Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 71 979
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 1 200
И на мен ми се струва ограничено това със зодиите, освен, когато става въпрос за някои основни черти. Но понякога и тях ги няма

# 1 201
Четвъртата двойка са w00x и Систъра.

# 1 202

Недей, че ще умрат от ревност

# 1 203
Горкия 😂😂

# 1 204
# 1 205
  • 221B Baker Street
Пуснах скрийншота от поста на Никифор на страницата на предаването и както предполагах, са ме докладвали за "език на омразата", и от Фейса са ми премахнали поста. А аз не бях написала нито една обидна дума към Никифор! Какви са тия двойни стандарти?! А коментарите ми на неговата страница, естествено, са премахнати от него по съвет на "френдовете" му. Имаше една жена, по-скоро момиче, което яростно го защитаваше и го наричаше "Нико". Пусто не успях да видя профила ѝ, може тя да е приятелката му...

# 1 206
Аз друго се сетих, новата му дружка да вземе да се замисли, ако реши да има дете от този човек, то ще носи гените на свеки и лелята, и дали няма да се проявят в някакъв момент.....

# 1 207
  • Terra incognita
Аз друго се сетих, новата му дружка да вземе да се замисли, ако реши да има дете от този човек, то ще носи гените на свеки и лелята, и дали няма да се проявят в някакъв момент.....
Мисля, че последното, което я вълнува, е това.
Все пак и тя не е много на център, за да се хване на това хоро....

# 1 208
Не знам какъв трябва да е хонорара, за да се изложа пред цяла България с тези драми. Таа и покрай тях .. да завлека и родата да се снима. Предпочитам Смени жената или Съдби на кръстопът.. събрали са шепа психолози, астролози, мачмейкъри, за да правят шоу и после анализи.
Толкова ми станаха скучни , вече едно и също.. Neutral Face

# 1 209
  • София /Абсурдистан
Погледах Васка отблизо. Ми не е хубава изобщо, какво е това самочувствие. Лоша кожа, захлупена горна устна, конска фзиономия. Съжалявам за натурализма, но е вярно.
А с Форко може да си живее добре някоя сгодна женица, приличаща на него.
Апартамента е ...  Laughing излезе истината, форОма знае всичко  Peace
Таня е сухарка, наистина е лишена от живец и истинска усмивка, никак не я харесвам и нея. А Зарко няма да го коментирам, аз ако бях, до сега да съм го фраснала с нещо по тиквата.
Младата двойка са ми симпатични, може пък и да им се получи по-натам, кой знае. И родителите им са супер готини, би било жалко да се разделят.
За колегите психолози няма да отварям дума. Потресаваща некадърност, ама потресаваща! Никой от тях няма специалност, само да завършиш психология в университета, това не те прави психолог, нито ти дава право на самостоятелна практика. но като няма закон за регулирана професия, така е. На всичките  ми клиенти им казвам да си искат да видят сертификата за правоспособност на терапевта си. И ако няма такъв, значи и не е специалист /за протокола - моят е сложен на сайта ми/. Срам ме е за тях.

# 1 210
Фейсбук напоследък е като Северна Корея, свалят, трият, за нищо не става. Всъщност, целият интернет върви в тая посока, не се учудвайте.

# 1 211

Той явно за това така отричаше наличието на 4-та двойка.. да не развали изненадата..
После подхвърли един коментар с колажа със снимките, да замаже очите - че е уж шегичка, а то какво стана LaughingLaughingLaughingLaughing

w00x
извинявай, че на твой гръб е шегата

# 1 212
  • София
Зарко много сериозно бърка лигавенето с чувство за хумор. Той просто няма такова чувство - той си е един лигльо. Ако наистина умееше да разсмива хората с хумор, Таня със сигурност щеше да се забавлява. А той се държи ужасно. На всяка жена би й писнало

Пуловера на Ивана беше страхотен - много ми хареса

# 1 213
  • Terra incognita
Някой каза, че женихът изглеждал като от маалата.

# 1 214
Може и затова да изчезнаха коментарите на майката на Василена - не че тя ги е изтрила, а от фейса са ги цензурирали...

Общи условия

Активация на акаунт