволят. Сигурно меденият месец ще свърши, като свършат парите от сватбата.

# 530
Е анонса е Танчето и Зарко с куфарите- тя му казва- добре дошъл в моя дом.

# 531
Само си представям по колко пъти на ден се афектира така тоз мамин златен! Взех и на сестра му да съчувствам вече...
Според мен се афектира предимно вечер.
Като седне с чинията с преброени салами  Sweat Smile и чашка /бутилка/ с алкохол.

# 532
  • 221B Baker Street
Само си представям по колко пъти на ден се афектира така тоз мамин златен! Взех и на сестра му да съчувствам вече...
Хич не и съчувствай! Тя с тоя поглед ми е като от филм на ужасите. Имам чувството, че гледа така отдолу нагоре, защото живее в канала. 🤡🎈

# 533
  • 221B Baker Street
Като седне с чинията с преброени салами  Sweat Smile и чашка /бутилка/ с алкохол.

А колко ли е "кАчил на витоша", малииии....

# 534
Е така мислят хората, затова зад вратите на някои семейства живее тих ужас и като се озове някоя в черния чувал с ципа и питат съседите, отговорите са "еми нормално семейство, много мили хора, не сме чули скандали, живееха си спокойно". Важно е че пред "камерите" (съседите) е проявено майсторство и достатъчно хора живеят с впечатрението, че насреща им е мил и сериозен човечец

# 535
Добре, че Василена пазеше детето от ситуацията и този психопатник!
Стана ясно защо на тия години е сам.
Следващите да си го ползват със здраве.

Последна редакция: ср, 03 апр 2019, 10:24 от Lemy

# 536
Като седне с чинията с преброени салами  Sweat Smile и чашка /бутилка/ с алкохол.

А колко ли е "кАчил на витоша", малииии....
Хахахаха, мисля, че и нас ще качи довечера като прочете коментарите Sweat Smile
И баничарката е удобна за подобни подвизи и изобщоооо няма грижи Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 537
# 538
"Специалистите" ако имат малко акъл в главата могат да насочат темата към домашното насилие. Хем могат да поговорят за толерантността, която Не трябва да имаме и хем да порицат поведението на Форко очи в очи и да му обяснят къде греши. Някои хора могат много да научат. Ама къде такава висша мисъл...

# 539

Общи условия

Активация на акаунт