Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 70 438
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 570
Мъжа ти гостенин ли е у вас и не го караш да се събува? Защото Ивана влиза там като съпруга, не на гости. Ние пък се събуваме у нас пред вратата. Гостите ми не се събуват, но чистя веднага след тях. Навсякъде са плочки

# 571
На Фори семейството е изтъкано от патологии-вижте майката, сестрата, вероятността той да няма някакво отклонение май не е висока. Сем.Адамс са за мен. Систъра на колко години е? За баща му знае ли се нещо?

# 572
За мен пък е признак на лошо възпитание да влизаш в чужд дом с обувките... Не знам за другите наистина, но вкъщи с мръсните обувки не се ходи при нас. Като идват някакви майстори за ремонт например, им даваме от сините калцуни, които се ползват по болниците.

Мерал съм абсолютно убедена, че е хитрец, знае правилата на играта и ги играе. Има на моменти леки подхлъзвания, от които бързо се изправя. Наистина и той като Никифор ми активира червената лампичка. Томно затова съм на мнение, че Зарко е най-безобиден от тримата, пък макар и инфантилен. Той най-много да те докара до състояние ти него да откараш на Витоша Grinning И наистина не вярвам тия апартаменти той да ги е избирал, май от предаването са решили да настояват с тая нишка за квартирата, защото последно на екскурзията уж решиха, че излишни пари няма да харчат, а ще ги вложат в къщата на Зарко. Може от предаването да са решили, че мястото не им е удобно за снимки. Със сигурност нямаше никаква логика в първите 2 жилища.

# 573
От фейсбука на Никифор

Нещо не го намирам тоя пост...

# 574
Ей голям проблем, че Мерал се събул и, че иска тя да се събуе. Ако той сам си поддържа жилището е нормално да си го пази. Както е ясно, че Ивана няма навици да поддържа жилище,затова не й идва на ум да се събуе.
Относително избухването на Никифор си мисля, че беше крайно време да реагира.
 Оставам на страна до колко е удачен начина, по който го прави.  Василена се държа безумно с него от първия ден. Майката на Василена е с раздвоение на личността. Първо н сватбата говореше колко търпение ще трябва на Никифор за съжителство с Василена, после че се чувства виновна, че не я е възпитала добре и накрая - аз стоя зад гърба й. Ми майка си. Нормално е да подкрепяш детето си, но виж и неговите грешки.

# 575
Jelly Bean , всички у нас по права линия рода се събуват. Другата линия рода и познати, приятели, като дойдат им казвам да не се притесняват. При това времето беше сухо, бяха с кола, обувките на Ивана нямаше да му нацапат нищо. Пък и тя се захласна да разглежда. Не беше тактично изобщо, но той просто не изтрая и 2 минути, типичен ориенталец за мен. Иначе уж толерантен, широко скроен, ама не е такъв май. Книгата на Руми много обмислено беше сложена видима, спрямо другите книги. Също показателно, този човек играе.

# 576
Не разбирам защо за последното/избраното от Таня и Заро жилище, всеки мълчи за финансовата страна на нещата. Паркинг, незнамси какво... това жилище изглежда с много висок наем.

# 577
А и плюс това Ивана и Мерал са вече достатъчно близки. Много теми на разговор са имали. Шегували са се, карали са се. Приел я е като близка и е нормално да и каже

# 578
Абе за каква книга говорите, че ми стана любипитно? Flushed Кой/я Руми?

# 579
Ето: https://www.gnezdoto.net/mydrost/782-urocite-na-rumi

Последна редакция: ср, 03 апр 2019, 11:22 от Не се сърди, човече

# 580
  • Бургас
Мевляна Руми  - персийски духовник и поет, основател на суфизма

# 581
Tamarau , може и така да е. Но нещо все ми се струва, че Мерал не е това, което виждаме. На мен ми е симпатичен, приятен, всичко е ок. Но...почвам да си мисля, че нещо не е наред и там. Ще видим
На Зарко няма да му струва нищо жилището. Сигурна съм, а и това май наистина, както писа някой тук не са обяви от пазара, а на някои от предаването. Ако са от обяви, нито ги е гледал, нито с брокер контактувал, изобщо никой не ги водеше да показват, котка имаше, хора си май живееха , дори спално бельо имаше. Не, за мен това е подбрано от предаването.
Зарко май хареса първото жилище, но Таня третото. Хич не му се искаше на Зарко да катери стълби май. Погледна настрани и никакъв ентусиазъм не показа.

# 582
Полото не е спасило Форко от настинка, щото нямаше кой да му пази крачетата Joy
Форчо пи вода от всяка локва покрай която мина, щото била светена, пък после се чуди що повръща Joy

# 583
Tamarau , може и така да е. Но нещо все ми се струва, че Мерал не е това, което виждаме. На мен ми е симпатичен, приятен, всичко е ок. Но...почвам да си мисля, че нещо не е наред и там. Ще видим

О, съгласна съм. Определено не го защитавам, но Ивана си е тъпо парче и е ясно на всички

# 584
Но нещо все ми се струва, че Мерал не е това, което виждаме. На мен ми е симпатичен, приятен, всичко е ок. Но...почвам да си мисля, че нещо не е наред и там. Ще видим.

Нищо не е такова, каквото ни го показват.  Предаването е режисирано.  Кадрите са сглобени и монтирани така, че да пасват на замисъла , концепцията и сценария, а не да обслужват истината и реалността.  Тъй че няма да видим. Ще видим само това, което решат да ни покажат. Сеир.

Истината е, че нивото на масата е много, много ниско. Кълве на простотии.  Тук им ги поднасят на тепсия.

Общи условия

Активация на акаунт