Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 71 966
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 1 275
Тази Таня в Йордания хич не изглеждаше толкова напрегната и сериозна... Хм... Не ,че оправдавам поведението на Зарко, де… Няма да ги бъде и тези двамата,ясно е !!

# 1 276
  • Обран бостан ;)
Абе, изобщо, в тоя сезон всички жени са разочаровани от избора на мъж...

За жалост нивото на жените е такова, че точно тези (или подобен тип мъже) са единствените, който биха имали някакво желание да живеят с тях.

Претенциите на жените във формата са други, но реалността е такава. Просто нямат какво да предложат.

# 1 277
Хора ама много ви моля с тия зодии, нищо не определят само те. То така излиза, че на света има само 12 вида характери според зодията. Ако наистина гледаме астрологията си зависи и от асцендент, фаза на луната, планети и пр. И да не забравяме първите 7, среда, бит, семейство, времена и нрави...

Всъщност според психолозите са 16. Simple Smile
https://www.16personalities.com

------

Аз гледах промото вчера. Върнах си го и го изгледах.

Показаха Форю (локума) и Василена на 2 стола пред психоложката, която ги питаше "Ще останете ли заедно". Създадоха съспенс определено с тоя отворен въпрос без отговор.
После показаха едно момиче, което казваше на майка си, че ще участва в предаването.
След това имаше един мъж, който казваше, че ще участва в предаването.

И не, нито един от двамата не беше от малцинствата. Изглеждаха си чисти Българи.

4 от 15 избраха и пак не се класирах. Sad

# 1 278
Не зная за Лиско, но Таня вярно като герой на социалистическия труд, бе усмихни се малко бе жена....
По едно време му говореше с тон, все едно е нейна гимнастичка и не иска да си изпълни съчетанието.

# 1 279
  • ГО
Снощи гледах малко, та ми направи впечатление, че Ивана е доста дръпната вече. Мерал има едни очаквания към съпругата си, които Ивана не покрива. Как не трепна това момиче, поне първата сутрин да бяха станали заедно, да се завърти, да направи кафе...Той стоял да я чака да се наспи. Никакво отношение и уважение не показа тя към него.
Зарко, охххх, нетърпим. Много мразя подобни лиготии от зрял мъж. Най-малкото на възрастта му не отиват подобни лигочи. Таня ми се струва изтрезняла, не ги виждам занапред заедно. Според мен тя търси зрял, улегнал, сериозен, устроен мъж - нищо подобно на Зарко.  Crazy

# 1 280
Зарко може на моменти много да се лигави, но това е неговия начин да избяга от скучния, гаден живот. Така той се справя с живота. А в някои кадри като я гледам Таня и на мен ми иде да и избълвам 100 вицове и простотии.. Едно хладно отношение, студено, дойде реалността.. върнаха се от медения месец.. там не и пречеше, че той се бъзика и двамата се смееха и се радваха. Тя вероятно иска мъж, който да е много стабилен и сериозен, ако е така, защо тръгна с 7 куфара да живее с непознат..
Има нещо гнило и в миналото на Зарко, но не ми е противен. Държал се лигаво и тн, не забравяйте, че на 50 мъжете се чувстват като в пубертета.. искат да се доказват, да се забавляват, да се разведряват..
При Таня контролът върху хората около нея е много изявен, това и е професионално изкривяване и е много стриктна, заради работата си.

# 1 281
  • Бургас
Тази Таня в Йордания хич не изглеждаше толкова напрегната и сериозна... Хм... Не ,че оправдавам поведението на Зарко, де… Няма да ги бъде и тези двамата,ясно е !!
Eуфорията я е държала още; не  го е била поопознала Зарко; не й се е налагало да ръси реплики по сценарий в нагласен за снимки дом и тн. А Светозар, като на празник в детската градинка, сред камери и публика се чувства длъжен "да блести" още повече с чувство за хумор и не се усеща кога да спре. Инфантилизмът му още по-ярко се бие с нейния сценичен и всякакъв ступор от "семейната" ситуация. Наистина  усещах Таня  по-искрена и ангажираща се с  идеята "брак", сега е поотегчена и разочарована и трудно го прикрива. Той -  ни дом като дом, ни кола - като кола, ни хумор като хумор...какво да й предложи?! Определено е била и тя с други очаквания.

# 1 282
Определено е била и тя с други очаквания.
Да, била е с очаквания да и изберат мъж с готов дом, та да се нанесе. Напоследък изобщо не я виждам като искрена. Лисан като я гледа каква е киселица, се опитва да я накара да се усмихне, до колкото си може.
Като не го харесва, защо се повлече по квартири с него, да взима пример от Никифор и Василена.

# 1 283
  • София
Лисан е като някаква карикатура Simple Smile

# 1 284
  • София
Целта на предаването е да докаже на мъжете, че дори и да се оженят и на сватбено пътешествие да идат -  секс няма да видят Simple Smile
Остава им утехата за онези мили сутрешни мигове... в самотното легло... Joy

# 1 285
Имам чувството, че Светозар се държи нормално когато камерите не снимат, а като ги пуснат и им кажат "екшън" и той направо се улива. Прави ми впечатление как го поглежда Таня с тип поглед "сега пък какво ти стана". Преиграва определено и все поглежда към камерите дали го следят.

# 1 286
  • Тра-ла-ла
Никак не е лесно да се комуникира с мъж, който нон стоп се прави на клоун и не може едно нормално изречение и отговор да даде. Особено когато се очаква сериозно отношение. Аз, която имам голямо чувство за хумор, започвам да изпитвам досада и голямо раздразнение с такива екземпляри. Те нон стоп ръсят щуротии и очакват и ти нон стоп да им влизаш в майтапите. Ами изтощаващо е. И наистина, когато има сериозна работа да се мисли, да се върши....наистина отношенията стават като майка с дете. Чудиш се как да озаптиш лапето

# 1 287
  • Обран бостан ;)
Той -  ни дом като дом, ни кола - като кола, ни хумор като хумор...какво да й предложи?! Определено е била и тя с други очаквания.

Точно този участник (тъй като го познавам отдавна) е причината да се регистрирам тук. Смея да твърдя, че ако Вие изпаднете в неговото положение (на 50 години, сам, на улицата с дрехите на гърба си) домът му ще Ви се види като палат.

Не е перфектен, но не се е предал - бори се както може и се мъчи да приема всичко на майтап.  

# 1 288
Пропуснах да видя новата двойка Sad

Не знам вчера защо няколко души в предаването казаха, че Василена не знае какво иска - тя определено знае какво иска. След като казва, че е имала хубави връзки, в които се е чувствала щастлива, сигурно иска нещо подобно, а не да прави компромиси.

Защо са решили да дават нова двойка - сигурно драмата с Никифор и Василена приключи окончателно и повече няма да ни занимават с тях?
Цитат

Ма какви хубави връзки е имала Василиса, че не разбирам. Разказваше на Никифор за някакъв дето дори картофки не и купил, а тя отишла сама да си вземе. Друг бил по анцунг на срещата и само се опитвал за секс, а тя срамежлива била. Дори бащата на детето не иска да я вижда, не се е оженил за нея, да не би тя да не е искала случайно, има си щастливо семейство и така... Що не обсъждате защо семеен мъж е хванала и родила от него. Защото нещо такова коментирахте. Такава да се залепи за моя без коса и без подобрения ще остане. А на майка и няма какво да обяснявам- Тази жена най-вече е за психолог и помощ. Всичко което е Василена в момента дължи на майки си

Последна редакция: чт, 04 апр 2019, 13:26 от Анонимен

# 1 289
Някой може ли да даде линк към интрото за следващия епизод?

Общи условия

Активация на акаунт