Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 69 826
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 1 710
  • Тра-ла-ла

# 1 711
На мен не ми се видя той да е преритал да се жени. Според мен си има връзка със семейна и другото е "Ами защото хората така правят."

# 1 712
  • София /Абсурдистан
Скрит текст:
Малиии.... То в женски род наживо

Абе, каката дали ги води гаджетата неотговорили на очакванията, на Витоша?
Тази снимка която показахте на сестра му на Никифор фотошоп ли е, или си е истинска?
Предполагам истинска, аз 1 път и гледах профила и се уплаших.
Ми то си е за страх. Семейство Адамс.

# 1 713
Ей, честно, тоя "Зари" ми е по-неприятен и от Никифоро. Отвратителен мазен нагаждащ. 100% е от хората, които гледат само как да намажат. От всички и от всяка ситуация. Непоносим е. Уж "интелигентен", а пълен цървул, без извинение. Изключителен въздух под налягане ми е. Много говори, а нищо не казва.
Някой обърна ли внимание, че когато бяха в Йордания и купуваше ключодържател за Таня и може би още сувенири каза на продавача: "Not seven, five." Пазареше се стиснатата зелка. И продавачът отговори: "No problem. It`s OK." и погледна към операторите. Какво да каже човекът.. Най-много мразя тага да ми се пазари "мъж". От магазин за сувенири. Разбирам на пазара в Истанбул, ама там... Мега хипер противен ми е. Това неговото изобщо не е чувство за хумор, Божее, тука трябва червена светлина да предупреждава зрителите кога да се смеят... Горката Таня. На какво чудо попадна. Добре, че се е отървала вече.

# 1 714
Някой питаше за Зарковите откровения. Ето ги:

Най-мразя хора, дето увъртат, избягват темата и едновременно се правят на оригинални забавни или нещо повече от теб. Издава, че са мухльовци и комплексари под прикритие.

# 1 715
Тази снимка която показахте на сестра му на Никифор фотошоп ли е, или си е истинска?

Истинска е!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1832509920114746&set … ype=3&theater

# 1 716
  • На морето!
На мен не ми се видя той да е преритал да се жени. Според мен си има връзка със семейна и другото е "Ами защото хората така правят."
Никифорий ли? Бая затънал ще да е тоя брак ако с него ще се търси забавление.

# 1 717
Ма много хубаво й е отговорил чичо ви Зарко.

# 1 718
  • Тра-ла-ла
Някой обърна ли внимание, че когато бяха в Йордания и купуваше ключодържател за Таня и може би още сувенири каза на продавача: "Not seven, five." Пазареше се стиснатата зелка. И продавачът отговори: "No problem. It`s OK." и погледна към операторите. Какво да каже човекът.. Най-много мразя тага да ми се пазари "мъж". От магазин за сувенири. Разбирам на пазара в Истанбул, ама там...
Не е ли като цяло прието в арабския свят винаги да има пазарлък по пазарите? Не само в Истанбул

# 1 719
  • Sofia
Продавачът накрая им го подари.

# 1 720
  • София
Някой обърна ли внимание, че когато бяха в Йордания и купуваше ключодържател за Таня и може би още сувенири каза на продавача: "Not seven, five." Пазареше се стиснатата зелка. И продавачът отговори: "No problem. It`s OK." и погледна към операторите. Какво да каже човекът.. Най-много мразя тага да ми се пазари "мъж". От магазин за сувенири. Разбирам на пазара в Истанбул, ама там...
Не е ли като цяло прието в арабския свят винаги да има пазарлък по пазарите? Не само в Истанбул

Разбира се, че прави лошо впечатление мъж да се пазари за сувенирче и то подарък за жена. Там, където е прието пазаренето (дори турците са малко обидени, ако не се пазариш с тях), търговците сами си свалят цената, докато оглеждаш. Голямо геройство да спазариш нещо с 2 долара по-малко! Аз например, не мога да се пазаря, дори и там, където е прието за нормално. Ако не ме устройва цената, пропускам. А в случая даже е било демонстрация пред камери и дамата, какво трябва да демонстрира - търговски нюх?

# 1 721
Снимката на Таня в синята рокля  е показателна -щом не се е сложила в бялата - значи не се се изживява като булка  - т.е. Зарко вече е в историята! Simple Smile

# 1 722
Скрит текст:
Но пък в хотелчето е хубаво, басейна е приятно топъл и чистичък, и с кеф бих си изкарала полагащите ми се 14 дни там.
Басейна голям ли е, става ли за плуване?
Ми не, плитичък е и малък на дължина - сигурно не е повече от 7-8 метра дълъг, има сектор с дюзи като в джакузи, другата част е детска и много плитка. Да си киснеш става. Приятно е през седмицата, защото в събота и неделя се мъкнат приходящи там.

Не си обяснявам аз каква жена нормална имам предвид, би харесала Светозар. Той се изживява като плейбой, речника му като на 17 годишен вървела гъзар, отворко го раздава, а като се сети човек, че гони шейсетака, освен мисли за ранна деменция, друго не ми минава като оправдание. Ако се пак няма още наченки, то тогава е направо небивал смех да си мисли, че това е готяно и оргинално.

# 1 723
Покрай вас взех,че и аз разгледах профила на Светлозар.Да не остана и аз по назад 😂😂😂.Ма дразни ме тоз господин много.Ако това,което си е написал над тази снимка е забавно или оригинално и отива на 56 годишен мъж.То аз съм Анджелина Джоли.Имаше коментари под тази снимка прочетох малко определено не са заедно с Таня.За мен сам си го казва с недомлъвки,но се разбира.И май за него причината е в нея,поне със такова мнение останах.

# 1 724
  • Terra incognita
Причината била в нея? Ми, то, на крива ракета космосът й пречи.
А снимката...какво да ви кажа. В 6- ти клас се смеехме на подобни неща.

Общи условия

Активация на акаунт