Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 69 939
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 1 575
  • София
В грешка сте, запознаха се на сватбата си, просто са си симпатяги, предполагам затова ги оставиха като жокер Wink

Оо, да не пуснем детективска агенция, тук всичко се знае. Smirk
Последно - снимките приключват една седмица след сватбата, така ли?

# 1 576
Да обобщим ситуацията до момента.
- двойка "Куку и Пипи" , събрана за сеир. Участници: Муньо Маминсладък и Претенция Меркантилнова , плюс няколко второстепенни, но ключово важни герои, всички близки роднини с дефицити.
- двойка "Ориент експрес ", събрана за радост на любителите на турски сериали с цел културно обогатяване. Участници: Чалга Кухолейкова и Ориент Финансов плюс знайни и незнайни холивудски звезди.
- двойка "Старо злато" , събрана с цел превъзпитание на опърничавия.  Участници: Кумчо Лиско Шегаджията и Ледената Кралица. Епизодичен герой : къща с външен кенеф.
За десерт - двойка " Рок любов" , очаквайте скоро.

Жанр: телевизионна комедия с елементи на хорър. Сценарий - слаб към лош.

# 1 577
В грешка сте, запознаха се на сватбата си, просто са си симпатяги, предполагам затова ги оставиха като жокер Wink
А жокер..за измиване на ръцете ги ползват, щото явно им се е получило.
Пък дали са симпатяги или не ще видим. Аз съм скептична.
Изобщо това вадене на "резерви" много ми намирисва. Ама много..Има нещо гнило в Дания, Хорацио...

# 1 578
  • 221B Baker Street
Ще чакам новата двойка с нетърпение, искам да видя нещо смислено за радост на окото.

# 1 579
Той по време на снимките е доста пухкав и шкембето му не е малко. Може да спортува шах.
Мъжът ми каза, че е с 20 кила по-малко сега от това, какъвто го видяхме по телевизора и едва го е познал. Даже го е питал: абе ти ли си, верно? Хах

# 1 580
  • Тра-ла-ла
Да обобщим ситуацията до момента.
- двойка "Куку и Пипи" , събрана за сеир. Участници: Муньо Маминсладък и Претенция Меркантилнова , плюс няколко второстепенни, но ключово важни герои, всички близки роднини с дефицити.
- двойка "Ориент експрес ", събрана за радост на любителите на турски сериали с цел културно обогатяване. Участници: Чалга Кухолейкова и Ориент Финансов плюс знайни и незнайни холивудски звезди.
- двойка "Старо злато" , събрана с цел превъзпитание на опърничавия.  Участници: Кумчо Лиско Шегаджията и Ледената Кралица. Епизодичен герой : къща с външен кенеф.
За десерт - двойка " Рок любов" , очаквайте скоро.

Жанр: телевизионна комедия с елементи на хорър. Сценарий - слаб към лош.
Хахаха. Яко е

# 1 581
Ясно, че трябва в сценария поне едната двойка прави секс. Коя обаче Wink

# 1 582
  • София
Новата Simple Smile

# 1 583
Новата Simple Smile

Разбрах, че ще има нова двойка. Нямам търпение да ги видя и да кажа, че не стават Simple Smile

# 1 584

Ти за друго освен за секс можеш ли да пишеш?

# 1 585
  • София
Оооо!!! Сигурна бях! Тия не могат да мачнат успешно и два гълъба! Амааа какъв ми е зора да гледам сватбата на хора дето се обичат и познават? Тия тотално ни взеха на ебавка.

Приятелката на Ивана, която е била на сватбите също каза , че са 4 двойките.

После ми беше писала, че една от двойките се познават и даже са заедно и са ги избрали , за да им направят успеваемост, а на тях интересна и запомняща се сватба.
Тогава още не бяха давали сватбите на Таня и Лисан и Васа и Форьо.
След, като ги изгледах реших, че може би има фейк информация. Но с тези новите, започвам да се замислям...Защо точно тях оставят. Мхм...

# 1 586
Предаването е снимано до края на март месец, това е потвърдено пак от инстаграм профила на Ивана. Мисля че са започнали снимки януари и февруари са били сватбите. Ще се излъчва до май месец, до тогава не мога да кажат дали са заедно или не са двойките.

Не разбрах, коя двойка са били заедно преди предаването?

# 1 587

Последно - снимките приключват една седмица след сватбата, така ли?

НЕ!
Снимките са приключили една седмица, след като започнаха да излъчват предаването по ТВ.

# 1 588
  • София
И на мен ми е интересно дали са се познавали от преди или не.

Но имам способности, така че ще успея да разбера като ги видя на сватбата. Grinning Grinning

Някои неща няма как да се объркат и според мен ще си проличи дали ще се видят за първи път  на сватбата или се знаят от преди Wink Едва ли са толкова добри актьори.

Оооо!!! Сигурна бях! Тия не могат да мачнат успешно и два гълъба! Амааа какъв ми е зора да гледам сватбата на хора дето се обичат и познават? Тия тотално ни взеха на ебавка.

Приятелката на Ивана, която е била на сватбите също каза , че са 4 двойките.

После ми беше писала, че една от двойките се познават и даже са заедно и са ги избрали , за да им направят успеваемост, а на тях интересна и запомняща се сватба.
Тогава още не бяха давали сватбите на Таня и Лисан и Васа и Форьо.
След, като ги изгледах реших, че може би има фейк информация. Но с тези новите, започвам да се замислям...Защо точно тях оставят. Мхм...

# 1 589
  • София
Ох, Никифорчо, досаден си. Бъди сигурен, че не остана неразбрал човек в каква сексуална нужда и нищета тънеш. Съчувстваме, но не е нужно да го четем във всеки пост.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт