Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 70 426
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Тоя има няква форма на шизофрения. Пак пост от стената му, не знам дали го видяхте 😂

# 541
  • софия
Василена не става по-добра, но Никифор изплиска не легена, а морето. Сега е спрял да трие скрийншот-а на дълбокомислието си от снощи от профила. Сигурно е зает да приготвя баничарката да вози Василена на Витоша Laughing Доста е зле този мамин-льольо. Не мога да повярвам, че има жени, които намират оправдание на простотията му.

# 542
Е анонса е Танчето и Зарко с куфарите- тя му казва- добре дошъл в моя дом.

Значи са си лика прилика двамата! Всъщност има доста примери в живота, че точно жени като Таня са омъжени за мъже като Светозар. Аз обаче се чудя докъде са стигнали двамата в отношенията си!

# 543
Новия пост също е с малки букви-явно е понаучил малко за онлайн общуването! Някой трябва да информира Василена за предишния пост!

# 544
  • софия
Той откри, че на клавиатурата може да се пише с малки букви още миналата седмица.

# 545
  • София
"Специалистите" ако имат малко акъл в главата могат да насочат темата към домашното насилие. Хем могат да поговорят за толерантността, която Не трябва да имаме и хем да порицат поведението на Форко очи в очи и да му обяснят къде греши. Някои хора могат много да научат. Ама къде такава висша мисъл...
Т. нар. "специалисти" само вадят на показ грешките и лошите черти от характера на Василена, Христофор го галят с перце, сякаш е петгодишен и не може да понесе суровия свят на възрастните. Повръща ми се и от тях. Толкова пък да са подмолни заради хонорарите от предаването... не е реално чак. Такъв непрофесионализъм показаха, дано си струват парите, които ще получат, защото след този ТВ крах ще трябва да се пенсионират. Не вярвам да имат клиенти повече.

Последна редакция: ср, 03 апр 2019, 09:53 от malina_smile

# 546
Не мога да повярвам, че има жени, които намират оправдание на простотията му.
Не може всички жени да са умни, красиви, интелигентни. Както има льольовци сред мъжете, така и има кухи лейки след жените. По лошото е, че простотията е изкарана на показ, а ние гледаме сеир.

# 547
Гледах анонса за довечера. Кое е по- лошо от Форчо, еми Форчо в комбинация с мама!

# 548
Звънче, бъркаш простотия с психария 😉

# 549
  • софия
Най-лошото е, че
Т. нар. "специалисти" само вадят на показ грешките и лошите черти от характера на Василена, Христофор го галят с перце, сякаш е петгодишен и не може да понесе суровия свят на възрастните. Повръща ми се и от тях. Толкова пък да са подмолни заради хонорарите от предаването... не е реално чак. Такъв не професионализъм показаха, дано си струват парите, които ще получат, защото слет този ТВ крах ще трябва да се пенсионират. Не вярвам да имат клиенти повече.
Не знам дали е психария или елементаризъм, но този човек дори не е льольо, а е нещо, по което и сопола не бих си хвърлила. Христофор е жалко, малко нещо, почти съм сигурна, че е толкова страхлив, че е на крачка да си закрие профила. Няма да се учудя, ако излезе с версия, че някой го е хакнал и е писал от негово име.
Снощният му аутфит ме разби - сиво пуловерче под ризка с копченца на яката.

# 550
Никифор да не би да е с биполярно. Постоянно си противоречи, първо с поведението си пред психоложката, което е тотално разминаване с това, което казва и това което показва с тялото си, снощи пост със заплахи, сега пост колко е добър и хрисим....шизоидно ли е биполярно ли е.....има нещо.

# 551
  • 221B Baker Street
Аз разговор с психолог не видях. Видях монолозите на Фори и Василиса и кимането на психоложката. Това не е професионална помощ. Вместо да им посочва грешките на тях, тя ги обясняваше впоследствие на нас.

# 552
Знам, че сега някой ще се впрегне, но според мен, тези жени, които пишат, че каквото става в къщи, трябва да си остане в къщи, заслужават да ги бият - след като сами си го искат, защо трябва някой да ги защитава и да им се навира в семейния "уют" Simple Smile

Сега си пуснах предаването, защото вчера не го видях цялото. Не разбирам какво лошо има в това, че Василена се е изнесла от стаята, щом е разбрала, че Никифор е хванал нещо и повръща? Длъжна е да се зарази ли?

# 553
Абсолютно! Така разговор с клиент не се провежда има си правила и техники, кимането може да е знак за съгласие, въобще целия т.нар. разговор беше смешен.

# 554
Сега за първи път забелязах, че Мерал има книги на Тери Пратчет - започвам да му симпатизирам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт