Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 71 962
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 1 290
  • София
Снощи гледах малко, та ми направи впечатление, че Ивана е доста дръпната вече. Мерал има едни очаквания към съпругата си, които Ивана не покрива. Как не трепна това момиче, поне първата сутрин да бяха станали заедно, да се завърти, да направи кафе...Той стоял да я чака да се наспи. Никакво отношение и уважение не показа тя към него.
Е, защо? Той като става в 7, тя длъжна ли е да скочи? Не за пред камерите, а по принцип. Понеже мен няма сила на света, която да ме накара да ставам, ако не се налага. А това да направя кафе на голям човек, който има две ръце не е като да се налага.

# 1 291
Още в началото няколко човека бяхме отвратени от постовете и чувството за хумор на Лисан, ама някои се сопнаха, че си правим прибързани изводи от някакви си неща във фейса и това нищо не означавало. Нà ви сега 😂
Да, аз съм от тях! Но и на мен, ми дойде прекалено!!!
Жалко, в началото мислих, че им се получава! В анкетата пробвах да гласувам и за тях(гласувах за Ивана и Мерал), но не можа за двете двойки.
Много, много ми се иска Джони и Мери да са щастливи Заедно!💖🍀, но по това, което чета, взех да се отчайвам!😢

# 1 292
  • София
Някой може ли да даде линк към интрото за следващия епизод?
Присъединявам се към молбата на butterfly_s , моля, някоя добра душа да сподели линк.

# 1 293
  • София
Аз гледах промото вчера. Върнах си го и го изгледах.

Показаха Форю (локума) и Василена на 2 стола пред психоложката, която ги питаше "Ще останете ли заедно".
Joy Joy Joy hahaha hahaha

4 от 15 избраха и пак не се класирах. Sad
Радвай се на късмета си... иначе всички очукани самотни лели, щяха да те налазят...  smile3521

# 1 294
Човекът с анцуга и този с картофките е един и същ, доколкото разбрах. Този бил някакъв случаен, с който са я уредили, но така и не се е стигнало до връзка.
А преди него явно е имала хубави връзки, щом тя самата каза, че е била щастлива.
За бащата на детето така и не разбрахме какво точно е станало - може да я е излъгал нещо и като по-млада да е била доверчива...

Какъв точно е случаят с апартамента на Светозар? Питам за подробности, щом има запознати?

# 1 295
  • Бургас
Той -  ни дом като дом, ни кола - като кола, ни хумор като хумор...какво да й предложи?! Определено е била и тя с други очаквания.
Точно този участник (тъй като го познавам отдавна) е причината да се регистрирам тук. Смея да твърдя, че ако Вие изпаднете в неговото положение (на 50 години, сам, на улицата с дрехите на гърба си) домът му ще Ви се види като палат.

Не е перфектен, но не се е предал - бори се както може и се мъчи да приема всичко на майтап.  
Ами адмирации за борбеността, но ... до там. А "всичко на майтап" е равнозначно на бягане от реалността често. Аз лично съм се погрижила да не изпадам до неговото полежение, дори сега, какво остава на 50+...А ако случайно съдбата ми погоди такъв номер, със сигурност  няма да тръгна да се омъжвам, преди първо да съм изплувала от блатото.

# 1 296
  • Тра-ла-ла
Някой може ли да даде линк към интрото за следващия епизод?
Присъединявам се към молбата на butterfly_s , моля, някоя добра душа да сподели линк.

Никъде не е качено. Дебнете във ФБ страницата на предаването

# 1 297

Точно този участник (тъй като го познавам отдавна) е причината да се регистрирам тук. Смея да твърдя, че ако Вие изпаднете в неговото положение (на 50 години, сам, на улицата с дрехите на гърба си) домът му ще Ви се види като палат.

Не е перфектен, но не се е предал - бори се както може и се мъчи да приема всичко на майтап.  

А дали, точно защото приема всичко на майтап, не се докарал до това положение?

# 1 298
  • София
Той -  ни дом като дом, ни кола - като кола, ни хумор като хумор...какво да й предложи?! Определено е била и тя с други очаквания.

Зарко дразни с инфантилното си поведение и очевидно не може сериозно да се вземе в ръце и да подреди живота си. Ето, Таня се опитва, а той се прави на шут. Как точно се бори?

За Мерал и Ивана. Когато двама души се обичат и са в началото на съвместен живот, от само себе си режимите им си пасват и приобщават - обикновено заспиват и се събуждат заедно. Нямат ангажимент към дете, което да ги буди или да водят на градина, училище. Тоест, в момента ангажиментът им е един към друг. Ами, като той стане рано и ти направи кафе, ти защо да не си вдигнеш дупето на другия ден по-рано, за да го посрещнеш и ти с кафе? Трябва да има някаква взаимност, когато двама души делят един матрак... плаващи пясъци. Satisfied

# 1 299
Скрит текст:

Когато човек преживее някаква трудност разбира, че животът не е майтап и подхожда сериозно. При него вероятно не се е стигнало до отчаяние и депресия, но изпада в еуфория, което другата крайност.

# 1 300
Прави сте, че нещо стана с Танчето след огледа на неговата къща. Тя май очакваше да е зле къщата, но да няма баня не беше предвидила - честно казано и за мен това щеше да е решаващо! Освен това тя много добре се владее и не би показала, че още преценява партньора и й трябва време - за това първо реши, че е по-лесно да изтърпи малко неудобства, пред това да хвърля пари за наем докато още се чуди ще го бъде ли, после пък като видя колко много са неудобствата - май реши, че е по-добре да платят наем-два, пред това да правят основни ремонти. Накрая май от продукцията им намериха или платиха някаква временна квартира.

Аз писах, че двамата са консумирали брака - така ми се струваше, от нейното поведение - свободно си седи на коленце, притиска се до него и т.н., пък и той ми изглеждаше точно като мъж, който отдавна не беше правил секс и сега направо лети, защото се е случило. Нещо почвам да се разубеждавам обаче - този коментар за пускането на език на неговата страница, освен че беше грозен и проява на неуважение, май показва, че това е единственото дето му се е случило по-така! Simple Smile Пък и в него се заражда някаква недоволство срещу Таня - може да е от това, че секса все още е мираж! Simple Smile

Като съм почнала темата за секса - видяхте ли как Ивана подкачи нещо Мерал за масата - дали бил правил глупости на нея, че даже се качи момичето да види дали е удобна Simple Smile и Мерал вместо да влезе в същия тон - някак веднага се дръпна и почна да обяснява, че нищо не бил правил никъде - едва ли не оправдания някакви! Simple Smile Още не мога да го преценя - от една страна човека се надява да си прекара  хубаво "един месец на матрака" Simple Smile, от друга пък ми изглежда доста притеснен и май възпитанието му не позволява да  задълбочи отношенията си така публично с жена без да сигурен, че нещата са сериозни.

# 1 301
  • София
Монако, ами...мога да върна друг жест. Но да стана по тъмно, абсурд. Особено ако мога да спя до обяд.

# 1 302
  • София
Джулая, благодаря!

# 1 303
Понеже излиза, че изкарваме всички мъже лоши, да си кажа, че горе-долу харесвам Мерал - не за мен, защото е от друга култура, не знае кой е Харисън Форд и е по-млад с 3-4 години, но като изключим тези неща, не смятам, че има особени недостатъци.
 Ето - пиша позитивен коментар Simple Smile

# 1 304
Човекът с анцуга и този с картофките е един и същ, доколкото разбрах. Този бил някакъв случаен, с който са я уредили, но така и не се е стигнало до връзка.
А преди него явно е имала хубави връзки, щом тя самата каза, че е била щастлива.
За бащата на детето така и не разбрахме какво точно е станало - може да я е излъгал нещо и като по-млада да е била доверчива...

Какъв точно е случаят с апартамента на Светозар? Питам за подробности, щом има запознати?

Този човек случаен, онзи льольо, трети я бил наранил, четвърти не знам какво си, ама наистина принцеса таз бре. То и майка и не можа толкова добре да я оправдае. Още помня изражението на кумата, когато разбра за участието и каза, че не е за там, но ще я подкрепи. Да питам аз как се нарича жена, която ражда дете от семеен мъж.  Питате се защо не е казала -не, когато не го е харесала. Ма на мен повече Форито ми изглежда, че се забави и чудеше, отколкото Василена и съм сигурна в това, защото очаквах да откаже Форчо. Не каза Не, защото не беше сигурна какви са му финансите. Първото, за което го попита беше директно за кола и пари, да каже че си пада малко кифла. Май не ви направи впечатление това. Не че Форчо е мъж на място, ама това на каквото и да попадне не знам дали ще бъде изтърпяно от който и да, както и Форчо от жена. Дори така погледнато са си подходящи.
Защо да е значителна разликата
Ивана 23- Мерал 31
Василена 33- Никифор 41
абсолютно еднакви разлики, ама на първите не ви се вижда голяма, че и Ивана е без дете дори.

Общи условия

Активация на акаунт