Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 71 971
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 1 230
Аз си мисля, че маман е Коза...малко контрол фрийк ми се види...

# 1 231
  • София
Обаче бройката на френдовете на Форчо у фейса главоломно нараства, което за мен лично е непонятно.
Закъсали има, колкото искаш... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 232
  • София
Още в началото няколко човека бяхме отвратени от постовете и чувството за хумор на Лисан, ама някои се сопнаха, че си правим прибързани изводи от някакви си неща във фейса и това нищо не означавало. Нà ви сега 😂
Тези "някои" още упрекват Таня в сухарщина и липса на чувство за хумор, а хвалят Лигльото, че искал да и освежи живота с великото си чувство за хумор... да се смееш ли, да плачеш ли...  #Crazy ooooh! hahaha
Снощи тя сама каза, че и липсва чуство за хумор.
Човек трябва да усеща нюансите... беше с известна ирония, за да не каже директно, че тъпака няма представа на кое му се вика хумор... Sunglasses

Всъщност, ако поконтактува още малко с него, може напълно да забрави, че някога е имала такова чувство... Joy

# 1 233
  • София
Ох, най-накрая ви изчетох

Само да кажа, че Василена е пълно копие на майка си. Мама си живее в някакъв балон, в който тя не остарява, изглежда млада и прекрасна, облича се екстравагантно и дъщеря й е центъра на вселената. Василена е в своя балон, който се намира в средата на маминия балон - тя е центъра на вселената. Балон в балона - пълно капсуловане и отчуждаване от реалния живот, и за двете. Смешни карикатури са тези две жени. Изглеждат потресаващо за възрастта си, но не могат да го приемат и се опитват да демонстрират младежко поведение и визия. И така стават още по-смешни.

# 1 234
Скрит текст:
Още в началото няколко човека бяхме отвратени от постовете и чувството за хумор на Лисан, ама някои се сопнаха, че си правим прибързани изводи от някакви си неща във фейса и това нищо не означавало. Нà ви сега 😂
Тези "някои" още упрекват Таня в сухарщина и липса на чувство за хумор, а хвалят Лигльото, че искал да и освежи живота с великото си чувство за хумор... да се смееш ли, да плачеш ли...  #Crazy ooooh! hahaha
Снощи тя сама каза, че и липсва чувство за хумор
.
Чувството за хумор на Зарко е поведение на тинейджър. Предвид визията му, звучи нелепо  и по скоро вбесява, отколкото да разведрява.

Последна редакция: чт, 04 апр 2019, 11:43 от Mama_Nana

# 1 235
  • Sofia
Преди малко в рекламите показаха новият участник.Жената даваха ли я?

# 1 236
Скрит текст:
Снощи тя сама каза, че и липсва чуство за хумор.
Човек трябва да усеща нюансите... беше с известна ирония, за да не каже директно, че тъпака няма представа на кое му се вика хумор... Sunglasses

Съвсем сериозна ми се видя, но както и да е. За мен и двете крайности са неприемливи.  Обичам да се шегувам, разбира се с подходящите хора Simple Smile, когато имаш подходящ човек срещу себе си някакси тези неща си идват от само себе си.

Последна редакция: чт, 04 апр 2019, 11:17 от Никрис

# 1 237
  • Варна
Някой беше пуснал снимка на Васа от млади години. Там изглеждаше много добре. От тези подобрения и филъри снощи устата й се набиваше на очи. Снимаха я постоянно в профил, устните все "нацупени". И беше ужасно нервна, постоянно пиеше кафе, може би да не се развика. Опитваше се да се овладее, явно се усети колко много се излага с пристъпите на истерия. Майка й е потрес. В първия епизод много повече ми допадна, снощи беше фалшива отвсякъде. Форито няма да го коментирам, поне не приказваше много - да не се излага.
А след като ви четох коментарите, гледахме предаването на запис с мъжа ми и изпопадахме от смях със сандъчето на Лиско. Не знам колко е тежало, зад него Таня мъкнеше 2 големи куфара, без да се оплаква.
И аз симпатизирам на най-младите. За тях има шанс.

# 1 238
Слагайте цитатите в скрит текст, темата е направо нечетима от тях.

Мамата на Васа е направо потрес. Искам да видя бащата обаче. Любопитно ми е какъв мъж ги търпи тия двете кукундрели.

# 1 239
  • 221B Baker Street
Че Лиско пресолява манджата и изплисква легена отвсякъде, е ясно. Обаче и Таня като цяло си е сухарче. Не знам, сигурно ролята ѝ трябва да е такава, то и без това всичко е театър в това предаване. Едва ли живеят заедно изобщо, та да се налага да търпи каквото и да е от страна на Лисан.

# 1 240
Аз пък искам да видя бащата на Фори, защото и там са 2 кукундрели. Ако, разбира се, човекът е жив и здрав и не е случило нещо фатално.

# 1 241
  • София
Сигурна съм, че Таня има чувство за хумор и то деликатно. Колкото повече отсреща се лигондрят, ти ставаш с крайно сериозен вид, за да подтикнеш лигльото да се спре. Ако се усмихнеш или му отвърнеш на тъпизма, той съвсем ще реши, че е успял да те развесели и ще се размаже, като децата. То и без това Линдзьо (Зарко) се смята за велик шоумен.
Както споменах, за пръв път гледам това предаване, но изглежда много режисирано и общуването съвсем не е непринудено. Представям си как събират двойките и им казват: Хайде, камера работи, започвайте да си говорите! Предполагам затова са избрани тези "характери", за да има някаква тръпка. Ама, гледаме избор на квартири 10 минути, стягане на куфари 10 минути, безсмислени разговори... Като ще е сценарий, поне да измислят предизвикателства, да ги поставят в ситуации.
Мерал и Ивана с нищо не показват, че са младоженци. Бяха на почивка вече, опознаха се, една по-страстна целувка не видях, млади хора.

# 1 242
  • Тра-ла-ла
Някой назад изрази мнение, че само Лиско и Таня са консумирали брака. А, бе, как си го представяте? Тръгнат да правят нещо, а той ръси лакърдиите си Laughing Абсурд

Имаше един епизод на "Секса и града", в който палавата Саманта си беше хванала някакъв любовник, който беше лигав и в леглото й каза "моето гущеЛче в твоята катеричка" или нещо подобно...и целият й мерак се изпари hahaha

# 1 243

Мерал и Ивана с нищо не показват, че са младоженци. Бяха на почивка вече, опознаха се, една по-страстна целувка не видях, млади хора.

Каква страстна целувка очакваш? Та тя не го харесва, толкова е очевадно!

# 1 244
  • 221B Baker Street
Абе, изобщо, в тоя сезон всички жени са разочаровани от избора на мъж...

Общи условия

Активация на акаунт