Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 71 974
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 1 260
Целта на предаването е да докаже на мъжете, че дори и да се оженят и на сватбено пътешествие да идат -  секс няма да видят Simple Smile

# 1 261
Целта на предаването е да докаже на мъжете, че дори и да се оженят и на сватбено пътешествие да идат -  секс няма да видят Simple Smile
Оф вие пък с вашия секс. Ако имаше свестни мъже в предаването, можеше и да видят😉

# 1 262
Разбрахме, локумчо, че тебе ти трЕбЕ кекс и после всичко ще е точно Wink

# 1 263
Зарко прекалява с шегите, но наистина иска да я разведри, макар е недодялано. Ама Таня ми е като на производствено събрание и гони план за петилетката. Вярно че е спортист човек, дисциплиниран и организиран, ама той нещо й говори, тя шари с поглед по гардероба и си подрежда пуловерите.

"Гони план" жената, защото вече е безкрайно отегчена от партньора си. Съвсем умишлено го игнорира (не само в споменатата ситуация) и дори камерите не могат да я накарат да промени поведението си. Светозар може да не е лош човек иначе и да има своите достойнства, но на преден план до момента изпъква само... недодяланото му, както ти казваш, чувство за хумор... Снощният му коментар, че искал да я развесели и да ѝ помогне да се отпусне показва липса на трезва оценка за случващото се. Няма подход човекът и се опитва да се оправдае за това. Ще е интересно, ако Таня му е дала шанс и след края на снимките.    

Тябваше да измаже една стена у тях като за начало докато жена му бърка с миксера, щеше да е на другия полюс сега Hands Muscle

# 1 264
Аз получих това, каквото и да значи:

Аз също искам да видя бащата на Никифор, че кукундрелите са си баш неговите роднини.

# 1 265
Този човек няма никакви перспективи в живота, освен да стане клошар (ако приятелят с къщата го изгони). Странно ми е, че има профил, след като се видя, че не се интересува от Интернет.

Вече десет пъти се писа тук, че къщата е на родителите му, така че няма кой да го изхвърли на улицата. А ако имаш предвид театъра с прокарването на интернет и неговата незаинтересованост, ми предвид това, че всичко е фейк по-неприятно ще ми е да хукне уж да търси провайдъри и да подписва празни листа вместо договори. Още повече че се видя, че апартаментът се предлага за краткосрочно настаняване и задължително в тази връзка ИМА интернет.

# 1 266
Оф вие пък с вашия секс. Ако имаше свестни мъже в предаването, можеше и да видят😉

и какво е свестен мъж ?

# 1 267
Локум, свестен мъж би бил антипода на Форчо.

# 1 268
  • София
Даа, нещо в общуването се е счупило от момента на огледа на Танчето на къщата на Зарко.  Следващия епизод трябваше да се нанесат в една по-читава стая с легло и да започнат "леките" ремонти (то си е реновиране направо), а вечер с винцето до камината. Така изглеждаше, че ще се случат нещата и можеше да тръгнат. Зарко ще не ще трябваше да започне ремонта. Това с квартирите сигурно е предложение на продукцията, да си направят снимките. Едва ли има пари за ремонти. Сигурно се е надявал забавният Лиско да намери жена с уреден дом, в който да живеят заедно, но Таня още в началото си каза, че иска нов живот в нов дом. Сега и двамата насила се мъчат в квартирата. И как ще си на квартира и едновременно ще ходиш на работа и ремонти ще правиш в Симеоново?

... На локума му следя постовете, много ми е съмнителен. Форчоооооо!

# 1 269
Локум, свестен мъж би бил антипода на Форчо.

е опиши го де - този е висок, свестния мъж нисък ли е ?

# 1 270
Защо ме караш сега да разтягам излишни локуми. За мен даден мъж е нормален, за Гичка-ще е друг. Най-важното ми е да не е дърт ерген на 40, живеещ цял живот под полата на мама и кака и смятащ, че с 500 лв.ще живеем чудесно-ние двамата и едно новородено.

# 1 271
На първо място, Локумчо, свестният мъж не задава глупави въпроси.

# 1 272
Защо ме караш сега да разтягам излишни локуми. За мен даден мъж е нормален, за Гичка-ще е друг. Най-важното ми е да не е дърт ерген на 40, живеещ цял живот под полата на мама и кака и смятащ, че с 500 лв.ще живеем чудесно-ние двамата и едно новородено.

За тебе говорим сега - значи мъж на 38, който живее самостоятелно, получавас 800 лв на месец ти покрива критерия ?

# 1 273
Локумче, за мен най-нормален е моят си мъж, на 26 е и изкарва повече от 800. Ок ли си?

# 1 274
  • София
Направи ми впечатление, че Ивана, когато слизаше от колата пред дома на Мерал - джанката беше цъфнала. А те, дето му е думата цъфнаха миналата седмица в София.
Ни 14 февруари, ни 8-ми март ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт