Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 71 958
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 1 215
Зарко много сериозно бърка лигавенето с чувство за хумор. Той просто няма такова чувство - той си е един лигльо. Ако наистина умееше да разсмива хората с хумор, Таня със сигурност щеше да се забавлява. А той се държи ужасно. На всяка жена би й писнало

Пуловера на Ивана беше страхотен - много ми хареса

Напълно съм съгласна и за двете неща

# 1 216
Пуснах скрийншота от поста на Никифор на страницата на предаването и както предполагах, са ме докладвали за "език на омразата", и от Фейса са ми премахнали поста. А аз не бях написала нито една обидна дума към Никифор! Какви са тия двойни стандарти?! А коментарите ми на неговата страница, естествено, са премахнати от него по съвет на "френдовете" му. Имаше една жена, по-скоро момиче, което яростно го защитаваше и го наричаше "Нико". Пусто не успях да видя профила ѝ, може тя да е приятелката му...
Предлагам да се сигнализира страницата, като подтикваща къв омраза и насилие и нарушаване на стандартите на общността:

# 1 217
  • Terra incognita
Още в началото няколко човека бяхме отвратени от постовете и чувството за хумор на Лисан, ама някои се сопнаха, че си правим прибързани изводи от някакви си неща във фейса и това нищо не означавало. Нà ви сега 😂

# 1 218
  • 221B Baker Street
Странното е, че всички ме нарочиха за приятелка и фенка на Василиска... И че снимката, която пуснах, е монтаж. Изобщо, лансираха се всякакви версии за световен заговор чрез монтажи и фотошопи, но не можеха да повярват, че "Нико" е писал това. Той е толкова сладък, бял и добър, колкото халва по Заговезни...

# 1 219
  • София
Четвъртата двойка са w00x и Систъра.
Той за това ли така деликатно се покри, откакто анонсираха четвъртата двойка 😂

# 1 220
Аз друго се сетих, новата му дружка да вземе да се замисли, ако реши да има дете от този човек, то ще носи гените на свеки и лелята, и дали няма да се проявят в някакъв момент.....
Вайвай, едно малко Адамсче 😁

# 1 221
На мен ми е жал за участниците, всеки е отишъл с някакви надежди да срещне човек, който му допада, а вместо това се оказва във филма "Или изтърпяваш този идиот, който сме ти избрали, или плащаш N хиляди неустойка". А пък  психолозите с кой акъл са се навили да участват в такъв формат като си знаят възможностите, не знам. Защото в техния случай определено лоша реклама има и те си я направиха. Предаването се рекламира като "Социален и телевизионен експеримент, който проследява живота на три двойки, събрани от професионални експерти на принципа на matchmaking.". Аз като гледам какъв професионализъм извира от този екип професионални експерти, дълбоко се съмнявам, че те са успели да оженят и себе си. Не знам какъв е рейтинга на предаването, но не ми се вярва да има трети сезон, ако не плащат хонорари на участниците както в Биг Брадър. Сто процента неуспеваемост на двойките за два сезона, талант се иска да се постигне. И поне да беше интересно заснето, а то скучно, предвидимо и досадно, добре че на запис може да се превърта.

# 1 222
  • Варна
    А чухте ли когато Мерал презентираше спалнята на Ивана и каза нещо от рода на  "И тук в СЛЕДВАЩИЯТ МЕСЕЦ ще си прекарваме..". Това не е изказване на човек, който наистина е сключил брак и има намерение за съвместен живот. Явно всичко е..

# 1 223
    Аз с удоволствие бих докладвала страницата - преди по подобни причини докладвах страница на друго предаване на Нова, обаче нямаше никакъв ефект - официалните страници са защитени във Фб.

# 1 224
    • София
    Според мен маман е скорпион или рак.

Може и козирог да е. Моята свеки е козирог и доста прилича на Форината мама, като се ядоса Simple Smile

# 1 225
    Защо пък да са защитени, дреме им на Фейсбук за Нова телевизия, ако много хора докладват мисля че ще им направят някакъв проблем. Аз поне я докладвах.

# 1 226
    • София
    Още в началото няколко човека бяхме отвратени от постовете и чувството за хумор на Лисан, ама някои се сопнаха, че си правим прибързани изводи от някакви си неща във фейса и това нищо не означавало. Нà ви сега 😂
    Тези "някои" още упрекват Таня в сухарщина и липса на чувство за хумор, а хвалят Лигльото, че искал да и освежи живота с великото си чувство за хумор... да се смееш ли, да плачеш ли...  #Crazy ooooh! hahaha

# 1 227
    И аз ги докладвах - ще видим какъв ще е отговорът, но не вярвам, че ще стане нещо от това...

# 1 228
    Обаче бройката на френдовете на Форчо у фейса главоломно нараства, което за мен лично е непонятно.

# 1 229
    Тези "някои" още упрекват Таня в сухарщина и липса на чувство за хумор, а хвалят Лигльото, че искал да и освежи живота с великото си чувство за хумор... да се смееш ли, да плачеш ли...  #Crazy ooooh! hahaha

Снощи тя сама каза, че и липсва чуство за хумор.

Общи условия

Активация на акаунт