Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 70 426
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 555
Знам, че сега някой ще се впрегне, но според мен, тези жени, които пишат, че каквото става в къщи, трябва да си остане в къщи, заслужават да ги бият - след като сами си го искат, защо трябва някой да ги защитава и да им се навира в семейния "уют" Simple Smile

Сега си пуснах предаването, защото вчера не го видях цялото. Не разбирам какво лошо има в това, че Василена се е изнесла от стаята, щом е разбрала, че Никифор е хванал нещо и повръща? Длъжна е да се зарази ли?

Още повече, че детето ѝ тъкмо се е пооправило и е излязло от болницата след лечение на ротавирус.
Айде няма нужда Василена да си зарази отново детето, заради това че нямало кой да бави детето на свекървата.
И аз бих го оставила сам в стаята.
Дори той трябваше сам да ѝ каже да се изнесе при тази ситуация.

# 556
  • Тра-ла-ла
Полото не е спасило Форко от настинка, щото нямаше кой да му пази крачетата Joy

# 557
Цвиля 😂😂

# 558
  • 221B Baker Street
Фори е очаквал тя да му държи ръката, докато той повръща... Айде, нема нужда! За 12 години нито аз, нито мъжа ми е повръщал пред другия!

# 559
Сега за първи път забелязах, че Мерал има книги на Тери Пратчет - започвам да му симпатизирам Simple Smile
Аз пък забелязах книга на Руми, дори беше обърната към нас, за да я заснеме камерата...

# 560
Бялото шалче е виновно.

Слушам коментара в На кафе, за това, че Мерал е събул обувките си. Турски сериали не са ли гледали. Такава е културата на тези хора.  Голям гаф, голямо чудо ......

# 561
"Специалистите" ако имат малко акъл в главата могат да насочат темата към домашното насилие. Хем могат да поговорят за толерантността, която Не трябва да имаме и хем да порицат поведението на Форко очи в очи и да му обяснят къде греши. Някои хора могат много да научат. Ама къде такава висша мисъл...
Т. нар. "специалисти" само вадят на показ грешките и лошите черти от характера на Василена, Христофор го галят с перце, сякаш е петгодишен и не може да понесе суровия свят на възрастните. Повръща ми се и от тях. Толкова пък да са подмолни заради хонорарите от предаването... не е реално чак. Такъв непрофесионализъм показаха, дано си струват парите, които ще получат, защото след този ТВ крах ще трябва да се пенсионират. Не вярвам да имат клиенти повече.
Аз със сигурност не бих ги препоръчала на приятели тези "професионалисти". И думите на мачмейкърката, че рядко се срещали толкова внимателни и обичливи мъже в България..., като Мерал.........Удивително научно прозрение!

# 562
А аз забелязах прекалено малко книги, но във всеки случай са повече от това, което е прочела Ивана. Но може и да има ел.четец Мерал все пак, не знам.

А Форко пак с малоумните представи, че е длъжна жена МУ да слуша тоалетни истории. Тя не може да го понася, а той иска да му бърше устата едва ли не. Това малко както му се полагаше по право целувка и първа брачна.

# 563
И в провинцията си събуваме обувките, като в турските сериали Simple Smile Вчера гледах един корейски - героят влиза в пробна на магазин, а на прага пише на англ. "моля събуйте си обувките".
Коментирам Мерал (а именно, това че за мен няма гаф).

# 564
Интересно би било сега, Мерал да попита Ивана за някои заглавия и автори, да видим какви ще са отговорите и..... И той да се отнесе така с нея, както тя за известните личности

# 565
Сега за първи път забелязах, че Мерал има книги на Тери Пратчет - започвам да му симпатизирам Simple Smile
Аз пък забелязах книга на Руми, дори беше обърната към нас, за да я заснеме камерата...
Да и аз видях книгата на Руми. Другите не можах да видя добре, но тази беше така сложена, че да се види добре.
Но пък и на мен не ми хареса как каза на Ивана да се събуе. Все пак малко жилище, момичето влиза и е любопитно какво е, още не се е нанесла и той веднага "няма ли да се събуеш" на втората минута. Да, в турските сериали е така, ама и там не навсякъде се държи. Колкото и да ми е симпатичен Мерал, нещо в него не притеснява, че има добра маска. Той си има ориенталски манталитет. Ако Фори е уж скрита лимонка, то Мерал не е по-различен и по-добре се владее.

# 566
Гледах снощи, драмите на Василена и Никифор изобщо не ме изненадват, а и не са ми много интересни.

Зарко и треньорката ходиха по някакви доста "измислени" огледи, но това което ме втрещи е неговата неадекватност. Все се мъчи да е оригинален, дори я обижда, това с терариума беше толкова ни в клин, ни в ръкав, че не знам как не му скочи. Жената явно е сдържана и ще играе ролята известно време. Този мъж е инфантилен и според мен е и безотговорен. Изключително ме подразни.

Мерал и Ивана са ми симпатични, имат потенциал сякаш, но тя ми е една идея изкуствена, но от всички двойки, те двамата имат най-голям шанс (не голям, а спрямо останалите просто!), без да съм мачмейкър.

Психоложката Милена още от предния сезон не я хресвам, като изслушваше и Никифор, и Василена, гледаше снизходително, уж с разбиране, но все едно не я интересува особено. Дори не мисля, че и към него има симпатия, изобщо се чудя, освен за сеир, за какво друго са ги събрали тези двама несъвместими хора.
Огледите ги предложи Зарко, дори сам е избрал имотите, ако правилно съм разбрала. Но се държеше дистанцирано при огледите,и когато Таня хареса последния апартамент- обърна наглава настрани. Много странна реакция, трябваше да се зарадва.

# 567
Вие у вас не се ли събувате ?

# 568
Вие у вас не се ли събувате ?
Събуваме се веднага. Но съм си у нас. Ако дойде гост, не намеквам и дори възразявам. В случая беше показателно поне за мен. Това си е ориенталски манталитет. Мерал няма да дава никаква свобода на жена си за мен. Той дори Ивана я приема отсега за 1 месец жена (заради формата) То и аз смятам, че не си подхождат,нищо че снощи бяха много сладки. Жалко за семействата им, мили и добри хора.

# 569
Схванах..... Е, той наистина има такъв манталитет и още отдавна си пролича. Но, ако на нея и допада. Тя и без това трябва малко да се приземи

Общи условия

Активация на акаунт